Menu

Monitor Audio PL300 II Piano Black

Monitor Audio PL300 II Piano Black

6.352,50

Prijs per stuk

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Monitor Audio PL300 II Piano Black

Monitor Audio PL300 II Piano Black

6.352,50

Prijs per stuk

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

De Monitor Audio PL300 II luidspreker is de middelgrote vloerstaander uit de Platinum II serie van het beroemde Britse luidsprekermerk. Deze luxe Monitor Audio luidspreker biedt een ongekende tonale precisie en een kristalhelder geluid, gecombineerd met een fenomenaal fraaie afwerking in Natural Ebony. Met de PL300 II kunt u gerust een grotere luisterruimte vullen met high end geluid.

Met de Monitor Audio PL300 II luidspreker brengt u de artiest op levensechte wijze naar de huiskamer. Dankzij een drieweg systeem met een twee langeslag 200 mm RDT II basunits, een 100 mm middentoner van hetzelfde materiaal en natuurlijk de MDP bandtweeter levert deze fraaie Monitor Audio luidspreker puur genot voor de fijnproever. De toevoeging van de intern volledig afgesloten middentoner zorgt voor een extra verfijning in het middengebied.De PL300 II levert een breed en open geluidsbeeld, met een precieze plaatsing, diepe bassen en enorm veel dynamiek. De twee aan de achterzijde van de Monitor Audio PL300 II luidspreker geplaatste Hi’Ve II baspoorten zorgen voor optimale laagweergave met een hoge snelheid. Inclusief voeten en spikes wordt de hoogte van deze luxe Monitor Audio luidspreker 115.8 centimeter.

Monitor Audio heeft de Platinum II luidspreker-serie voorzien van de allernieuwste technieken en uitvindingen die in eigen huis zijn ontwikkeld. Zo heeft het luidsprekermerk de beroemde Air Motion Transformer-principe sterk verbeterd, in de vorm van de Micro Pleated Diaphragm bandtweeter. Het resultaat is een weergave tot voorbij 100 kHz, wat resulteert in een extreem lage vervorming en een zeer breed stereobeeld. De vernieuwde RDT II conus die wordt gebruikt voor middentoners en basunits in de Monitor Audio Platinum II serie zorgt dankzij z’n speciale vorm voor nog betere resultaten en snelheid. Die snelheid wordt aangevuld dankzij de HiVe II baspoorten.Ook het ontwerp van de spreekspoelen werd verbeterd, met als resultaat een hogere belastbaarheid zonder vervorming.

Door elke driver in de Monitor Audio Platinum II luidspreker-serie met een stalen bout van voren in het achterpaneel vast te klemmen, wordt er meer druk op de behuizing opgebouwd, wat ongewenste resonanties extra vermindert. Intern is elke Platinum II luidspreker voorzien van een speciaal ontwerp om resonanties verder te dempen en de constructie extra te verstevigen. Dat verklaart ook het flinke gewicht van elke speaker uit de serie. De behuizing is met maar liefst elf lagen lak afgewerkt en de voorzijde van de speaker (de baffle) is afgewerkt met topklasse Ingestone-leer. Dankzij met Rhodium afgewerkte terminals wordt altijd de beste verbinding gemaakt met de luidsprekerkabel, zodat pure muzikale weergave overblijft. En dat is te horen!

Hoogte (cm) 111.3
Breedte (cm) 41
Diepte (cm) 47
Gewicht (kg) 54.2
Frequentiebereik 28 – 100.000 Hz
Gevoeligheid 90 dB
Impedantie 4 Ohm
Type speaker 3 Weg, Bassreflex
Speaker Terminal Bi-Wire

 

Specificaties

Extra informatie

Merk

Monitor Audio

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route