Menu

Monitor Audio PLC150 II Ebony

Monitor Audio PLC150 II Ebony

3.465,00

Prijs per stuk

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Monitor Audio PLC150 II Ebony

Monitor Audio PLC150 II Ebony

3.465,00

Prijs per stuk

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

De PLC150 II is een bij de PL100 II of PL200 II passende 2-weg Center-luidspreker met een 165 mm laageenheid en een 165 mm laag-/middeneenheid voor optimale weergave van het belangrijke middenkanaal.

De unieke MPD (Micro Pleated Diaphragm) bandhoogeenheid werkt volgens het Air Motion Transformer-principe dat door Monitor Audio nog is verbeterd. De hoogeenheid heeft een 8x groter oppervlak dan een reguliere C-CAM hoogeenheid, een superieure transi‘ntweergave tot voorbij 100 kHz, een zeer lage vervorming en een zeer breed weergavebeeld.

De laag- en middenluidsprekers gebruiken de nieuwe RDT II-conus opgebouwd uit verschillende materialen. Deze superlichte conus is daardoor wel 150x stijver dan een gewone C-CAM conus en heeft een ruim 8 dB lagere vervorming dan de oude RDT I conus. De speciale concave conusvorm zorgt voor extra stabiliteit en voorkomt het optreden van interne resonanties (“cone break-up”). Het resultaat is een snelle en onvervormde weergave van zowel de zachtste als hardste signaalpieken.

De laag- en middeneenheden hebben ook een geheel nieuw “motor”-ontwerp met o.a. rechthoekig draad voor de spreekspoel (voor optimale vulling van de magneetspleet), grotere lineaire uitslag van de spreekspoel, krachtiger magneten en geoptimaliseerde koeling. Dit alles zorgt voor een hogere belastbaarheid en een lagere vervorming.

Elke luidsprekereenheid is in het voorpaneel vastgeklemd met een stalen bout door het achterpaneel. Hierdoor komt de hele behuizing onder spanning te staan waardoor eventuele behuizingresonanties buiten het hoorbare gebied worden verschoven.

De HiVe II (High Velocity) basreflexpoort heeft een gepatenteerd spiraalpatroon van lengtegroeven (net als in een kanonsloop). Hierdoor kan de lucht sneller in en uit stromen, wat weer een snellere laagweergave oplevert.

Hoogte (cm) 22.5
Breedte (cm) 58.3
Diepte (cm) 29.1
Gewicht (kg) 24
Frequentiebereik 45 – 100.000 Hz
Gevoeligheid 89 dB
Impedantie 6 Ohm
Type speaker 2 Weg, Bassreflex
Speaker Terminal Bi-Wire

Specificaties

Extra informatie

Merk

Monitor Audio

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route