Menu

NAD | C658 + C268 | Bundel | Streamer + Eindversterker

NAD | C658 + C268 | Bundel | Streamer + Eindversterker

Prijs:3.298,00 2.999,00

Vertrouwd online winkelen

iDeal     Bancontact     paypal     visa     mastercard
postNL     dhl     ups

NAD | C658 | BluOS Streaming | DAC

De NAD C658 is naar allen waarschijnlijkheid het meest veelzijdigste hifi-apparaat dat u ooit gaat hebben. Het apparaat zal met al zijn functionaliteiten en toepassingen complex over komen, maar het toestel is in gebruik bijzonder intuïtief. De gebruiksvriendelijke streamer heeft dit voornamelijk te danken aan de fantastische Bluesound-app. De NAD leent zich als een verbluffende upgrade voor uw hifi-systeem en biedt u een grotere verbetering dan een ‘dure’ luidspreker u kunt bieden. De C658 is een stereocomponent die nieuwe mogelijkheden beschikbaar maakt en de wereld voor audioweergave voor u opent.

Multifunctioneel

Een high-end streamer en luxe DAC / voorversterker in één. De NAD C 658 biedt u al het goede van twee kanten. De NAD beschikt over BluOS streaming, waardoor u eindeloos kunt genieten van hoogwaardig kwaliteit en enorme gebruiksvriendelijkheid. Bovendien beschikt de NAD over Dirac Live Room. Deze technologie analyseert en corrigeert op basis van zijn bevindingen hoe de perfecte weergave wordt getoond. Verbindt de NAD C 658 eenvoudig via de XLR- of RCA-uitgangen en geniet van een doortasten en verfijnde audio-weergave. U kunt met de NAD vrijwel alle huidige audioformaten afspelen, dus ook 24-bit/192kHZ, MQA etc. Of speel muziek via uw favoriete muziekdienst via uw smartphone of tablet.

Mee met de tijd

Momenteel zitten we nog in de overgang van fysieke media naar digitale streaming media. We begeven ons ook in de transitie tussen analoog en digitaal. De NAD C658 biedt in dit nieuw type component deze trends en ontwikkelingen. De netwerk streamer, beschikkend over een state-of-the-art DAC, is een indrukwekkende voorversterker met hoogwaardig kwaliteit audio weergave. Bovendien beschikt de C658 over NAD’s eigen Modular Design Construction (MDC). Het apparaat is modulair ontworpen en kan dankzij deze constructie eenvoudig en betaalbaar geüpgraded worden. De DAC wordt met de tijd mee geüpgraded, waardoor een nieuw apparaat aanschaffen niet meer nodig is. NAD wilt op deze manier het nieuwe consumeren vormgeven.

Het apparaat beschikt al over een optionele HDMI 4K switchmodule. Deze module biedt u, als HDMI-bron, het mooiste en beste geluid dat momenteel beschikbaar is. Naast het feit dat de C658 meerdere aparte apparaten in één keer vervangt (streamer, DAC en Preamp), voegt het ook nog eens nieuwe functionaliteiten toe. Zo geniet u bij aanschaf van een NAD C658 van een Bluetooth aptX HD-zender. De flexibiliteit aan uitgangen creëren een evenwichtige aansluiting op versterkte luidsprekers of versterkers. Daarnaast beschikt de NAD over Single-ended aansluitingen voor o.a. versterkers.

Kenmerken NAD C658:

NAD C 268 Stereo-vermogensversterker

Een opmerkelijk betaalbare stereoversterker, de NAD C 268 heeft functies en technologie die niet worden geëvenaard door andere versterkers in zijn klasse. De C 268 is ontworpen voor meerdere stereo-opstellingen en kan in verschillende scenario’s worden gebruikt, waaronder traditionele stapels met een voorversterker of voor het versterken van uw favoriete luidsprekers. De NAD C 268 is zelfs te overbruggen en transformeert zijn uitvoerige uitvoeringen naadloos van 80 x 2 naar een uitstekende 300 watt. Hoewel de C 268 een eenvoudige eindversterker lijkt te zijn, is deze Classic-serie versterker boordevol rijke functies die uw systeem zullen verbeteren.

Geweldige flexibiliteit

Zoals bij elke versterker in de Classic-serie hebben we hier bij NAD zorgvuldig alle mogelijke use-cases bedacht en strategisch gekozen voor de meest essentiële functies. Dankzij de selecteerbare gebalanceerde ingangen is de C 268 een natuurlijke partner voor geavanceerde eindversterkers en processors. Deze ingangen bevatten een trimregelaar die handig is om te matchen met andere componenten, of voor gebruik in versterkende luidsprekers. Een line-out maakt verdere toevoeging van stroom op hetzelfde kanaal mogelijk voor extra luidsprekers of subwoofers. Bovenop al deze connectiviteit zit een brugschakelaar die de C 268 in een verbazingwekkend krachtige Monobloc-versterker verandert.

U kunt de C 268 ook koppelen met de NAD C 368 hybride digitale DAC-versterker , en met beide eenheden overbrugd voor mono, komt 300 watt per kanaal aan vervormingsvrij geluid beschikbaar voor uw luisterplezier. De auto sense-functie van de C 268 met selecteerbare drempel is perfect voor het automatiseren van complexe systemen of voor het verbergen van de versterker uit het zicht in een kast. Inbegrepen bij de C 268 is een aardingsklem die zeer nuttig is voor het elimineren van grondlussen en ruis in complexe systemen met meerdere eenheden.

De grondbeginselen goed krijgen

Als lid van NAD’s Classic-serie levert de C 268 een uiterst bevredigende sonische uitvoering dankzij de ‘muziek eerst’ functies. Nauwkeurige kanaalbalans, juiste ingangs- en uitgangsimpedantie-eigenschappen en circuits met lage ruis komen allemaal samen in deze ene stereo eindversterker. Bovendien kunnen de line-inputs van de C 268, zowel gebalanceerd als single-ended, alle soorten analoge broncomponenten accommoderen door het aanbieden van ideale inputimpedantiekenmerken met lineaire ultra-low-noise bufferversterkers om elke sonische degradatie veroorzaakt door ongeschikt laden van het bronapparaat te voorkomen .

Geavanceerde kracht

Nadat NAD ouderwetse lineaire voedingen en klasse AB-uitvoerfasen heeft verlaten, heeft het zelfs nog beter presterende circuits ontwikkeld op basis van schakelende voedingen en klasse D-uitgangstrappen. Ooit gedacht dat het inferieur is aan traditionele topologieën, heeft NAD’s geavanceerde werk op dit gebied geresulteerd in enkele van de best presterende versterkers, ongeacht het basisontwerp. Het algehele ontwerp van de C 268 is zeer lineair over een brede bandbreedte en biedt een dramatische vooruitgang ten opzichte van eerdere modellen met consistente prestaties bij alle luidsprekerbelastingen.

De stroomvoorziening van de C 268 is in staat om bijna 200 watt continu en meer dan 500 watt ogenblikkelijk op te nemen, waardoor er korte termijn muzikale transiënten mogelijk zijn. NAD’s innovatieve asymmetrische PowerDrive maakt volledig gebruik van de laatste watt die beschikbaar is met zijn enorme reserves aan dynamisch vermogen beschikbaar om nauwkeurig de meest veeleisende muziek te reproduceren zonder vervorming of compressie. Hij kan ook werken met elke AC-netspanning van 100V tot 240V, en levert pure gelijkstroom voor alle verschillende stadia van de C 268. Deze uiterst efficiënte voeding biedt ook een vrijwel perfecte regeling van de spanning over een breed scala van omstandigheden en biedt een solide ruisvrije basis voor de versterkende fasen.

De C 268 maakt gebruik van een aangepaste versie van de beproefde Hypex UcD-uitgangstrap. Dit zorgt voor een enorme kracht met bijna onmeetbare vervorming en ruis in het hoorbare bereik. Elk detail van dit ontwerp is zorgvuldig vervaardigd en perfect uitgevoerd om de laatste druppel prestaties uit te voeren.

Meer info of een demonstratie?

Extra informatie

Merk

Denon, NAD

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

EAN code:

5703120210254 + 5703120230542


Onze Service

 

Gratis specialistisch advies 

Kunnen wij u verder helpen bij het maken van de juiste keuze of heeft u nog vragen? Bel naar 013-5431489, mail naar [email protected] of kom langs in onze showroom. Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Veilig bestellen

U kunt dit artikel snel, eenvoudig en veilig online bestellen en betalen. Als u liever een keer komt kijken in onze showroom, bent u uiteraard ook van harte welkom.

Bij ons maakt u kennis met alle topmerken

Zowel online als in onze showroom in Tilburg hebben wij talloze producten van topmerken als Bowers & Wilkins, Loewe, Bose en nog veel meer.

Gratis thuisbezorgd vanaf €50

Is uw bestelling meer dan €50 euro? Dan wordt deze gratis naar u verzonden.

Eigen technische dienst

Heeft u onverhoopt een probleem met het door u aangeschafte product of komt u er niet helemaal uit met de installatie? Onze eigen technische dienst helpt u graag.