Menu

NAD C 568

NAD C568

999,00
Categorieën: ,

Vertrouwd online winkelen

iDeal     Bancontact     paypal     visa     mastercard
postNL     dhl     ups

NAD C 568

De C 568 brengt de uitstekende prestaties van onze 5-sterren C 565BEE naar een hoger niveau. Elk aspect van de geluidsprestaties is verbeterd en verfijnd, waardoor de C 568 de ideale aanvulling is op onze C 368-versterker, of op elk systeem dat een prestatie-upgrade nodig heeft.

Elk aspect van de sonische prestaties, verbeterd en verfijnd.

Hoewel CD’s vaak worden afgedaan als relikwieën van het verleden, herkennen we hier bij NAD de trots en vreugde die men voelt bij het doorkammen van een persoonlijke CD-collectie. Of het nu gaat om het wegschillen van het plastic of het bewonderen van het album artwork, het proces van het kopen en openen van een CD is zowel intiem als heilig. Met onze C 568 CD-speler krijgen uw CD’s eindelijk de aandacht die ze verdienen. Of het nu gaat om een nieuw gekochte CD of een persoonlijke mix die je voor jezelf hebt gemaakt, de C 568 speelt de schijf naadloos af zonder dat je er iets aan hoeft te doen. Voortbouwend op het succes van onze C 565BEE, bevat de C 568 alle functies die je nodig hebt voor een gemakkelijke en vreugdevolle CD-luisterervaring. Compleet met de nieuwe NAD CD-8-afstandsbediening levert de C 568 een prestatie van hoog niveau die uw muziekbibliotheek waardig is.

Modern en verfijnd

De C 568 brengt de uitstekende prestaties van onze 5-sterren C 565BEE naar een hoger niveau. Elk aspect van de geluidsprestaties is verbeterd en verfijnd, waardoor de C 568 de ideale aanvulling is op onze C 368-versterker, of op elk systeem dat een prestatie-upgrade nodig heeft.

Naast de nieuwe, meer verfijnde cosmetica zijn de lay-out van het circuit en de keuze van de componenten van de C 568 uitgebreid bijgewerkt sinds de heerschappij van de C 565BEE. Het cumulatieve effect van deze veranderingen is dramatisch, waardoor de laagfrequente slam en de uitbreiding worden verbeterd, terwijl het tempo en de timing waarvoor de C 565BEE zo uitbundig werd geprezen, behouden blijven. De beelddiepte en -schaal zijn verder verbeterd met behoud van de timbrale nauwkeurigheid en de heldere harmonische structuur van zijn voorganger.

Eigenschappen en schakelingen

Het maken van een eigen favoriete compilatie CD-R en CD-RW’s op een CD-ripper wordt steeds populairder, en in tegenstelling tot oudere CD-spelers zal de C 568 deze schijven, zelfs die met MP3- en WMA-compressie gecodeerd, gemakkelijk afspelen. Bijna 10 uur muziek kan op één CD-R worden opgenomen met behulp van 128kps compressie, waardoor de hele dag door naar achtergrondmuziek kan worden geluisterd. We hebben ook een aantal extra functies toegevoegd om het beluisteren van muziek aangenamer te maken: RANDOM geeft de luisteraar een willekeurige selectie van alle nummers op de disc die worden afgespeeld, en REPEAT maakt het mogelijk om de hele disc of afzonderlijke nummers opnieuw af te spelen. Individuele tracks kunnen ook snel worden geopend met de SKIP-functie (vooruit en terug), terwijl de SCAN-functie (vooruit en terug) de luisteraar de mogelijkheid biedt om specifieke delen van het nummer te bereiken.

Bovendien geeft het Vacuüm Fluorescerende Display duidelijke en uitgebreide informatie aan de luisteraar. Het tracknummer wordt weergegeven en voor degenen die regelmatig CD’s opnemen, geeft de knop de huidige verstreken of resterende tijd voor volledige CD’s of individuele tracks weer.

Het gaat allemaal om het detail

In het geval van de NAD C 568 is er zorgvuldig op gelet dat optimaal gebruik kan worden gemaakt van het steeds groter wordende aantal producten dat nu beschikbaar is met digitale ingangen (buitenboordconverters van D naar A, AV-ontvangers, etc.). De coaxiale uitgang wordt gebufferd en geïsoleerd door een transformator van de converter zelf, en de uitgangsimpedantie is zorgvuldig op maat gemaakt om een precieze 75 Ohm impedantie te produceren om een perfecte afstemming te garanderen. Deze aandacht voor detail reduceert de tijdsfouten (jitter) die anders de digitale datastroom zouden kunnen verstoren. Er is ook een optische Toslink uitgang voorzien die het mogelijk maakt om verbinding te maken met apparaten die alleen deze optie bieden.

De C 568 wordt geleverd met de nieuwe NAD CD-8 volwaardige afstandsbediening en biedt alle hierboven beschreven functies vanuit het comfort van uw luisterstoel. Bovendien biedt de afstandsbediening u directe toegang tot de nummers en programmeermogelijkheden, waardoor de gebruiker tijd bespaart bij het opslaan van de titels van de favoriete nummers. Er kunnen maximaal 20 nummers worden geprogrammeerd met de mogelijkheid om nummers te wissen zonder gebruik te maken van de programmafunctie door eenvoudigweg de DELETE-toets te gebruiken.

De 24-bit hoge resolutie Wolfson WM8741 DAC-chip van de C 568 is gekozen vanwege zijn uitstekende low-level lineariteit en detailopsporing. Bovendien reduceert een hoge precisie Crystek Clock Module de digitale jitter tot ongekende niveaus, waardoor de C 568 een geweldig platform is voor het toevoegen van een exotische high-end DAC. Metalen filmweerstanden en polypropyleencondensatoren worden ook gebruikt in belangrijke gebieden om een zeer nauwkeurige frequentierespons te garanderen.

De C 568 heeft met zijn lonende en uitstekende prestaties een nieuwe maatstaf gezet in de wereld van de CD-spelers.

Meer info of een demonstratie?

Extra informatie

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Merk

NAD

Kanaalbalans

±0,5 dB (ref. 0dB 1kHz)

Dynamisch bereik

95dB

Kanaalscheiding

>90dB

De-emphasis

-3,73 tot -5,33 dB (ref. 0dB 1 kHz, 5 kHz), -8,04 tot -10,04 dB (ref. 0dB 1 kHz, 16 kHz)

Lineariteit

±0,01 dB (ref. 0dB 1 kHz bij -3 dB), ±0,02 dB (ref. 0dB 1 kHz bij -6 dB), ±0,02 dB (ref. 0dB 1 kHz bij -10 dB), ±0,05 dB (ref. 0dB 1 kHz bij -20 dB), ±0,15 dB (ref. 0dB 1 kHz bij -60 dB)

Stand-by vermogen

<0.5W

Uitgangsniveau

2.2 ± 0.2V

Frequentierespons

±1dB (ref. 0dB 20Hz – 16kHz)

Totale harmonische vervorming

<0.03% (ref. 0dB 1kHz, Audio LPF)

Signaal/ruisverhouding

118dB (ref. 0dB 1kHz, A-gewogen Pauze)

Bruto Eenheid Afmetingen* (B x H x D)

435 x 80 x 306mm, 17 1/8 x 3 3/16 x 12 11/16″**

Nettogewicht

4.9kg (10.8lb)

Kleur

Grafiet, Zwart

Artikelnummer:

5703120251615


Onze Service

 

Gratis specialistisch advies 

Kunnen wij u verder helpen bij het maken van de juiste keuze of heeft u nog vragen? Bel naar 013-5431489, mail naar [email protected] of kom langs in onze showroom. Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Veilig bestellen

U kunt dit artikel snel, eenvoudig en veilig online bestellen en betalen. Als u liever een keer komt kijken in onze showroom, bent u uiteraard ook van harte welkom.

Bij ons maakt u kennis met alle topmerken

Zowel online als in onze showroom in Tilburg hebben wij talloze producten van topmerken als Bowers & Wilkins, Loewe, Bose en nog veel meer.

Gratis thuisbezorgd vanaf €50

Is uw bestelling meer dan €50 euro? Dan wordt deze gratis naar u verzonden.

Eigen technische dienst

Heeft u onverhoopt een probleem met het door u aangeschafte product of komt u er niet helemaal uit met de installatie? Onze eigen technische dienst helpt u graag.