Menu

NAD C588 | HiFi-draaitafel

NAD | C588 | HiFi-draaitafel

1.199,00
Categorieën: ,

Vertrouwd online winkelen

iDeal     Bancontact     paypal     visa     mastercard
postNL     dhl     ups

NAD | C588 | HiFi-draaitafel

De NAD C588 HiFi-draaitafel is ontwikkeld met een koolstofvezel-tonarmschacht inclusief een vaste metalen hoofdschaal. Daarnaast is het apparaat voorzien van een ontkoppeld tegengewicht en magnetische anti-skate compensatie. In de fabriek is de Ortofon 2M Red-cartridge geïnstalleerd. Deze biedt uitstekende tracering en bovendien een genancueerd full range geluid. Deze serieuze hifi-draaitafel zit vol met indrukwekkende technologie. Samen zorgen deze technieken voor indrukwekkend geluid. De Hifi-draaitafel is gewapend met een unieke 9″-toonarm van koolstofvezel. En de C588 beschikt bovendien over een snaaraandrijving, superstabiele mechanische constructie, deze bediend u handmatig. Het is een prachtige constructie die lang mee gaat en bovendien fantastisch klinkt. De C588 wordt bovendien geleverd met een Ortofon 2M Red Moving Magnet Element, die in de fabriek speelklaar is gemaakt. U kunt bovendien voor een ander element kiezen. De arm bezit een massa die overigens perfect past bij bijvoorbeeld een MC-element uit de Ortofon Quintet serie.

Ervaar het zelf!

Wij we ten als geen ander dat het luisteren naar vinylplaat een meespelende ervaring is. U bent even betrokken bij het proces als het luisteren. Deze betrokkenheid is vele malen groter dan als u zou luisteren naar digitale bronnen. Het afspelen van vinyl vereist namelijk een mechanische nauwkeurigheid, om de muziek zo precies mogelijk uit het medium te halen. De NAD C 588 heeft alles in huis om u talloze plezierige ervaringen te verzorgen.

 

 

 

Knap staaltje techniek

De NAD C588 beschikt over een plint, bestaande uit massief MDF en is CNC gefreesd voor precisie. De stofkap is relatief zwaar, doordat het gemaakt is van een niet-resonant plexiglas. Deze beschikt tevens over een tegengesteld draaiend scharnier, hierdoor kan de vrijwel altijd blijven staan, of deze nu helemaal open staat of half dicht. NAD heeft bewust gekozen voor een uitgekiende voeding. Deze voeding zorgt ervoor dat de wisselspanning van uw wandcontactdoos omgezet wordt in zuivere gelijkspanning. Vervolgens wordt de DC-spanning gegenereerd in een gedetailleerde wisselspanning, welke een precisieklokmotor aandrijft om een vrijwel perfecte snelheidsconsistentie en soepelheid te bereiken. De motor is geïsoleerd van eventuele ruis en spanningsschommelingen. Bij NAD hebben ze bij het ontwikkelen van de motor een speciaal rubberen riem vlak geslepen voor precisie. Bovendien drijft deze een niet-resonante onderplaat aan die ook met precisie is bewerkt voor een soepelere rotatie.

Kenmerken NAD C 588:

  • 9’-toonarm van koolstofvezel;
  • Elektrische precisiemotor;
  • MM- en MC-elementen;
  • MDF-plint;
  • Speelklaar geleverd, inclusief stofkap en voorgemonteerd element (Ortofon 2M Red);
  • Bekijk de NAD C588 handleiding en  NAD C588 Productsheet.

Extra informatie

Nominale snelheid

33/45 tpm, handmatige snelheidsverandering

Merk

NAD

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Snelheidsvariantie

33rpm: ± < 0.50%, 45rpm: ±

Wow en fladderen

33rpm: ± < 0.15%, 45rpm: ±

Downforce bereik

0 – 30 mN, 0 – 3,0 gram

Tonearm

Onderstaande specificaties hebben betrekking tot de tonearm.

Lengte

230 mm

Overhang

18 mm

Effectieve tonijnmassa

9.5 g

Kabelcapaciteit

150-400pF

Patroon

Onderstaande specificaties hebben betrekking tot de patroon.

Frequentiebereik

20-22.000Hz

Uitgangsspanning

4mV

Traceerkracht Aanbevolen

15mN

Patroongewicht

5g

Type stylus

20μm/mN – elliptisch

Fysieke specificaties

Onderstaande specificaties hebben betrekking tot de fysieke specificaties van de NAD C588

Afmetingen (B x H x D)

435 x 340 x 125mm

Netto Gewicht

5,5 kg (platenspeler) – 1,74 kg (schotel)

Aandrijving

Belt-drive

Toerental

33, 45

Kleur

Zwart

Artikelnummer:

5703120250656


Onze Service

 

Gratis specialistisch advies 

Kunnen wij u verder helpen bij het maken van de juiste keuze of heeft u nog vragen? Bel naar 013-5431489, mail naar [email protected] of kom langs in onze showroom. Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Veilig bestellen

U kunt dit artikel snel, eenvoudig en veilig online bestellen en betalen. Als u liever een keer komt kijken in onze showroom, bent u uiteraard ook van harte welkom.

Bij ons maakt u kennis met alle topmerken

Zowel online als in onze showroom in Tilburg hebben wij talloze producten van topmerken als Bowers & Wilkins, Loewe, Bose en nog veel meer.

Gratis thuisbezorgd vanaf €50

Is uw bestelling meer dan €50 euro? Dan wordt deze gratis naar u verzonden.

Eigen technische dienst

Heeft u onverhoopt een probleem met het door u aangeschafte product of komt u er niet helemaal uit met de installatie? Onze eigen technische dienst helpt u graag.