Menu

NAD | C658 + 2x C268 | Bundel | Streamer + Eindversterker

NAD | C658 + 2x C268 | Bundel | Streamer + Eindversterker

Prijs:4.397,00 3.999,00

Vertrouwd online winkelen

iDeal     Bancontact     paypal     visa     mastercard
postNL     dhl     ups

C 658

De NAD C 658 is een nieuw soort stereocomponent, een die in een keer vooroordelen verandert en nieuwe mogelijkheden voor audioweergave opent. U ziet dat er nooit eerder een component is geweest die zo’n rijk palet biedt van zowel nieuwe als beproefde technologie. Gewaagde uitspraken? Lees verder.

De architectuur van Hifi-weergave opnieuw definiëren

Naarmate we dieper doordringen in de 21ste eeuw, blijft de manier waarop muziek wordt gedistribueerd en van video wordt geëvolueerd van fysieke media naar streaming evolueren. Het is ook van analoog naar digitaal gegaan. De C 658 heeft deze fundamentele waarheden verwerkt om een geheel nieuw type component te creëren dat een Network Streamer, een state-of-the-art DAC en vele aspecten van de traditionele voorversterker combineert tot een zeer kosteneffectief pakket. En dankzij NAD’s exclusieve Modular Design Construction zal het gelijke tred houden met de nieuwste technologie, nog niet geïntroduceerd, maar onvermijdelijk in de toekomst. In feite is nu een optionele HDMI 4k-switchermodule beschikbaar die het beste geluid biedt van elk van de vele beschikbare HDMI-bronnen (zoals gameconsoles en video-STB’s). Hoewel de C 658 je Streamer, DAC en Preamp onmiddellijk vervangt (of toevoegt), voegt het ook veel nieuwe functies toe waarvan je misschien niet op de hoogte bent, zoals een Bluetooth aptX HD-zender om te gebruiken met je draadloze hoofdtelefoon. De zeer flexibele uitgangen zorgen voor een echt gebalanceerde aansluiting op versterkte luidsprekers of versterkers. Single-ended aansluitingen voor versterkers en subwoofers zijn ook aanwezig en omvatten een instelbare subwoofer-crossover die perfect in het digitale domein wordt uitgevoerd. Een zeer geavanceerde MM Phono-ingang is ook inbegrepen, samen met lijningangen voor oudere analoge componenten.

BluOS™ ingeschakeld

Ook aan boord is BluOS, het meest geavanceerde High Res-streaming-systeem dat beschikbaar is. BluOS ondersteunt standaard meer dan 15 streaming muziekdiensten en indexeert meer dan 250.000 nummers van lokale netwerkbronnen. De C 658 wordt een knooppunt in het BluOS-ecosysteem waardoor netwerkverbindingen met hoge resoluties naar 64 zones en besturingsopties voor iOS-, Android-, Windows- en Mac OS-telefoons, -tablets en desktoptoestellen kunnen worden gestreamd. BluOS ondersteunt ook alle belangrijke slimme home controllers en is verkrijgbaar in een breed scala aan producten, waardoor het eenvoudig is om een audiosysteem voor een volledig huis te creëren met de C 658 als kernpunt.

Traditionele NAD-prestaties en -waarde

De C 658 maakt deel uit van onze Classic-serie componenten die een benijdenswaardige reputatie hebben om Music Lovers meer plezier te bieden voor minder geld. Als je een stevig blok handgemaakt aluminium met goudkleurige accenten wilt, moet je ergens anders zoeken. Als u state-of-the-art prestaties en functies in een stevig no-nonsense-pakket wilt, hebt u het juiste adres.

Hoge resolutie in elk detail

De meeste NAD-componenten zijn 45 jaar lang High Res geweest met een zeer brede bandbreedte, lage vervorming en ultralage ruis. We hebben nooit een High Res bronmateriaal gehad om te spelen. Met High Res digitale opname en streaming, gecombineerd met geavanceerde technologie zoals MQA, openen platenmaatschappijen hun kluizen en geven ze Studio Master Quality-opnames vrij. MQA-decodering is beschikbaar via BluOS Streaming-inhoud. De C 658 is pure High Res van input tot output en is uitgerust met de ESS Sabre 32bit DAC, een van de best presterende DAC’s op de markt van vandaag met zijn 118dB dynamisch bereik en ongelooflijk lage jitter-specificaties. Alle voorversterkerfuncties worden uitgevoerd in het digitale domein, inclusief dezelfde brede niet-afbouwende digitale volumeregeling die wordt gebruikt in onze Masters Series-componenten. Dit biedt een ongelooflijk kort analoog signaalpad dat, vrij uniek, identiek is voor alle volume-instellingen. Geavanceerde actieve voedingen zorgen voor super schone voltages voor alle circuits om ruis en vervorming aan de rand van de meetbaarheid te houden.

Laat de luidsprekers verdwijnen. (Het is geen magie)

De C 658 is ook de eerste NAD-stereocomponent die te zien is Dirac Live kamer correctie *, de meest geavanceerde en effectieve kamercorrectie die beschikbaar is. Dirac corrigeert de impulsrespons van uw luidsprekers, naast de frequentierespons van uw kamer, voor een echt transparant venster in de muzikale uitvoering. Wanneer de resonanties in de kamer worden getemd en de tijdelijke respons wordt gecorrigeerd, is het resultaat magisch. Je hebt nog nooit gehoord dat je speakers dit onzichtbaar of zo goed klinken!

* Opmerking: De C 658 bevat een licentie voor Dirac Live met de optie voor geavanceerde gebruikers tot upgrade tot een Dirac Live Volledige Frequentie versie tot upgrade tot Frequentie versie

Hoofdkwaliteit geverifieerd

Master Quality Authenticated (MQA) is een revolutionaire end-to-end-technologie die is ingebouwd in elke BluOS Enabled-versterker om MQA-muziek vast te leggen en in de zuiverste kwaliteit aan uw luidsprekers te leveren. Alle BluOS Enabled-spelers en -systemen bevatten een krachtige decoder en audioweergave voor de miljoenen van de MQA-gecodeerde nummers. Het MQA-logo dat in de BluOS-app wordt weergegeven, geeft aan dat het apparaat bezig is met het decoderen en afspelen van een MQA-stream of -bestand, en laat u weten dat u horen exact wat de artiest heeft opgenomen en goedgekeurd in de studio.

C 268

Een opmerkelijk betaalbare stereoversterker, de NAD C 268 heeft functies en technologie die niet worden geëvenaard door andere versterkers in zijn klasse. De C 268 is ontworpen voor meerdere stereo-opstellingen en kan in verschillende scenario’s worden gebruikt, waaronder traditionele stapels met een voorversterker of voor het versterken van uw favoriete luidsprekers. De NAD C 268 is zelfs te overbruggen en transformeert zijn uitvoerige uitvoeringen naadloos van 80 x 2 naar een uitstekende 300 watt. Hoewel de C 268 een eenvoudige eindversterker lijkt te zijn, is deze Classic-serie versterker boordevol rijke functies die uw systeem zullen verbeteren.

Geweldige flexibiliteit

Zoals bij elke versterker in de Classic-serie hebben we hier bij NAD zorgvuldig alle mogelijke use-cases bedacht en strategisch gekozen voor de meest essentiële functies. Dankzij de selecteerbare gebalanceerde ingangen is de C 268 een natuurlijke partner voor geavanceerde eindversterkers en processors. Deze ingangen bevatten een trimregelaar die handig is om te matchen met andere componenten, of voor gebruik in versterkende luidsprekers. Een line-out maakt verdere toevoeging van stroom op hetzelfde kanaal mogelijk voor extra luidsprekers of subwoofers. Bovenop al deze connectiviteit zit een brugschakelaar die de C 268 in een verbazingwekkend krachtige Monobloc-versterker verandert.

U kunt de C 268 ook koppelen met de NAD C 368 hybride digitale DAC-versterker , en met beide eenheden overbrugd voor mono, komt 300 watt per kanaal aan vervormingsvrij geluid beschikbaar voor uw luisterplezier. De auto sense-functie van de C 268 met selecteerbare drempel is perfect voor het automatiseren van complexe systemen of voor het verbergen van de versterker uit het zicht in een kast. Inbegrepen bij de C 268 is een aardingsklem die zeer nuttig is voor het elimineren van grondlussen en ruis in complexe systemen met meerdere eenheden.

De grondbeginselen goed krijgen

Als lid van NAD’s Classic-serie levert de C 268 een uiterst bevredigende sonische uitvoering dankzij de ‘muziek eerst’ functies. Nauwkeurige kanaalbalans, juiste ingangs- en uitgangsimpedantie-eigenschappen en circuits met lage ruis komen allemaal samen in deze ene stereo eindversterker. Bovendien kunnen de line-inputs van de C 268, zowel gebalanceerd als single-ended, alle soorten analoge broncomponenten accommoderen door het aanbieden van ideale inputimpedantiekenmerken met lineaire ultra-low-noise bufferversterkers om elke sonische degradatie veroorzaakt door ongeschikt laden van het bronapparaat te voorkomen .

Geavanceerde kracht

Nadat NAD ouderwetse lineaire voedingen en klasse AB-uitvoerfasen heeft verlaten, heeft het zelfs nog beter presterende circuits ontwikkeld op basis van schakelende voedingen en klasse D-uitgangstrappen. Ooit gedacht dat het inferieur is aan traditionele topologieën, heeft NAD’s geavanceerde werk op dit gebied geresulteerd in enkele van de best presterende versterkers, ongeacht het basisontwerp. Het algehele ontwerp van de C 268 is zeer lineair over een brede bandbreedte en biedt een dramatische vooruitgang ten opzichte van eerdere modellen met consistente prestaties bij alle luidsprekerbelastingen.

De stroomvoorziening van de C 268 is in staat om bijna 200 watt continu en meer dan 500 watt ogenblikkelijk op te nemen, waardoor er korte termijn muzikale transiënten mogelijk zijn. NAD’s innovatieve asymmetrische PowerDrive maakt volledig gebruik van de laatste watt die beschikbaar is met zijn enorme reserves aan dynamisch vermogen beschikbaar om nauwkeurig de meest veeleisende muziek te reproduceren zonder vervorming of compressie. Hij kan ook werken met elke AC-netspanning van 100V tot 240V, en levert pure gelijkstroom voor alle verschillende stadia van de C 268. Deze uiterst efficiënte voeding biedt ook een vrijwel perfecte regeling van de spanning over een breed scala van omstandigheden en biedt een solide ruisvrije basis voor de versterkende fasen.

De C 268 maakt gebruik van een aangepaste versie van de beproefde Hypex UcD-uitgangstrap. Dit zorgt voor een enorme kracht met bijna onmeetbare vervorming en ruis in het hoorbare bereik. Elk detail van dit ontwerp is zorgvuldig vervaardigd en perfect uitgevoerd om de laatste druppel prestaties uit te voeren.

Meer info of een demonstratie?

Extra informatie

NAD C268

Onderstaande specificaties hebben betrekking op de C268.

Merk

Denon, NAD

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Continu uitgangsvermogen in 8 en 4 Ohm (Stereo-modus)

80W (ref. 20 Hz-20 kHz bij nominale THD, beide kanalen aangedreven)

Continu uitgangsvermogen in 8 Ohm (brugmodus)

300W (ref. 20 Hz – 20 kHz bij THD 0.03%)

THD (20 Hz - 20 kHz)

<0.03 % (250 mW to 80 W, 8 Ohms and 4 Ohms)

IHF dynamisch vermogen (Stereo-modus, bij 1 kHz 1 % THD)

8 Ohms 120W
4 Ohms 200W
2 Ohms 250W

Dempingsfactor

>100 (ref. 8 ohm 20 Hz – 20 kHz)

Invoergevoeligheid (voor 80 W in 8 Ohm)

750mV/50kohms

Stand-by vermogen

0,5W

Afmetingen

100mm (hoogte) x 435 (breedte) x 390 (lengte)

Gewicht

7,3 kg

Kleur

Grafiet, Zwart

EAN code

5703120230542

NAD C658

Onderstaande specificaties hebben betrekking op de C658.

Invoerimpedantie (R en C)

22 kohms + 100pF

Maximaal ingangssignaal

>4,5Vrms (ref. 0,1% THD)

Maximale spanningsuitgang - IHF-belasting

>4,5V (ref. 0,1% THD)

Toonregeling Hoge tonen

>±7.0dB bij 20kHz; Bass: ±7.0dB bij 60Hz; Balans: -10dB

Phono uitgang

Onderstaande specificaties hebben betrekking tot de PHONO-INGANG, AUDIO PRE-OUT:

Invoergevoeligheid

1,44mV (ref. 500mV uit, maximaal volume)

Frequentierespons

>±0.3dB (20Hz – 20kHz)

Maximaal ingangssignaal bij 1kHz

>80mVrms (ref. 0,1% THD)

Lijningang

Onderstaande specificaties hebben betrekking tot de LIJNINGANG, KOPTELEFOON UIT

THD (20Hz - 20kHz)

<0.005% at 1V out

Signaal-ruisverhouding

>110dB (32 Ohms belastingen; A-WTD, ref. 2V uit, eenheidswinst)

Kanaalscheiding

>>60dB bij 1kHz

Uitgangsimpedantie

6 Ohms

Ondersteunde audiobestandsformaten

MP3, AAC, WMA, OGG, WMA-L, ALAC, OPUS

Hoge resolutie audioformaten

MQA, FLAC, WAV, AIFF, Ondersteunt geconverteerde DSD-weergave via de BluOSdesktop app (alleen)

Inheemse bemonsteringsfrequenties

tot 32bit/192kHz

Bitdieptes

16 – 24

Afmetingen (B x H x D)

435 x 100 x 405mm (17 1/8 x 3 15/16 x 16)

Verzendgewicht

10.1kg (22.3lb)

Artikelnummer:

5703120210254 + 2x 5703120230542


Onze Service

 

Gratis specialistisch advies 

Kunnen wij u verder helpen bij het maken van de juiste keuze of heeft u nog vragen? Bel naar 013-5431489, mail naar [email protected] of kom langs in onze showroom. Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Veilig bestellen

U kunt dit artikel snel, eenvoudig en veilig online bestellen en betalen. Als u liever een keer komt kijken in onze showroom, bent u uiteraard ook van harte welkom.

Bij ons maakt u kennis met alle topmerken

Zowel online als in onze showroom in Tilburg hebben wij talloze producten van topmerken als Bowers & Wilkins, Loewe, Bose en nog veel meer.

Gratis thuisbezorgd vanaf €50

Is uw bestelling meer dan €50 euro? Dan wordt deze gratis naar u verzonden.

Eigen technische dienst

Heeft u onverhoopt een probleem met het door u aangeschafte product of komt u er niet helemaal uit met de installatie? Onze eigen technische dienst helpt u graag.