Menu

Panasonic | TX-65JXF887 | 4K UHD LED TV

Panasonic | TX-65JXF887 | 4K UHD LED TV

1.399,00

Prijs per stuk

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Panasonic | TX-65JXF887 | 4K UHD LED TV

Panasonic | TX-65JXF887 | 4K UHD LED TV

1.399,00

Prijs per stuk

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Panasonic | TX-65JXF887 | 4K UHD LED TV

Panasonic | TX-65JXF887 | 4K LED TV

 

De TX-65JXF887 brengt ultiem sport- en game-entertainment naar uw huiskamer. Dit beeldscherm, uit de elegante JXF887 serie, heeft een HDR Bright Panel Plus-scherm. De Panasonic tv leent zich als een ideaal scherm voor elke ruimte. Met de TX-65JXF887 brengt u fantastische home-entertainmentervaringen in huis. De tv is uitgerust met de nieuwste HCX AI-processor. De Panasonic biedt dankzij deze krachtige processor unieke prestaties. Geniet van snelle en vloeiende bewegingen, een breed kleurpalet, ongelofelijke helderheid en prachtig contrast. De TX-65JXF887 is een must-have voor een ieder die gesteld is op home-entertainment van hoogwaardig niveau. Dit scherm is ideaal voor de sportliefhebber en gamer!

 

Breed & helder kleurendisplay

De 65JXF887 is een hoogwaardig HDR Bright Panel Plus-scherm. Het scherm heeft toegang tot een buitengewoon breed kleurenpalet, wat hoog contrast en de vloeiende bewegingsprestaties naadloos ondersteunt. Bovendien is de Panasonic tv uitgerust met led-achtergrondverlichting. Hierdoor beschikt het hele scherm over consistente helderheid. Waardoor het scherpere en heldere beelden stuurt. Geniet eindeloos van snelle actie gecombineerd met buitengewone helderheid. De TX-65JXF887 brengt opwinding naar uw woonkamer. Superieure kleuren met scherpe helderheid; ontworpen voor de snelste acties op het scherm. Als u liefhebber bent van beeld, ontneem uzelf dan niet de kans om kennis te maken met dit superieure beeldscherm van Panasonic.

 

 

 

 

Optimale helderheid; intelligent beheerst

De Panasonic tv biedt zeer accurate kleurweergaves, contrasten en uiterst accurate helderheid. Al deze eigenschappen zijn mogelijk dankzij de krachtige HCX AI-processor. De AI processor gebruikt inkomende signalen en analyseert deze gelijk, om vervolgens direct beeld- en geluidsinstellingen te optimaliseren.

Deze AI heeft unieke instellingen voor verschillende soorten entertainment. Bijvoorbeeld voor sport, films en live muziek. U hoeft vanaf nu nooit meer te knutselen met alle instellingen. Slechts met enkele drukken op de afstandsbediening en u kunt genieten van perfect beeld, voor ieder moment, voor de ultieme ervaring.

Verbluffend geluid

Het beschikken over fantastisch beeld is één ding, maar het is natuurlijk nog veel beter wanneer u hier geweldig geluid aan toevoegt. De Panasonic geluidsverwerking, welke uitgerust is met de meeslepende Dolby Atmos technologie, laat u voelen alsof u de wedstrijd middenin het stadion volgt. Deze technologie stuurt het geluid via het plafond naar uw luisterpositie. Hierdoor ervaart u geluid uit verschillende hoeken en wordt u middenin de actie gezet.

 

 

 

Superieure helderheid én natuurlijk beeld

De TX-65JXF887 ondersteunt Bright Panel Plus, waardoor deze premium tv de meest ultieme prestaties kan leveren in ruimtes waar er veel natuurlijk licht schijnt. Helder, kleurrijk beeld met een spectaculair contrast, zelfs op de lichtste dagen. U hoeft met dit scherm zeker niet te wachten tot het donker is. Altijd het beste van het beste, ongeacht de lichtinval.

 

Unieke game prestaties

Game met geweldige snelheid, resolutie en beweging! Met behulp van de Game Mode Extreme is het scherm ook geschikt voor alle gameliefhebbers. De 4K OLED JXF887 is hierdoor altijd klaar voor actie. De invoervertraging wordt dankzij de HCX AI-processor bijna gehalveerd. Bovendien ondersteund het scherm HDMI 2.1 HFR (High Frame Rates) en VRR (Variable Refresh Rate). Met dit scherm luidt Panasonic een nieuw niveau van realisme in, welke vereist zijn voor de nieuwste gameconsoles.

 

 

Specificaties TX-65JXF887:

  • Resolutie: 4K UHD;
  • Processor: HCX AI-processor;
  • Auto AI-modus;
  • Display: 4K OLED;
  • HDR: Bright Panel Plus;
  • Dolby Atmos;
  • Prachtige stand;
  • Game Mode Extreme;
  • Beeldformaat: 65inch (ook beschikbaar in 40inch, 50inch of 58inch).

 

Specificaties

Extra informatie

Introductie jaar

2021

Merk

Panasonic

Schermtype

LED

Beeldkwaliteit

4K Ultra HD

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Fabriekscode

TX-65JXF887

Afmeting (incl. voet)

89,3cm (hoogte) x 145,4cm (breedte) x 33,5cm (diepte)

Afmeting (excl. voet)

84,3cm (hoogte) x 145,4cm (breedte) x 6,6cm (diepte)

Gewicht (incl. voet)

27,5 kg

Gewicht (excl. voet)

26 kg

Kleur

Zwart

Beeldformaat

65 inch (165 cm)

Resolutie

4K

HDR

Bright Panel Plus

Kleurdiepte

Bright Panel Plus

USB

2x USB 2.0 (1 zijkant, 1 achterkant; USB 3.0 x 1, USB 2.0 x 1)

Scart

Totaal speaker vermogen (RMS)

20W (10W x 2)

Processor

HCX AI-processor

Speaker systeem

Dolby Atmos

Vermogen

20W

Smart TV

Wifi

Bluetooth

Spraakbesturing

Spotify Connect

Airplay 2

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route