Menu

Philips | 65OLED986 | Ambilight

Philips | 65OLED986 | Ambilight

1.999,00

Prijs per stuk

Uitverkocht, neem contact op voor meer informatie

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Philips | 65OLED986 | Ambilight

Philips | 65OLED986 | Ambilight

1.999,00

Prijs per stuk

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Klik hier voor de cashback actie!

 

Philips | 65OLED986 | Ambilight

De Philips 65OLED986 ontwikkeld scherp beeld en combineert levensecht contrast en realistische kleuren op unieke wijze. De tv beschikt over de P5 Dual AI engine. Dit betekent dat het scherm gebruik maakt van twee AI processoren die u verbazingwekkend realistisch beeld verzorgen. Ongeacht de content die u kijkt, of het nu uw favoriete film of serie is, geniet van alle levensechte details en diepe contrasten. Geniet u van schoner en nog scherper beeld! De processor analyseert en behandelt 5 variabelen die allen van enorme invloed zijn op het beeldkwaliteit: kleur, contrast, beweging, bron en scherpte. Bovendien beschikt de 65OLED986 over de hoogwaardige techniek: Bowers & Wilkins 3D-geluid, Micro Dimming Perfect, breed kleurengamma 99% DCI/P3, Perfect Natural Motion en A.I. PQ-modus. De Philips is uitgerust met een krachtig OLED scherm. OLED laat pixels individueel oplichten, hierdoor is er geen achtergrondverlichting nodig zoals bij bijvoorbeeld LCD tv’s. Het scherm produceert briljante kleuren op pixelniveau. Maar de échte kers op de taart is natuurlijk Ambilight.

Bent u opzoek naar beeld en geluid van bioscoopkwaliteit? De 65OLED986 ondersteund Dolby Vision en Dolby Atmos technologie. Dolby Vision is één van de nieuwste HDR formaten die beschikbaar zijn. Momenteel is dit het bekendste formaat bij de bekendste streamingsdiensten. Dit formaat levert u een indrukwekkende kleurweergave op. Dolby Atmos daarentegen is een technologie ontwikkeld voor audio. Atmos stuurt geluid van verschillende kanten, waardoor het uit meerdere hoeken lijkt te komen. Ook wordt er geluid via het plafond gestuurd. Zo lijkt het alsof u middenin de actie zit en geniet van kleine details, zoals een vliegtuig die over uw heen vliegt of wind die door uw kamer lijkt te blazen.

 

 

 

 

P5AI philipsVierzijdig Ambilight!

Philips brengt u middenin de actie met het vierzijdig Ambilight. Alles voelt dichterbij, alsof u het werkelijk mee maakt. De LED’s die geplaatst zijn langs de rand van de TV beschikken over AI. Daardoor kunnen zij scherm en geluid razendsnel analyseren en perfect bijpassend licht ontwikkelen. Met de Philips OLED-TV geniet u tevens van een bredere kijkhoek. U kunt van elke hoek van de kamer evenveel genieten van het scherm. Ideaal, u bent namelijk niet meer verplicht om recht voor de tv te zitten voor goed beeld. Ervaar uniek en levensecht beeld met de 65OLED986. De nieuwe norm is gezet op het gebied van beeld perfectie.

De nieuwe P5 Dual AI engine van Philips ontwikkeld met dank aan de dubbele AI processors levensecht beeld. Dermate echt, dat u elke scène voortaan ervaart alsof u er middenin zit. De processor is de nieuwe norm op het gebied van beeld en kijkervaring.

Kenmerken Philips 65OLED986:

  • Ambilight;
  • P5 Dual AI engine;
  • Dolby Atmos | Dolby Vision;
  • 65 inch – 165 cm.

 

Specificaties

Extra informatie

Introductiejaar

2021

Merk

Philips

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Beeldfrequentie

120Hz

Beeldkwaliteit

4K Ultra HD

Resolutie

4K

Beeldformaat

65 inch (165 cm)

Afmetingen excl. voet (HxBxD)

142,01mm x 1056,6mm x1448,7mm

Gewicht excl. voet

38,0 kg

Afmetingen incl. voet (HxBxD)

1338mm x 1448,7 mm x 382,0 mm

Gewicht incl. voet

47,3 kg

Kleur

Grijs

Speaker systeem

Extern Surround

Vermogen

Frontspeakervermogen (RMS) 10W, Totaal speaker vermogen (RMS) 70W

Schermtype

OLED

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route