Menu

REL Longbow Digitale Zender

REL Longbow Digitale Zender

399,00
Categorie:

Vertrouwd online winkelen

iDeal     Bancontact     paypal     visa     mastercard
postNL     dhl     ups

Met de REL Longbow kunnen de REL S2, REL S3 en REL S5 draadloos worden aangestuurd vanuit de versterker / receiver.

De R-serie van REL wordt opgevolgd en alhoewel de R-serie natuurlijk een fantastische lijn subwoofers is, hoeven we niet te treuren. In plaats van de R komt het model S. Deze nieuwe serie sub-bas systemen bestaat net als de R uit drie modellen, te weten de REL S2, de REL S3 en de REL S5.

De gelijkenissen met de voorloper houden na de afwerkingen in hoogglans zwart en de kenmerkende aluminium voeten al snel op. Alle modellen vallen groter uit dan hun voorgangers, enkele centimeters in alle richtingen. En ook het model S2 heeft nu naast de 10” woofer tevens een passieve radiator van dezelfde afmetingen aan boord, waardoor alle modellen nu beschikken over zowel een naar voren gerichte actieve woofer als een naar beneden gerichte passieve radiator. Uiteraard beschikt de S serie over de 3-voudige REL patentering: Set-Safe, de ultieme beveiliging, Acoustic Resistive Matrix (ARM) voor de REL klankeigenschappen en de Active Bass Controller (ABC) die de systemen in staat stelt tegelijkertijd in een stereosysteem als in een surroundopstelling dienst te doen.

Model S5 heeft verder een iets krachtigere versterker gekregen dan de voorganger (550 Watt). Maar het houdt hier niet op: de S serie is geschikt gemaakt voor draadloze signaaloverdracht door de aanwezigheid van een LongBow Receiver in de behuizing. Om het systeem geheel draadloos te maken is een aparte LongBow Transmitter verkrijgbaar. Dit compacte apparaatje wordt direct bij de versterker geplaatst zodat kabels dwars door de huiskamer tot het verleden behoren.

Eén LongBow Transmitter kan tot vier REL sub-bas systemen met een LongBow Receiver draadloos aansturen.

Extra informatie

Merk

REL Acoustics

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

EAN code:

3000000000021


Onze Service

 

Gratis specialistisch advies 

Kunnen wij u verder helpen bij het maken van de juiste keuze of heeft u nog vragen? Bel naar 013-5431489, mail naar [email protected] of kom langs in onze showroom. Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Veilig bestellen

U kunt dit artikel snel, eenvoudig en veilig online bestellen en betalen. Als u liever een keer komt kijken in onze showroom, bent u uiteraard ook van harte welkom.

Bij ons maakt u kennis met alle topmerken

Zowel online als in onze showroom in Tilburg hebben wij talloze producten van topmerken als Bowers & Wilkins, Loewe, Bose en nog veel meer.

Gratis thuisbezorgd vanaf €50

Is uw bestelling meer dan €50 euro? Dan wordt deze gratis naar u verzonden.

Eigen technische dienst

Heeft u onverhoopt een probleem met het door u aangeschafte product of komt u er niet helemaal uit met de installatie? Onze eigen technische dienst helpt u graag.