Menu

Samsung | QE55Q64AATXXN | 4K QLED

Samsung | QE55Q64AATXXN | HDR | QLED 4K

1.199,00

Prijs per stuk

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Samsung | QE55Q64AATXXN | 4K QLED

Samsung | QE55Q64AATXXN | HDR | QLED 4K

1.199,00

Prijs per stuk

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Samsung | QE55Q64AATXXN | HDR | QLED 4K

Samsung | QE55Q64AATXXN | HDR | QLED 4K

Prachtige kleuren, gemaakt van meer dan 1 miljard verschillende tinten

De Samsung QE55Q64AATXXN maakt alles waar u naar kijkt meer dan spectaculair. De Samsung is uitgerust met Quantum Dot. Zo ervaart u 100% kleurvolume en het breedste scala aan zeer realistische kleuren. Deze technologie is, in tegenstelling tot andere, in staat om licht om te zetten in een adembenemende kleur. Het scherm is bovendien uitgerust met dubbel LED. De dubbel led-tv-achtergrondverlichting creëert een evenwicht tussen warme en koele tinten op uw tv. Dus ongeacht of u naar een documentaire kijkt die zich afspeelt in de woestijn of een filmscène in de oceaan. U geniet altijd van waarheidsgetrouwe kleuren en prachtig contrast.

 

QE55Q64AATXXN: Less is more

De tv is ontworpen met oog op minimalisme. De Samsung is verbazingwekkend dun en past daardoor perfect in elke ruimte. Bovendien is de achterkant verbluffend strak ontworpen, hierdoor kunt u de 55Q64 kwijt in elke hoek van de kamer, terwijl de tv even onberispelijk blijft. De slanke afwerking van het scherm maakt het bovendien perfect geschikt voor aan de muur van uw woonruimte. Desondanks dat het scherm ideaal aan de muur hangt, wordt de tv geleverd met een prachtige en stevige stand. Zo kunt u de tv ook tentoonstellen op meubilair.

Verstelbaar standaard

De tv is tevens flexibel genoeg om zich aan te passen aan uw thuisopstelling. De verstelbare standaard maakt het mogelijk om de tv eenvoudig op de juiste hoogte in te stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld ruimte maken voor uw soundbar of andere attributen. U kunt de tv zelfs smaller maken, zodat de tv perfect bij uw meubels past.

Kracht van de Samsung QE55Q64AATXXN

 De Samsung is uitgerust met een krachtige beeldverwerker: de Kristalprocessor 4K. Deze processor biedt u het beste 4K Ultra HD-beeld. Door 4K-upscaling en de verbluffende helderheid van 4K kunt u optimaal genieten van élk tv moment. U bent altijd onderdeel van de actie dankzij deze krachtige Kristalprocessor.
Voor diegene die meer wilt halen uit hun kijkervaring; Object Tracking Sound Lite (OTS Lite). Deze technologie verhoogt uw audio-ervaring door 3D-surroundgeluid toe te voegen aan uw favoriete film of serie. Object Tracking Sound Lite maakt gebruik van AI en laten de luidsprekers (deze bevinden zich aan de onderkant van het scherm) geluid sturen alsof het van boven u komt. Hierdoor geniet u van krachtige en heldere 3D-audio die de actie op het scherm volgt en vervolgens vertaald naar surround-sound. Extra luidsprekers zijn hiervoor dus niet nodig. Bovendien beschikt de QE55Q64AATXXN over Adaptive Sound technologie. Deze technologie perfectioneert het geluid voor wat u ook kijkt. De Samsung tv past het geluid in elke scène aan het op scherm, zo hoort en geniet u van elk detail.

 

QE85Q60AATXXN

 

QE55Q64AATXXN: ultieme game-ervaring

Dankzij de Automatische lage latentiemodus (ALLM) mist u nooit meer een inhaalbeweging in uw favoriete racespel. De ALLM weet wanneer uw tv klaar is om te spelen., zo schakelt de Samsung Q64A automatisch over om input lag te minimaliseren. Bovendien optimaliseert het scherm de beeldinstellingen direct. U kunt met de QE55Q64AATXXN direct springen in uw game.

Ultrawide GameView en Bar

Maximaliseer uw game ervaring met de ultieme game tv van Samsung. Wissel eenvoudig tussen schermverhoudingen van 21:9 en 32:9. U geniet van meer detail bij een breder scherm. Zo ziet u meer diepte en ervaart u meer plezier. Tevens kunt u gebruik maken van de Game Bar om snel belangrijke instellingen van uw gameplay aan te passen. Wissel eenvoudig van beeldverhoudingen en controleer invoervertraging.

De Samsung is bovendien uitgerust met: Bixby, Amazon Alexa, Google Assistant. Deze zijn allen ingebouwd in de 55Q64A Smart TV. Kies uw favoriete stemassistent om uw tv te bedienen. Ervaar het gemak wat een spraak assistent u brengt. Vraag de assistent om het volume aan te passen of wat voor weer het vandaag wordt. Vrijwel alles is mogelijk. Bovendien kunt u uw slimme huis bedienen vanaf uw tv. De Samsung is namelijk aangesloten met SmartThings. Met één druk op de knop kunt u eenvoudig duizenden verschillende slimme apparaten besturen vanaf uw tv. Al deze toepassingen zijn toegevoegd om uw leven makkelijker te maken.

QE85Q70AATXXN

 

Quantum HDR

Geniet van meeslepende kleuren die beschikken over meer details en contrast. De Quantum HDR10+ laat u genieten van een nieuw niveau HDR. Combineer dit met de brede kijkhoek, waar de QE55Q64AATXXN over beschikt en u kunt genieten vanuit meerdere hoeken van de prachtige kleuren, zonder enige kleurvervorming. U kunt zelfs vanaf de zijkant kijken en genieten van het volledige beeld. Perfect beeld, zonder instellingen te hoeven wijzigen, wie wilt dat niet? Het scherm past dankzij de Adaptive Picture technologie het contrast en de helderheid automatisch aan. Zo wordt het beeld altijd aangepast op omstandigheden en content.

100% kleurvolume

Met de Samsung Q64A geniet u, dankzij Quantum Dot, van de meest pure kleuren. Zo ervaart u altijd het helderste en meest natuurlijke beeld. Deze technologie is voor het eerst toegepast op QLED TV’s en zijn gecertificeerd met 100% kleurvolume. U kunt in de prachtige zonsondergang op zee nog steeds de blauwe tinten in het donkere zeewater zien. Een ultiem contrast, opgebouwd uit de meest mooie, natuurlijke kleuren. Dankzij de Object Tracking Sound Lite audio technologie geniet u altijd van realistisch en dynamisch geluid dat de actie volgt. Dankzij de ingebouwde speakers kunt u levendig en zéér realistisch 3D-geluid ervaren. Hierdoor krijgt u het gevoel alsof u middenin de actie zit van uw favoriete game, film of serie.

 

 

 

QE75Q80AATXXN

 

Quantum Dot-technologie

Ervaar de meest pure kleuren voor het helderste beeld door de fantastische Quantum Dot-technologie. De QLED tv’s zijn de eerste tv’s die 100% kleurvolume kunnen bieden. De Samsung’s eigen technologie combineert helder beeld met natuurlijke en intense kleuren. Zelfs in de prachtige zonsondergang ziet u hierdoor nog steeds de verschillende blauw tinten in het zeewater.

Specificaties QE55Q64AATXXN:

  • Resolutie: 3.840 x 2.160;
  • Processor: Kristalprocessor 4K;
  • Display: 4K QLED;
  • HDR: HDR10+;
  • Super Ultrawide Gameview | Gamebar;
  • Object Tracking Sound Lite;
  • Beeldformaat: 55inch(ook beschikbaar in 43inch, 50inch, 65inch,75inch en 85inch).

 

Specificaties

Extra informatie

Introductie jaar

2021

Merk

Samsung

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Fabriekscode

QE55Q64AATXXN

Afmeting (incl. voet)

1118.3 x 683.6 x 228.8 mm

Afmeting (excl. voet)

1118.3 x 644.5 x 25.7 mm

Gewicht (incl. voet)

12.2 kg

Gewicht (excl. voet)

11.5 kg

Kleur

Zwart

Beeldformaat

55 inch (140 cm)

Schermtype

QLED

Resolutie

4K

Refresh Rate

60Hz

Stroomverbruik

280W (totaal)

CI+ geschikt

Processor

Kristalprocessor 4K

Adaptief geluid

✔️

Helderheidsdetectie

✔️

Filmmakermodus (FMM)

✔️

Smart TV

Wifi

Bluetooth

Spraakbesturing

Spotify Connect

Airplay 2

Beeldkwaliteit

4K Ultra HD

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route