Menu

Sony Bravia KD-65X85K | 4K Ultra HD

Sony Bravia KD-65X85K | 4K LED (2022)

1.049,00

Prijs per stuk

Sony Bravia KD-65X85K | 4K Ultra HD

Sony Bravia KD-65X85K | 4K LED (2022)

1.049,00

Prijs per stuk
Sony Bravia KD-65X85K | 4K LED (2022)

Sony Bravia KD-65X85K | 4K Ultra HD

De Sony Bravia KD-65X85K creëert adembenemende kleuren die alle content echt laat lijken! De Sony brengt meer dan één miljard kleuren tot leven door Triluminos PRO. De X85K is uitgerust met de krachtige 4K HDR-processor X1. Deze ontwikkelt het extreme contrast, waardoor alles wat u kijkt, net echt is. Ongeacht wat u kijkt, alles wordt afgespeeld in super 4K-resolutie. Bekijk bijvoorbeeld uw favoriete vakantiefoto’s in 4K. Zelfs het kleinste detail is zichtbaar en het textuur is net uit de echte wereld. Dit wordt exclusief aangedreven door Sony’s eigen 4K HDR-processor X1. De KD-65X85K komt bovendien met 4K X-Reality PRO. Deze techniek schaalt 2K- en HD beelden die gefilmd zijn op naar, zo goed als, 4K-detailniveaus.

Net alsof u in het theater zit

De televisie is ontworpen om slankheid en geluidskwaliteit feilloos te combineren. De KD-65X85K is uitgerust met X-Balanced Speaker. Deze techniek biedt mooier en helder geluid, waardoor u optimaal geniet van films en muziek. De tv is ontworpen om een echte theathervaring te creëren, gewapend met 4K Ultra HD-tv brengt met Dolby Vision scènes op authentieke wijze tot leven, terwijl Dolby Atmos de kamer vult met meeslepend geluild. Door de vlakke rand van de Sony Bravia X85K richt u zich automatisch meer op het beeld, in plaats van wat er omheen is. De televisie wordt optimaal opgesteld met de veelzijdig, meegeleverde premium standaard. De standaard is ontworpen voor elke positionering van de Sony. De 2-weg standaard biedt u de keus uit 2 instellingen: de standaard instelling (het standaard staat dan breed) of de smalle instelling (het standaard staat dan meer in het midden).

 

 

Handsfree spraakbesturing en veel meer

De Google TV is uitgerust met een ingebouwde handsfree spraakbesturing. Deze functie maakt besturing zonder afstandsbediening mogelijk. U hoeft enkel uw stem te gebruiken om de tv bedienen. Begin met “Ok Google” en stel vervolgens uw vraag of commando. U krijgt antwoorden te zien op het scherm op via de speakers terug. Heeft u andere smart home-apparaten? Dan kunt u de deze ook via handsfree besturen. De unieke omgevingsoptimalisatietechnologie past beeld en geluid automatisch aan. De KD-65X85K laat u optimaal genieten. Ontdek daarnaast nog meer nieuwe manieren om te genieten met Bravia CAM. Deze functie maakt videochatten met vrienden en familie mogelijk op het Bravia scherm. Verder kunt u een breed scala een nieuwe tv-ervaringen ontdekken, bijvoorbeeld de gebarenbediening en nog veel meer.

Bovendien is de Bravia uitgerust met MotionFlow XR, waardoor beelden vloeiender en natuurlijker worden. Doordat het scherm gebruik maakt van interpolatie worden er nieuwe frames toegevoegd aan de oorspronkelijke tv-frames. Daarnaast wordt er met LED-achtergrondverlichtingsregeling tegenlicht gebruikt om beelden nog vloeiender te maken. Als kers op de taart is de techniek Image Blur Reduction toegevoegd. Hierdoor krijgen onscherpe delen in het beeld extra helderheid.

 

Kenmerken Bravia KD-65X85K:

  • 4K Ultra HD;
  • 4K HDR processor;
  • Google TV spraakbesturing;
  • X-balanced speaker;
  • 4K X-reality PRO;
  • Afmeting: 65inch (ook beschikbaar in 43inch, 50inch, 55inch, 75inch en 85inch).

Specificaties

Extra informatie

Fabriekscode

XD-65X85K

Schermtype

LED

Introductiejaar

2022

Beeldkwaliteit

4K Ultra HD

Merk

Sony

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Resolutie

4K Ultra HD

Kleurdiepte

XR Triluminos Pro

Processor

4K HDR processor

Speaker systeem

Dolby Atmos

Kleur

Zwart

Beeldformaat

65 inch (165 cm)

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route