Menu

Sony Bravia XR-55A95K | OLED 4K Ultra HD

Sony Bravia XR-55A95K | OLED 4K Ultra HD (2022)

2.699,00

Prijs per stuk
Beeldformaat: 55 inch (140 cm)

Sony Bravia XR-55A95K | OLED 4K Ultra HD

Sony Bravia XR-55A95K | OLED 4K Ultra HD (2022)

2.699,00

Prijs per stuk
Beeldformaat: 55 inch (140 cm)
Sony Bravia XR-55A95K | OLED 4K Ultra HD (2022)

Sony Bravia XR-55A95K | OLED 4K Ultra HD

De Sony Bravia XR-55A95K, één van Sony’s nieuwste Bravia modellen is uitgerust met de krachtige Cognitive Processor XR. Deze processor verwerkt kennis en creëert oplossingen, zoals uw menselijk brein dat doet. Geniet van indrukwekkend beeld én fantastisch geluid dankzij de cognitieve intelligentie. Het lerend- en onthoudend vermogen van de Bravia legt de lat nog hoger voor andere tv’s. Levensecht diepte, buitengewoon contrast en levendige kleuren. Dat allemaal in 4K Ultra HD. Desondanks de prachtige afwerking, wordt er niks ingeleverd op kwaliteit; er worden géén compromissen gesloten. U geniet van verbluffende details en textuur, gecombineerd met een verbluffend contrast in kleuren. De grenzen van uw zintuigen worden verlegd in deze tv, ervaringen die u nooit eerder heeft opgedaan.

Prachtige beelden met OLED

De XR-55A95K van Sony is uitgerust met een nieuw type OLED-scherm, genaamd QD-OLED. Samen met de Cognitive Processor XR en geniet u van een breder scala aan kleuren. Deze processor ontwikkeld beelden met kleuren die er natuurlijk, levendig en simpelweg verbluffend uitzien voor het menselijk oog. De A95K is op élk helderheidsniveau de baas over levendige kleuren in élk detail. De OLED is bovendien uitgerust met XR OLED Contrast Pro. De kleurhelderheid wordt dankzij deze techniek tot 200% verhoogd, ten opzichte van normale tv’s. De diepe zwarttinten en heldere kleuren laten alle beelden van uw favoriete content tot leven komen. De processor verbeterd beelden, vergelijkbaar met de manier waarop uw ogen zich aanpassen. Zo mist u geen detail door negatieve externe factoren, zoals overbelichting en schaduwen.

 

 

4K upscaling

De XR 4K Upscaling ontwikkeld beelden die een kwaliteit van 4K benaderen. Ongeacht de content, de Processor gebruikt ondenkbaar veel gegevens om verloren texturen terug te halen en details na te bootsen voor zeer realistische beelden. Ongeacht vanaf welke positie u naar uw Sony Bravia kijkt, u zit altijd op de juiste plek met behulp van Bravia Cam. Deze techniek analyseert uw luister- en kijkpositie om vervolgens het beeld en geluid te optimaliseren voor die plek. Bovendien is de Bravia uitgerust met verschillende andere technieken. Één daarvan is de functie om de televisie te bedienen met uw handgebaren. Zo kunt u bijvoorbeeld zwaaien om naar het volgende kanaal te gaan. Daarnaast kunt u Voice Search gebruiken. Hiermee kunt u direct een serie of film bekijken, door commando’s uit te spreken. “OK Google” en ga aan de slag!

Vloeiend beeld

De XR-55A9K is uitgerust met XR OLED Motion. De processor gebruikt deze techniek om belangrijke elementen in frames te vergelijken en aan te passen waar nodig. Zo worden onscherpe beelden voorkomen en geniet u van alle details, zelfs in de meeste snelle scènes. Geniet in zelfs de helderste ruimtes van de diepte in kleuren en details. Sony’s OLED-scherm voorkomt dat er schittering en reflectie de helderheid van het beeld verstoren. Het resultaat? U krijgt ongelooflijke helderheid, kleur en contrast in vrijwel alle lichtomstandigheden. U kunt helemaal opgaan in uw favoriete content, zonder afleiding of verstoringen.

Beeld én geluid in harmonie

Het scherm zelf brengt beeld en geluid in harmonie doormiddel van speakers die in het scherm zitten. De Acoustic Surface Audio+ techniek gebruikt actuatoren en maken zo een meerkanaalsspeaker van het scherm. Het geluid komt precies overeen met wat er op het scherm gebeurd. Een meeslepende beleving, vergelijkbaar met een home cinema ervaring, gewoon bij u thuis. Sony vernieuwd, recycled en verminderd graag hun ecologische voetafdruk. De Bravia’s zijn daarom ontwikkeld met oog op het milieu, zonder compromis te sluiten op beleving. Er wordt minder nieuw plastic gebruikt in de tv’s een verpakkingen. 85% van de componenten kunnen gerecycled worden dankzij SORPLAS. Bovendien verlaagd de Bravia Cam techniek uw stroomverbruik, terwijl u het meest hoge beeldkwaliteit ervaart.

Kenmerken Bravia XR-55A95K:

  • 4K Ultra HD;
  • Cognitive Processor XR;
  • QD-OLED beeld | XR Triluminos Max;
  • Acoustic Surface Audio+| Spraakbesturing;
  • XR OLED Contrast | Bravia CAM;
  • Afmeting: 55inch (ook beschikbaar in 65inch).

Specificaties

Extra informatie

Fabriekscode

XR-55A95K

Schermtype

OLED

Introductiejaar

2022

Beeldkwaliteit

4K Ultra HD

Merk

Sony

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Resolutie

4K Ultra HD

Kleurdiepte

XR Triluminos Max

Processor

Cognitive Processor XR

Speaker systeem

Dolby Atmos

Kleur

Zwart

Beeldformaat

55 inch (140 cm)

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route