Menu

Sony Bravia XR-65X95K | Mini LED | 4K Ultra HD

Sony Bravia XR-65X95K | Mini LED | 4K Ultra HD (2022)

2.499,00

Prijs per stuk

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Sony Bravia XR-65X95K | Mini LED | 4K Ultra HD

Sony Bravia XR-65X95K | Mini LED | 4K Ultra HD (2022)

2.499,00

Prijs per stuk

Wil je een bericht ontvangen wanneer dit product (weer) leverbaar is?

Sony Bravia XR-65X95K | Mini LED | 4K Ultra HD (2022)

Sony Bravia XR-65X95K | Mini LED | 4K Ultra HD

De Sony Bravia XR-65X95K tilt de norm van beeld en geluid naar een hoger niveau. De X95K-serie is één van Sony’s nieuwste Bravia series. De 65X95K is uitgerust met de krachtige Cognitive Processor XR. Deze processor verwerkt kennis en creëert slimme oplossingen, helemaal zelf. Precies zoals een menselijk brein dat doet. De processor ontwikkelt indrukwekkend beeld en fantastisch geluid, dankzij zijn cognitieve intelligentie. Het lerend- en onthoudend vermogen van de Bravia, verhoogd de lat voor alle televisies in de markt. Ervaar de diepte en het buitengewone contrast van beelden. De levendige kleuren worden weergegeven in scherp 4K ultra HD. Bovendien is de televisie prachtig afgewerkt, terwijl niks wordt ingeleverd op kwaliteit. Er worden dus geen compromis gesloten, op geen enkel gebied. Verbluffende details en textuur, gecombineerd met contrast in kleuren. De greens van uw zintuigen worden verlegd in deze tv. Ervaringen die u nooit eerder heeft opgedaan. De XR-65X95K is bovendien uitgerust met het IMAX Enhanced programma. Dit scherm brengt een werkelijke bioscoopbeleving in huis met behulp van DTS en HDR technologieën. Speel uw favoriete serie of film af en ervaar deze op een nieuwe manier. Ontdek details die u nooit eerder zijn opgevallen met de nieuwe Sony Bravia.

Contrastrijke en heldere beelden

De Sony is uitgerust met een knap staaltje techniek: XR Backlight Master Drive. Deze techniek werkt samen met de Cognitive Processor XR en stuurt nauwkeurig Sony’s nieuwste backlight met Mini LED aan. Hierdoor geniet u van beelden met tastbaar helderheid. De tv biedt u een ongekend dynamisch bereik, waarin u omver wordt geblazen door de lichttinten, diepe zwarttinten en natuurlijke midtinten. Zo is zwart, écht zwart. XR Contrast Booster 15 maakt bovendien lichtere gebieden op het scherm nóg lichter. Tevens worden donkere gebieden nóg donkerder, zonder compromis te sluiten in details. Met X-Wide Angle heeft het beeldscherm vanuit elke hoek evenveel helderheid en kleur. Altijd het beste zicht, ongeacht u zitpositie.

4K upscaling

De XR 4K Upscaling ontwikkelt beelden die een kwaliteit van 4K benaderen. Ongeacht de content, de Processor gebruikt ontelbaar veel gegevens om verloren texturen terug te halen en details na te bootsen voor zeer realistische beelden. Ongeacht vanaf welke positie u naar uw Sony Bravia kijkt, u zit altijd op de juiste plek met behulp van Bravia Cam. Deze techniek analyseert uw luister- en kijkpositie om vervolgens het beeld en geluid te optimaliseren voor die plek. Bovendien is de Bravia uitgerust met vele andere technieken. Één daarvan is de functie om de televisie te bedienen met uw handgebaren. Zo kunt u bijvoorbeeld zwaaien om naar het volgende kanaal te gaan. Daarnaast kunt u Voice Search gebruiken. Hiermee kunt u direct een serie of film bekijken, door commando’s uit te spreken.

Beeld én geluid in harmonie

Het scherm zelf brengt beeld en geluid in harmonie doormiddel van speakers die in het scherm zitten. De Bravia mag bovendien rekenen op Acoustic Multi Audio. Deze techniek verwerkt audio net even anders dan de Acoustic Surface Audio. Deze techniek ontwikkeld een meeslependere beleving, welke vergelijkbaar is met een thuisbioscoopervaring, gewoon bij u thuis. Sony vernieuwd, recyclet en vermindert graag hun ecologische voetafdruk. De Bravia’s zijn daarom ontwikkeld met oog op het milieu, zonder compromis te sluiten op beleving. In de tv’s wordt minder plastic gebruikt. Bovendien wordt er in de verpakking minder nieuw plastic gebruikt. 85% van de componenten kunnen gerecycled worden dankzij SORPLAS. Bovendien verlaagd de Bravia Cam techniek uw stroomverbruik, terwijl u het meest hoge beeldkwaliteit ervaart.

 

Kenmerken Bravia XR-65X95K:

  • 4K Ultra HD;
  • Cognitive Processor XR;
  • Mini LED | XR Triluminos Pro;
  • Acoustic Surface Audio+| Spraakbesturing;
  • Bravia CAM;
  • Afmeting: 65inch (ook beschikbaar in 75inch en 85inch).

Specificaties

Extra informatie

Fabriekscode

XR-65X95K

Introductiejaar

2022

Beeldkwaliteit

4K Ultra HD

Merk

Sony

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Schermtype

LED

Resolutie

4K Ultra HD

Kleurdiepte

XR Triluminos Pro

Processor

Cognitive Processor XR

Speaker systeem

Dolby Atmos

Kleur

Zwart

Beeldformaat

65 inch (165 cm)

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route