Sony Bravia XR-75Z9K | 8K Mini LED

Sony Bravia XR-75Z9K | 8K Mini LED (2022)

6.999,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Productafbeelding in een situatie
Sony Bravia XR-75Z9K | 8K Mini LED (2022)
Sony Bravia XR-75Z9K | 8K Mini LED
Advies of meer informatie nodig?

Maak een afspraak in onze showroom:

Beschrijving

Sony Bravia XR-75Z9K | 8K Mini LED

De Sony Bravia XR-75Z9K, één van Sony’s nieuwste Bravia modellen is uitgerust met de krachtige Cognitive Processor XR. Deze processor verwerkt kennis en creëert oplossingen, zoals uw menselijk brein dat doet. Geniet van indrukwekkend beeld én fantastisch geluid dankzij de cognitieve intelligentie. Het lerend- en onthoudend vermogen van de Bravia legt de lat nog hoger voor andere tv’s. Levensecht diepte, buitengewoon contrast en levendige kleuren. Dat allemaal in zeer realistische 8K-beelden. Desondanks het grootte formaat wordt er niks ingeleverd op kwaliteit; zonder compromissen. De Cognitive Processor XR verbetert alle content naar een resolutie die 8K benadert. U ervaart meer detail en textuur, gecombineerd met een verbluffend contrast in kleuren. De grenzen van uw zintuigen worden verlegd in deze tv, ervaringen die u nooit eerder heeft ervaren.

Heldere beelden met precisie

De XR Backlight Master Drive technologie gebruikt de krachtige Bravia processor om samen met de nieuwste generatie Mini-LED backlight verbluffende lichttinten en diepe zwarttinten weer te geven. Zo geniet u van een ongekend dynamisch bereik. Deze worden weergegeven met nagenoeg géén schittering of ‘halo’s’. Ongeacht vanaf welke positie u naar uw Sony Bravia kijkt, u zit altijd op de beste plek met behulp van Bravia Cam. Deze techniek analyseert uw luister- en kijkpositie om vervolgens het beeld en geluid te optimaliseren voor die plek. Bovendien is de Bravia uitgerust met verschillende andere technieken. Één daarvan is de functie om de televisie te bedienen met uw handgebaren. Zo kunt u bijvoorbeeld zwaaien om naar het volgende kanaal te gaan. Daarnaast kunt u Voice Search gebruiken. Hiermee kunt u direct een serie of film bekijken, door commando’s uit te spreken. “OK Google” en ga aan de slag!

Kleurcontrast met levensechte tinten

De Bravia gebruikt XR Triluminos Pro zodat de Z9K letterlijk miljarden kleuren weergeeft, Hierdoor geniet u van levensechte en subtiele kleurverschillen. De processor detecteer kleur op basis van verzadiging, tint en helderheid. De televisie ontwikkeld élk detail natuurlijk. Bovendien is de 75Z9K uitgerust met XR Motion Clarity. Deze techniek analyseert verschillende frames en de beweging van deze, deze blijven hierdoor vloeiend en helder. Hoe snel de scène ook is, de Sony laat de frames vloeiend overlopen. Bovendien geniet u met X-Anti Reflection van beelden met minder weerspiegelingen.

Beeld én geluid in harmonie

Acoustic Multi-Audio technologie ontwikkelt geluid dat precies overeenkomt met het beeld. De speakers zitten in de rand. In deze rand zitten vier randtweeters aan zowel de bovenkant – als de zijkant. Deze tweeters optimaliseren de geluidsbronnen, zo zijn beeld en geluid altijd in perfecte harmonie. Met de Sony Bravia XR-75Z9K haalt u bioscoopervaringen in huis. Daarnaast wordt al het entertainment dat u kijkt opgeschaald naar 3D Surround Sound. De tv-speakers creëren 3D-audio, zonder additionele speakers aan het plafond. Als kers op de taart zijn de Bravia tv’s allen compatibel met Dolby Atmos.

Ontworpen voor duurzaamheid

Sony vernieuwd, recycled en verminderd graag hun ecologische voetafdruk. De Bravia’s zijn daarom ontwikkeld met oog op het milieu, zonder compromis te sluiten op beleving. Er wordt minder nieuw plastic gebruikt in de tv’s een verpakkingen. 85% van de componenten kunnen gerecycled worden dankzij SORPLAS. Bovendien verlaagd de Bravia Cam techniek uw stroomverbruik, terwijl u het meest hoge beeldkwaliteit ervaart.

Kenmerken Bravia XR-75Z9K:

  • 8K Mini LED;
  • Cognitive Processor XR;
  • XR Backlight Master Drive | XR Triluminos;
  • XR Contrast Booster | XR HDR remaster;
  • 8K XR Super Resolution | 8K XR-upscaling;
  • X-anti Reflection | X-wide Angle;
  • Afmeting: 75inch (ook beschikbaar in 85inch).
Technische specificaties

Extra informatie

Fabriekscode

XR-75Z9K

Merk

Sony

Introductiejaar

2022

Beeldkwaliteit

8K

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Schermtype

Mini/Micro-LED

Resolutie

8K upscaling

Kleurdiepte

XR Triluminos Pro

Processor

Cognitive Processor XR

Speaker systeem

Dolby Atmos

Kleur

Zwart

Beeldformaat

75 inch (189 cm)

Sony Bravia XR-75Z9K | 8K Mini LED

Sony Bravia XR-75Z9K | 8K Mini LED (2022)

6.999,00

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Sony Bravia XR-75Z9K | 8K Mini LED (2022)?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door