Citation Surround Standaard

SoundXtra Citation Surround standaard (zwart)

74,99

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Productbeschrijving

SoundXtra Citation Surround standaard (zwart)

De SoundXtra Citation surround standaard in het zwart is hét perfecte standaard voor de Citation Surround speaker. Het standaard zorgt ervoor dat u uw speakers op de ideale luisterhoogte kunt plaatsen. Hierdoor ervaart u een nog betere surround sound beleving. SoundXtra heeft de standaards uitgerust met een zeer net kabelmanagement systeem, waardoor kabels netjes worden weggewerkt. Tevens heeft de standaard een stevig metaal ontwerp, inclusief een geconsolideerde voet die, indien nodig, onder banken of stoelen geschoven kan worden. Het standaard van SoundXtra maakt het zo eenvoudiger om de Citation speakers in de ruimte te plaatsen.

Het Citation surround standaard is speciaal ontworpen voor de Harman Kardon Citation surround speakers. Ze sluiten naadloos aan en zijn beiden dermate stijlvol, dat u met dit standaard een heus pronkstuk tentoonstelt. Bovendien is dit standaard belangrijk om maximaal te kunnen genieten van het geluidskwaliteit wat de HK Citation surround boxen bieden. Het geluid dat op oor-hoogte binnenkomt heeft namelijk geen last van storende objecten die het geluid blokkeren of het geluidskwaliteit negatief beïnvloeden. Ervaar geluid zoals het is bedoelt: direct en haarscherp. Overigens is het standaard snel een eenvoudig te monteren.

U krijgt uiteraard bij bestelling een bijbehorende handleiding, wat u direct zult begrijpen. De voeten van het standaard maken het standaard geschikt voor verschillende soorten ondergrond. Een tapijt, houten- of betegelde vloer, dit standaard blijft sterk in zijn schoenen staan. Het SoundXtra Citation Surround standaard is ontworpen en vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk en gemaakt van staal en aluminium. Bevorder uw geluidskwaliteit en home entertainmentervaring met dit SoundXtra Citation standaard. Haal het SoundXtra standaard direct in huis en ontvang een waardige verlengstuk van de Citation Surround.

Kenmerken SoundXtra standaard:

  • Gewicht: 6,49 kg;
  • Afmetingen (in cm): 80 (lengte) x 26 (breedte) x 5 (diepte);
  • EAN code: 5057964000626;
  • Kleur: zwart (ook in het grijs beschikbaar).

*Prijs is per stuk en alleen per twee te bestellen.

Maak een afspraak in onze showroom
Advies of meer informatie nodig?

Neem contact met ons op en vraag advies aan één van onze specialisten. Ontdek welk product het beste past bij jou.

Gegevens en specificaties
Meer informatie over de SoundXtra Citation Surround standaard (zwart)?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Extra informatie

Merk

SoundXtra

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Afmetingen

80cm (lengte) x 26cm (breedte) x 5cm (diepte);

Kleur

Zwart

Merk

SoundXtra

EAN code

5057964000626

SoundXtra Citation Surround standaard

Citation Surround Standaard

SoundXtra Citation Surround standaard (zwart)

74,99

per stuk
Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.