Menu

TEAC W-1200

Dubbel Cassettedeck

449,00
  • Gratis specialistisch advies: 013-5431489
  • Veilig online bestellen met o.a. iDeal & PayPal
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €50,-
  • Eigen technische dienst

Wilt u zeker weten of een product voorradig is? Neem dan even contact met ons op.

Uitverkocht, neem contact op voor meer informatie.

Categorieën: ,

Vertrouwd online winkelen

iDeal     Bancontact     paypal     visa     mastercard
postNL     dhl     ups

Beschrijving

Dubbel Cassettedeck 

In navolging op de trotse erfenis van TEAC in het creëren van wereldklasse bandrecorders, een authentiek dubbel cassettedeck voor de moderne tijd …
De W-1200 is een dubbel cassettedeck met twee, eenrichtingscassette decks, mic mixing, een USB digitale uitvoer en andere veelzijdige opnamefuncties. De laatste tijd hebben cassettebandjes degenen gefascineerd die ze nog nooit hebben gebruikt, dankzij hun warme, duidelijk analoge geluid, om nog maar te zwijgen over het gemak van de opname en de mogelijkheid om ‘mix-tapes’ te maken.
We wilden een cassettedeck maken met een uitstekend prestatieniveau met een interface die past in het digitale audiotijdperk. De W-1200 biedt niet alleen geluid dat dicht bij het origineel staat, maar ook een breed scala aan veelzijdige faciliteiten die karaoke zingen, het opnemen van conferentieminuten en zelfs het digitaal opnemen van analoge cassettes via een computer mogelijk maken.
TEAC’s jarenlange ervaring met het maken van opnameapparatuur spreekt voor zich in de W-1200, met name waar het om het ruisonderdrukkingssysteem gaat. Hiermee kunnen gebruikers oudere cassettebandjes afspelen die oorspronkelijk zijn opgenomen met Dolby B NR en ze correct horen. Bovendien kunt u met de toonhoogteregeling de afspeelsnelheid wijzigen tot wat als geschikt wordt beschouwd, terwijl de meegeleverde niveaumeters het afstemmen van opnameniveaus mogelijk maken. Er is een timer-REC / PLAY-functie voorzien voor gebruik met een audiotimer van een derde partij.
Bovendien kan de W-1200 digitale audio leveren op CD-kwaliteit (tot 48 kHz / 16-bit PCM) naar een computer via een USB-kabel, waardoor digitale opslag van uw cassetteband bibliotheek mogelijk is. Nadat u ze op een computer hebt gedigitaliseerd, kunt u altijd en overal genieten van uw oude, op banden gebaseerde muziekbibliotheek via een netwerkspeler, DAP, smartphone of zelfs in uw auto.

Type Product Dubbel Cassette Deck
Afmetingen (B x H x D) 435 x 145 x 285.9 mm
Gewicht 4.5 kg
Garantie 2 jaar

Extra informatie

EAN

4907034221967

Onze Service

✔ Gratis specialistisch advies. 
Kunnen wij u verder helpen bij het maken van de juiste keuze of heeft u nog vragen? Bel naar 013-5431489, mailen kan natuurlijk ook naar [email protected] of kom langs in onze showroom!

✔ Veilig bestellen
U kunt dit artikel snel, eenvoudig en veilig online bestellen en betalen. Als u liever een keer komt kijken in onze showroom, bent u uiteraard ook van harte welkom!

✔ Bij Bartels beleeft u de definitie van genieten!
Al bijna 60 jaar is Bartels Hifi Tv Domotica de specialist in beeld- en geluidsapparatuur. Daarmee zijn we een begrip in Brabant. Bij ons maakt u kennis met alle topmerken.

✔ Bij ons maakt u kennis met alle top merken!
Zowel online als in onze showroom in Tilburg maakt u kennis met alle top merken.

✔ Gratis thuisbezorgd!
Is uw bestelling meer dan €50 euro? Dan wordt deze gratis naar u verzonden!

✔ Eigen technische dienst
Heeft u onverhoopt een probleem met het door u aangeschafte apparaat of komt u er niet helemaal uit met de installatie. Wij helpen u graag verder.

 

 

Anderen bekeken ook…

Ervaar het in onze winkel!

Persoonlijk advies?

Demonstratie afspraak maken