Netwerk speler / CD speler

Technics SL-G700M2 | Zilver

2.999,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Kleur: Zilver
Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Productafbeelding in een situatie
Technics SL-G700M2 | Zilver
Netwerk speler / CD speler
Advies of meer informatie nodig?

Maak een afspraak in onze showroom:

Beschrijving

Coherente D/A-converter met hoge nauwkeurigheid

De SL-G700M2 is uitgerust met de hoge precisie coherente D/A-converter, wat het resultaat is van het samenvoegen van deze technologieën, zet digitale waarden uiterst nauwkeurig om in analoge signalen en voert ze uit naar een versterker. Het is samengesteld uit (1) coherente verwerking, (2) hoog presterende D/A-converter in dual monoaural configuratie en (3) een eigen discrete versterkingscircuit.
De dual ESS ES9026PRO is nu overgenomen voor de DAC-chip. De symmetrische plaatsing van een L/R unit aan elke kant en de onafhankelijke tranmissiestructuren verminderen wederzijdse interferentie en reproduceren het geluidsbeeld en muziekruimte in de muziekbron betrouwbaar.
Het filtercircuit na de D/A-conversie gebruikt een versterkingscircuit met een unieke discrete configuratie in plaats van een operationele versterker IC. Dit realiseert zelfs hogere responsiviteit en S/N en reproduceert zelfs de subtielste geluiden.

Coherente verwerkingstechnologie

Technics’ nieuwe eigen coherente verwerkingstechnologie verbetert de reproduceerbaarheid van impulssignalen door amplitude- en faseafwijkingen te minimaliseren die ontstaan via D/A conversieverwerking voor signalen tot 192 kHz PCM via eigen digitale signaalverwerking*. Bij deze verwerking wordt de zuiverheid van het geluid verhoogd en is het geluidsbeeld helderder.
*(DSD-signalen zoals een super audio-cd worden direct in de DAC ingevoerd zonder deze verwerking uit te voeren)

Multi-fase stille stroomtoevoer

Digitale audiospelers die kleine signalen verwerken vereisen grondige ruisonderdrukking, want zelfs de kleinste hoeveelheid ruis kan grote invloed hebben op de geluidskwaliteit. De multi-fase stille stroomtoevoer biedt goede ruisonderdrukking in drie fasen: (1) Hoge snelheid wisselen van stroomtoevoer, (2) lage ruisregulator en (3) stroominjectie actieve ruisonderdrukking.
De SL-G700M2 gebruikt op hoge snelheid wisselen van stroomtoevoer van circa 300 kHz, wat ook wordt gebruikt voor de analoge circuits van de SU-R1000 referentieklasse geïntegreerde versterker. Door de wisselfrequentie te verhogen, wordt de interferentie van ruis op de bandbreedte van het afspelen van muziek verminderd en wordt er een zeer responsieve stroomtoevoer bereikt.
De lage ruis-regulator biedt ook lage ruis bij hoge niveaus en stabiele stroomtoevoer wordt gerealiseerd tijdens het finetunen van circuitpatronen.

Stroominjectie actieve ruisonderdrukking

Deze nieuw ontwikkelde technologie, stroominjectie actieve ruisonderdrukking verwijdert ongewenste ruiscomponenten door een inverse fasestroom te gebruikten om de ruis te detecteren. Meer effectieve stroomruisinjectie kan worden gebruikt door de duw-/trekmethode te gebruiken in combinatie met conventionele ruisonderdrukking door stroom te trekken.

Super audio cd, MQA, en USB-B-invoer worden ondersteund

De SL-G700M2 ondersteunt afspelen van super audio-cd, wat een hoogwaardige audio schijf-format is. Voor meer verbetering van de geluidskwaliteit is er de “Pure Disc Playback”-modus, toegewijd voor super audio cd/dvd afspelen. Dit model ondersteunt ook MQA en is capabel in het volledig gedecodeerd afspelen van MQA-bestanden en MQA-cd’s. Verschillende andere formats met hoge resolutie worden ook ondersteund, inclusief WAV/AIFF, FLAC/ALAC en DSD-bestand afspelen.
Als aanvulling is de SL-G700M2 uitgerust met een nieuwe USB-B-poort die continue verbinding met een netwerk-audioserver of pc mogelijk maakt voor afspelen van geluidsbronnen in hoge resolutie vanaf het aangesloten apparaat.

Ondersteunt een brede variatie aan muziekbronnen en hoge connectiviteit

De SL-G700M2 ondersteunt vele muziekbronnen zoals Spotify, Amazon Music, Deezer, Tidal, en Qobuz. Daarnaast is er verbinding mogelijk via Chromecast/Google Home, Bluetooth, en Airplay.

Behuizing en chassis die hoge geluidskwaliteit en hoge ontwerpkwaliteit ondersteunen

De SL-G700M2 is verdeeld in vier secties in het chassis, met de stroomtoevoer, digitale interface, analoog circuit en schijfstation-secties, elk onafhankelijk van elkaar. Dit onderdrukt wederzijde interferentie tussen circuits en vermindert de verslechting van de geluidskwaliteit. Het schijfstation neemt een drielaagse chassis-configuratie over. Krachtige trillingsdemping en stille constructie, inclusief een disc-lade van gegoten aluminium, wat zorgt voor het nauwkeurig afspelen van schijven.
De buitenkant heeft een minutieus afgewerkt aluminium voorpaneel van 7mm en 3 mm dikke aluminium zijpanelen, evenals een gegraveerd Technics-logo voor een hoogwaardig ontwerp en afwerking.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Technics

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Ondersteunde bestandsformaten

WAV, FLAC, DSD, AIFF, ALAC, AAC, MP3

Verbinding

Airplay, Bluetooth, Chromecast built-in, Spotify Connect, Tidal Connect, Wifi

Ingangen

Coax, Optisch, USB

Uitgangen

Digitaal optisch, Analoog Gebalanceerd, Analoog Ongebalanceerd, Digitale COAX

Afmetingen B x H x D

430 x 98 x 407 mm

Gewicht

12,3 KG

Kleur

Zilver

Netwerk speler / CD speler

Technics SL-G700M2 | Zilver

2.999,00

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Technics SL-G700M2 | Zilver?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door