Menu

Geïntegreerde stereo versterker

Technics SU-G700M2 | Zwart

2.599,00

Prijs per stuk
Kleur: Zwart

Geïntegreerde stereo versterker

Technics SU-G700M2 | Zwart

2.599,00

Prijs per stuk
Kleur: Zwart

Technics SU-G700M2

De Technics SU-G700M2-K is een hoogwaardige stereo geïntegreerde versterker die ontworpen is om je muziekervaring naar een hoger niveau te tillen. Met zijn geavanceerde technologieën en uitstekende audioprestaties levert deze versterker een buitengewoon geluid van hoge kwaliteit.

De SU-G700M2-K beschikt over een krachtige en zuivere versterking, met een totaal uitgangsvermogen van 150 watt per kanaal (bij 8 ohm). Dit zorgt voor een rijke en gedetailleerde audioweergave, waarbij elke nuance en subtiliteit van je favoriete muziekstukken tot leven komt.

Een van de opvallende kenmerken van deze versterker is de JENO Engine (Jitter Elimination and Noise-shaping Optimization), die zorgt voor een uiterst nauwkeurige en stabiele klokregeling. Hierdoor wordt de jitter geminimaliseerd en worden digitale signalen met de hoogste precisie omgezet in analoge audio, wat resulteert in een helder geluidsbeeld en een verbeterde geluidskwaliteit.

Daarnaast maakt de LAPC (Load Adaptive Phase Calibration)-technologie het mogelijk om de versterker aan te passen aan de specifieke kenmerken van je luidsprekers, waardoor een optimaal fasegedrag wordt bereikt. Dit resulteert in een verbeterde stereoweergave en een nauwkeurige plaatsing van instrumenten en vocalen in de geluidsruimte.

De versterker biedt ook een verscheidenheid aan aansluitmogelijkheden, waaronder meerdere analoge ingangen, digitale ingangen (inclusief USB-B en optische), en zelfs een phono-ingang voor het aansluiten van een platenspeler. Hierdoor kun je moeiteloos al je audiobronnen verbinden en genieten van een breed scala aan muziekgenres.

Het ontwerp van de SU-G700M2-K is zowel elegant als functioneel. De versterker is voorzien van een hoogwaardige aluminium behuizing die ongewenste trillingen minimaliseert en een solide constructie biedt. Het bedieningspaneel aan de voorkant is overzichtelijk en intuïtief, met een helder display en gemakkelijk bereikbare knoppen.

Kortom, de Technics SU-G700M2-K is een compromisloze stereo geïntegreerde versterker die veeleisende muziekliefhebbers zal bekoren. Met zijn indrukwekkende vermogen, geavanceerde technologieën en veelzijdige aansluitmogelijkheden biedt deze versterker een meeslepende luisterervaring die je muziek tot leven brengt zoals de artiest het bedoeld heeft.

Specificaties

Extra informatie

Merk

Technics

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Vermogen per kanaal

140W, 70W

Impedantie

4 Ohm, 16 Ohm

Ingangen

Coax, Draaitafel (Phono), Optisch, RCA / Tulp (analoog), USB

Uitgangen

Hoofdtelefoon (6,3mm), RCA

Afmetingen B x H x D

430 mm × 148 mm × 428 mm

Gewicht

ca. 12,6 kg

Kleur

Zwart

Adres

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan je route