fbpx

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 op 5-sterrenspecialist

Menu

Vogels MotionMount NEXT 7555 (elektrische muurbeugel)

Vogels MotionMount NEXT 7555 (elektrische muurbeugel)

Gratis specialistisch advies: 013-5431489
Veilig online bestellen met o.a. iDeal & PayPal
Gratis thuisbezorgd!
✔ Eigen technische dienst

 

Categorieën: ,

Beschrijving

Vogel’s heeft tv-standaards ontworpen voor exclusieve LG Wall Wall-houders voor de beste tv’s ooit ontworpen

Vogel’s zou Vogel’s niet zijn als we geen oplossing hadden gevonden voor het dunste scherm ooit ontworpen, de LG Signature. Om deze LG Wallpaper thin-tv’s te laten draaien, heeft Vogel’s een unieke, innovatieve tv-wandsteun ontwikkeld.

Daarnaast hebben we een tv-muurbeugel ontwikkeld om de tv vlak tegen de muur te bevestigen. Deze technische prestatie kon in zeer korte tijd worden bereikt, in nauwe samenwerking met LG en exclusief voor hen.

LG, pionier van de OLED-technologie

Met OLED-technologie worden tv’s steeds verfijnder. In deze categorie heeft LG een tv ontworpen namens LG Signature OLED TV (LG W7). LG heeft het beeldscherm gescheiden van de elektronica en luidsprekers. Deze tv is zo dun dat je hem bijna als een behang aan de muur kunt bevestigen.

TV-standaards, speciaal ontworpen voor LG-handtekeningen

OLED-tv’s zijn extreem dun en breekbaar en u moet ze zo vaak mogelijk niet aanraken. Om de LG Signature 65 inch (165 cm) te draaien, hebben we een unieke tv-standaard ontworpen. Een gemotoriseerde richtbare OLED-wandsteun (NEXT 7555), perfect aangepast aan de LG Wallpaper. We hebben ook een tv-wandsteun ontwikkeld om de tv vlak tegen de muur te bevestigen (NEXT 7505).

Met Vogel’s tv-standaards kunt u LG Signature Wallpaper-tv’s snel en eenvoudig aan de muur bevestigen. Dit is een complete bevestigingsoplossing voor het scherm (reclamebord) en de bijbehorende soundbar. We zijn trots op het feit dat we in recordtijd twee tv-zenders hebben ontwikkeld die aangepast zijn aan zo’n unieke tv.

Onze Service

✔ Gratis specialistisch advies. 
Kunnen wij u verder helpen bij het maken van de juiste keuze of heeft u nog vragen? Bel naar 013-5431489, mailen kan natuurlijk ook naar [email protected] of kom langs in onze showroom!

✔ Veilig bestellen
U kunt dit artikel snel, eenvoudig en veilig online bestellen en betalen. Als u liever een keer komt kijken in onze showroom, bent u uiteraard ook van harte welkom!

✔ Bij Bartels beleeft u de definitie van genieten!
Al bijna 60 jaar is Bartels Hifi Tv Domotica de specialist in beeld- en geluidsapparatuur. Daarmee zijn we een begrip in Brabant. Bij ons maakt u kennis met alle topmerken.

✔ Bij ons maakt u kennis met alle top merken!
Zowel online als in onze showroom in Tilburg maakt u kennis met alle top merken.

✔ Gratis thuisbezorgd!
Bij Bartels is de verzending van uw bestelling binnen Nederland altijd gratis.

✔ Eigen technische dienst
Heeft u onverhoopt een probleem met het door u aangeschafte apparaat of komt u er niet helemaal uit met de installatie. Wij helpen u graag verder.

 

 

Ervaar het in onze winkel!

Persoonlijk advies?

Demonstratie afspraak maken