Menu

Wist u dat..

Maatwerk onze specialiteit is

Wij integreren uw audio video installatie zo in uw huis dat er geen draden zichtbaar zijn. Muziek in elke ruimte, het is allemaal mogelijk. 
Ziet u liever helemaal geen apparatuur of luidsprekers? Dan kunnen de luidsprekers zelfs in de muren of plafonds worden verborgen achter het stucwerk.
Wilt u liever ook de tv niet in het zicht hebben? Ook hier zijn diverse oplossingen voor. In onderstaande video’s ziet u enkele oplossingen die wij onlangs gerealiseerd hebben. In onze showroom of bij u thuis informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Wij alle netwerk en WiFi problemen op kunnen lossen

Al jaren lang hebben wij ervaring in het aanleggen en onderhouden van data en WiFi netwerken voor particulieren en bedrijven.

Ervaart u thuis WiFi problemen? Zeuren uw kinderen dat zij niet online kunnen gamen op zolder? Kunt u geen filmpjes streamen of muziek luisteren in de tuin? Wij bieden op maat professionele WiFi oplossingen voor thuis. Zo kunt u overal in én om het huis genieten van een stabiel én veilig draadloos netwerk.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Neem snel contact op!

Wat doen wij tegen WiFi problemen?

Eigenlijk is het heel simpel. We zorgen dat uw WiFi netwerk werkt. Hiervoor hebben we verschillende mogelijkheden zoals:

  • WiFi check aan huis 
  • Plaatsen van access points: we zorgen er ook voor dat de access points strategisch geplaatst worden. Hierdoor zijn er minder nodig wat leidt tot een kostenbesparing
  • WiFi voor gasten (zij kunnen dan veilig internetten, maar kunnen niet bij uw belangrijke bestanden)
  • Ordenen meterkast (kabels op maat e.d.)

Ook kunnen wij uw netwerk onderhouden. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Wij adviseren u graag voor een oplossing op maat.

Waarom is onderhoud zo belangrijk?

  • Uw WiFi netwerk loopt dagelijks beveiligingsrisico’s. Door regelmatig onderhoud te plegen en systemen up-to-date te houden verkleint u de kans op het stelen van belangrijke gegevens drastisch.
  • In veel gevallen wordt de levensduur door regelmatige onderhoudsbeurten met jaren verlengd.
  • Uw apparatuur is altijd veilig en up-to-date.

Wij een ruime keuze hebben in audio en tv meubels

Meubel op maat

Een tv meubel op maat stel je gemakkelijk zelf samen bij Ardeno media furniture! Bepaal de afmetingen in de breedte, hoogte en diepte en kies voor kleppen, lades of deurtjes, of combineer! Ook een met stof bespannen klep is volledig op maat verkrijgbaar zodat uw unieke Ardeno tv kast op maat ontstaat. Zelfs de indeling maken wij volledig op maat, zodat de apparaten perfect geïntegreerd worden. Bij Ardeno maken wij echte maatwerk tv meubels en geen aanpassingen aan standaard modellen, daarom zijn wij het origineel in maatwerk tv meubels!

Kom gerust eens vrijblijvend kijken naar de mogelijkheden. We laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is.

Wij helpen en adviseren u persoonlijk zodat wij samen uw unieke Ardeno tv kast op maat kunnen samenstellen.
Wij maken graag vrijblijvend een tekening van uw unieke Ardeno maatwerk tv meubel. Elk maatwerk tv meubel wordt met veel enthousiasme en vakkundigheid voor u gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig.

Meer informatie klik hier

Wij graag geheel vrijblijvend helpen met advies tijdens nieuwbouw of verbouwing

Huis (ver)bouwen? Bartels adviseert.

Ons team staat ook voor u klaar als u gaat (ver)bouwen. Het is natuurlijk heerlijk als na de bouw of verbouwing alles netjes op zijn plek zit en er niet meer gebroken hoeft te worden. Voor complete projecten zoals verbouwingen of nieuw te bouwen woningen kunt u bij Bartels Hifi – TV – Domotica terecht. Wij stemmen alles tot in detail af op uw behoeften en wensen. Vanaf het eerste advies gesprek tot aan de oplevering begeleiden wij het project van a tot z. Wij kunnen rechtstreeks contact hebben met de aannemer en/ of elektricien zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Ons team is gespecialiseerd in het coördineren en aansturen van dit soort projecten.

U bij ons ook buiten onze openingstijden een afspraak kunt maken

Heeft u ook zo’n drukke agenda?

U kunt bij ons ook buiten de normale openingstijden een afspraak maken. We kunnen dan in alle rust uw wensen doornemen en een passende installatie voor u samenstellen. Of het nu gaat om een complete domotica installatie of een geluidsinstallatie voor de woonkamer. Neem gerust even contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Wij een eigen service dienst hebben die graag voor u klaar staat. Ook als uw apparatuur niet van ons komt

Wilt u er niet alleen zeker van zijn dat uw audio installatie of tv correct wordt aangesloten? Maar wilt u ook de beste audio en video instelling zodat u direct kunt genieten van prachtig beeld en geluid? En dit zonder de handleiding open te doen en hier uren voor te studeren? Dat kan!
Wij verzorgen de complete installatie van a tot z.

Natuurlijk krijgt u een uitgebreide uitleg. Wij gaan niet de deur uit tot dat u volledig tevreden bent!

Voor onze vaste klanten is dit niets nieuws. Maar u kunt altijd een beroep op ons doen ook als de apparatuur elders gekocht is.

 

Wij u nooit zonder beeld laten zitten. 24 uur service

Wij laten u nooit zonder beeld zitten. Wij zorgen er voor dat de storing aan u tv binnen 24 uur verholpen is. Dit doen we vaak aan huis. Is de storing niet ter plaatse op te lossen krijgt u van ons altijd een vervangend toestel.

Wij televisies in elke prijsklasse hebben.
Vanaf 299 euro