4K OLED Televisie

Loewe Tele.vision 55 | 4K OLED

Nederlands model - geschikt voor alle providers

2.495,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Uitverkocht

Ontvang een melding wanneer dit product (weer) leverbaar is:

Uitverkocht

Ontvang een melding wanneer dit product (weer) leverbaar is:

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Loewe

tele.vision
4K OLED Televisie

Spectral Spray Schuimreiniger

Schoonmaakspray voor beeldschermen

Oorspronkelijke prijs was: €24,95.Huidige prijs is: €19,96.

AudioQuest HDMI pearl

HDMI kabel

Oorspronkelijke prijs was: €39,95.Huidige prijs is: €31,96.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Ontdek de Loewe tele.vision 55 – een 55 inch tv die indruk maakt met zijn uitstekende OLED-beeldkwaliteit, krachtige Loewe dual channel systeem en Easy TV Mode. Deze tv biedt een unieke combinatie van prachtig design en geavanceerde technologie.

Dit is een speciaal jubileum-tv-model ter ere van 100 jaar Loewe, waardoor het een bijzondere en exclusieve toevoeging is aan uw home entertainment setup.

De geïntegreerde soundbar met Mimi Sound Personalization™ zorgt voor een meeslepend geluid dat perfect is afgestemd op uw gehoor, voor een optimale kijk- en luisterervaring.

Met zijn tijdloze elegantie en klassieke Loewe-design past de tele.vision 55 perfect in elk interieur en voegt het een vleugje stijl toe aan uw kamer.

Geniet van al uw favoriete content met ongeëvenaarde beeldkwaliteit en geluidskwaliteit met de Loewe tele.vision 55. Ervaar de perfecte balans tussen design en technologie, en beleef een nieuwe dimensie van home entertainment.

100 jaar Loewe

Ter ere van het honderdjarig jubileum van het bedrijf is de klassieke Loewe tele.vision 55 in het zwart uitgebracht, met het metalen 100-jarige Loewe merklogo. Met het beste op het gebied van beeld, geluid en bediening – als eerbetoon aan 100 jaar Loewe design, kwaliteit en technologie – Made in Germany.

Easy-TV

Met de Easy-TV-modus kunnen op verzoek alle verbindingen en netwerkfuncties via internet, LAN, WLAN en Bluetooth worden gedeactiveerd. Hierdoor krijgt u alleen toegang tot de tv-functies, wat zorgt voor een maximale eenvoudige bediening van de tv, privacy en gegevensveiligheid.

Mimi Sound Personalisatie

De software Mimi Sound Personalizationâ„¢ software zorgt voor een uitstekende geluidservaring met geweldig luisterplezier. De stereo soundbar, die zich aan de volledige breedte van het scherm hecht, biedt een natuurlijke audiobeleving met aangenaam geluid en uitstekende spraakverstaanbaarheid.

Cinema Mode

Elke Loewe tele.vision wordt met liefde voor detail en uiterste zorgvuldigheid vervaardigd op een hoogtechnologische productielijn in Kronach. Met de hoogste precisie worden alle kleuren gekalibreerd tijdens het OLED Fine-tuning – kies gewoon de Cinema Mode in de instellingen en geniet direct van de ultieme kleurkwaliteit.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Loewe

Kleur

Zwart

Beeldkwaliteit

4K Ultra HD

Ingangen

HDMI

Beeld technieken

Dolby Vision, HDR10, HLG, Mimi Definedâ„¢

Smart TV

Ja

Energieklasse

G

Afmetingen (HxBxD, cm)

73,6×123,6×6,8

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Loewe Tele.vision 55 | 4K OLED?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door