Menu

PARTICULIER ADVIES

Wij denken graag met u mee!

Onze medewerkers helpen u graag!

Of het nu gaat om het uitzoeken van een nieuwe televisie, een home-cinema set, een versterker of een hele thuisbioscoop, onze medewerkers bevatten alle kennis en expertise om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. 

Met de jarenlange ervaring die wij hebben op het gebied van beeld- en geluidstechnieken staat het team van Bartels klaar om u te helpen met wat voor vraag dan ook. Geen vraag is te gek en geen idee onmogelijk. Wij gaan graag met u in gesprek om te bespreken wat uw wensen zijn, zodat we deze op een zo goed mogelijke manier kunnen verwezenlijken. 

Naast advies over onze producten, kunnen wij ook meedenken wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen of verbouwen, en gelijk uw hele woning goed wilt voorzien van beeld en geluid. Of het nu gaat om een groot huis met 3 verdiepingen en 6 slaapkamers, een klein appartement in de binnenstad of wat voor woning dan ook, wij kunnen u begeleiden en advies geven over de beste optie voor uw situatie en bieden we een advies op maat. Natuurlijk kunnen wij hierbij ook nauw samenwerken met uw architect, aannemer of elektricien mocht dit nodig zijn.

Wilt u topkwaliteit met de beste service? Aarzel dan niet om eens lang te komen in onze showroom in Tilburg, of maak een afspraak en ervaar wat Bartels Hifi – Tv – Domotica voor u kan betekenen.

"Ik zou Bartels zeker aanbevelen. We zijn fijn geholpen naar onze interesse en zijn heel blij met onze nieuwe bose soundbar en subwoofer 700."
"Goede en snelle service bij Bartels. Er werd meegedacht over de setup met twee Sonos Five's, deze waren ook meteen op voorraad en goed geprijsd."

In onze showroom vindt u alle merken, zo kunt u makkelijk het verschil ervaren. Wij geven u graag een persoonlijk en deskundig advies, passend bij uw interieur en budget. 

We komen desgewenst ook bij u thuis om de situatie samen met u door te nemen. Dit kan natuurlijk ook op afspraak, bijvoorbeeld in de avonduren. 

Op onze webshop vind u alle producten die we verkopen. Kijk rustig rond en lees de productomschrijvingen om het product te vinden dat perfect aansluit bij uw wensen.

Komt u er zelf niet uit? Dan kunt u natuurlijk altijd om hulp vragen via de mail of telefonisch.

Tijdens onze openingsuren zijn wij altijd telefonisch bereikbaar om u te voorzien van een passend advies bij uw situatie.

Wilt u bijvoorbeeld weten welke TV het beste past bij uw kijkafstand of welke versterker het beste gekoppeld kan worden aan uw luidsprekers? Ons team helpt u graag!