Advies op maat

Laat het over aan de specialisten

Een nieuwe televisie, home-cinema set of een volledig nieuwe audio-installatie? Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Kom bij ons langs of neem contact op om jouw wensen te bespreken, zodat wij voor je aan de slag kunnen om voor jouw de perfecte producten te kiezen.

Adviseurs met jarenlange ervaring

Met 50+ jaar ervaring die wij hebben op het gebied van beeld- en geluidstechnieken staat het team van Bartels klaar om je te helpen met het vinden van de perfecte oplossing voor jou. 

Of het nu gaat om het uitzoeken van een nieuwe televisie, hifi een thuisbioscoop of een maatwerkinstallatie van beeld, en geluid binnen of buiten. Onze adviseurs zijn zonder uitzondering zorgvuldig geselecteerd en hebben jarenlange ervaring in beeld, geluid en domotica. Daarnaast hebben wij het uitgebreidste premium assortiment in beeld en geluid van Noord-Brabant en Noord Vlaanderen.

Een winnende combinatie voor het beste resultaat.

Particulier advies
Particulier advies

In onze 800m2 showroom

In onze showroom vindt je al onze merken, zo kunt je makkelijk het verschil ervaren. Wij geven graag een persoonlijk en deskundig advies, passend bij jouw interieur. 

Je kunt een afspraak maken of gewoon even binnen wandelen, wij zetten de koffie voor u klaar. Dit kan natuurlijk ook op afspraak buiten onze kantooruren, bijvoorbeeld in de avonduren of het weekend.

Op onze webshop

Op onze webshop vind je alle producten die we verkopen.

Kijk rustig rond en lees de product omschrijvingen om het product te vinden dat perfect aansluit bij jouw wensen.

Komt je er zelf niet uit? Dan kun je natuurlijk altijd om hulp vragen via onze chat, via de mail of telefonisch.

Particulier advies

Ontdek onze oplossingen op maat

Elke klant, woning, ruimte of installatie is natuurlijk anders. Vandaar dat wij altijd proberen samen met jou en eventuele andere partijen (denk aan een elektricien, kastenbouwer of architect) uit te zoeken wat nu precies de wens is, hoe we dit het beste kunnen realiseren, en met welke producten we dit kunnen doen. 

Om dit uit te kunnen voeren hebben wij jaren aan ervaring in huis op het gebied van audio, televisies, wifi & netwerken, installaties, elektra en alles wat verder nodig is om een complete oplossing te bieden. 

Ontdek onze maatoplossingen of kom langs in onze 800m2 showroom met 6 luisterruimtes, streaming center en Loewe gallery om jouw wensen met ons te bespreken! 

Particulier advies

Een mooie TV verdient een mooie en praktische plek. Wij hebben talloze maatwerk meubels speciaal ontworpen voor tv en audio.

Liever geen grote TV midden in de ruimte? Dat is makkelijk op te lossen met een TV-lift of inbouw oplossing. Natuurlijk volledig op maat voor jou.

Nooit meer problemen met internet? Onze specialisten kunnen je volledige netwerk instellen en verbeteren zodat je nooit meer zonder WiFi komt te zitten.

Afspraak maken

Maak een afspraak in onze showroom en optioneel kunt u aangeven welke producten of merken die u bij uw bezoek aan de showroom wil beleven. Laat ons weten waarin u geïnteresseerd bent dan zorgt onze productspecialist dat deze klaar staan. Heeft u een maatwerk installatie / project en wilt u de mogelijkheden op locatie bespreken dan kunt u dit aanvragen via onderstaand formulier.

Particulier advies
Maak een afspraak


  Adres

  Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

  Showroom & Adviescentrum

  Besterdring 87-91
  5014 HH Tilburg

  Contactgegevens

  Tel: 013-5431489
  Email: [email protected]
  KVK: 72043075

  Plan je route