10 jaar service

Na je aankoop bij Bartels

Blijf jarenlang genieten van je aankoop en onze service

10 jaar service

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat al onze klanten tevreden zijn met hun aankoop en hier ook tevreden mee blijven. Daarom bieden wij voor al onze klanten 10 jaar service bij een aankoop in onze winkel.

Wat houdt dit in?

De komende 10 jaar staan wij voor jou klaar bij alle vragen, opmerkingen en problemen met je aankoop. Wij helpen je graag om alle problemen zo goed mogelijk op te lossen en komen indien nodig langs om problemen met aansluitingen, defecten en andere technische mankementen voor je op te lossen. Dat is de 10 jaar service van Bartels.

Garantie
"Ik ben al jarenlang tevreden klant bij deze winkel. Wat mij vooral aanspreekt is de goede installatiedienst. Ook als je een probleem hebt na je aankoop helpen ze je super."
"Super geholpen, platenspeler aangeboden voor reparatie. Opgezonden naar fabrikant, terug ontvangen, direct gereed voor afspelen LP's. Netjes afgehandeld met opgaaf van geconstateerde problemen, super geholpen."
Onze garantie

Alle producten van Bartels zijn originele Nederlands of via Nederland geïmporteerde producten. Hierdoor ben je gegarandeerd van 100% authentieke producten en dus geen imitatie of lijnen die voor andere landen/werelddelen geproduceerd zijn. 

Op alle producten is Nederlandse wet- en regelgeving wat betreft garantie van toepassing. Daarnaast zijn alle artikelen zijn voorzien van minimaal 2 jaar garantie.

Bij Bartels werken wij met een eigen installatie & service medewerkers die al jaren met met topmerken, hoogstaande producten en maatwerk installaties werken. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit op onze installaties en reparaties waarborgen.

Extra garantie op geselecteerde merken

Op veel van onze premium merken kunnen we langer dan 2 jaar garantie bieden. Voorbeelden van deze merken zijn:

NAD – 5 jaar garantie
Bijna alle luidsprekers – 5 jaar garantie
Loewe – 3 jaar garantie
Yamaha – 5 jaar garantie (op de topmodellen)

Wil je precies weten hoeveel garantie er op een product zit? Neem dan contact met ons op.

Laat je apparatuur repareren door onze servicedienst

Werkt je aangekochte tv, speaker, audio of ander apparaat niet meer naar behoren? Dan kun je deze bij ons laten repareren. Product bij ons gekocht en valt deze nog onder de garantie? Dan is de reparatie vanzelfsprekend volledig kosteloos. 

Wij hebben een eigen technische dienst die vaak zelf al het defect kan repareren. Hebben wij de kennis niet in huis of betreft het een product van een merk met eigen reparatiedienst? Dan sturen wij uw product graag op naar één van onze externe reparatiepartners.

Ook voor apparatuur die je niet bij ons hebt gekocht kunnen wij wellicht helpen. Dit is afhankelijk van het apparaat, het merk, de klacht en de levensduur. Via het contactformulier kun je deze informatie aan ons verstrekken en dan laten wij weten wat de mogelijkheden zijn.

Gratis vervangend apparaat bij reparatie

Mocht er onverhoopt een defect aan je apparaat wat je bij ons gekocht heeft zijn, dan lossen wij dit natuurlijk graag voor je op. Naast een snelle vakkundige reparatie door onze eigen installatie & service dienst zorgen wij indien mogelijk GRATIS voor een vervangend apparaat zodat je thuis niet zonder beeld of geluid komt te zitten. Ook dat hoort bij de service van Bartels.