Menu

GARANTIE

Zekerheid boven alles

Onze garantie

Alle producten van Bartels zijn originele Nederlands of via Nederland geïmporteerde producten. Op alle producten is Nederlandse wet- en regelgeving wat betreft garantie van toepassing. Alle artikelen zijn voorzien van minimaal 2 jaar garantie. Loewe producten hebben zelfs een fabrieksgarantie van 3 jaar.

Extra zekerheid

Wij bieden de mogelijkheid uw aankopen te verzekeren tegen schade en defecten. Voor alle apparaten die wij verkopen kunt u een verzekering afsluiten voor maximaal 5 jaar.

U bent dan voor 5 jaar verzekerd voor defecten of andere schades aan uw aankoop. 

Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

HiFi-producten en luidsprekers

Op veel hifi merken zoals NAD geven wij 5 jaar garantie.
Ook geven wij op bijna alle luidspreker merken 5 jaar garantie.

Vervangend apparaat

Mocht er onverhoopt een defect aan uw apparaat hebben lossen wij dit graag voor u op. Wij zorgen dan ook voor een vervangend apparaat zodat u toch gewoon tv kunt blijven kijken of van u favoriete muziek kunt genieten. 

Wilt u topkwaliteit met de beste service? Aarzel dan niet om eens lang te komen in onze showroom in Tilburg, of maak een afspraak en ervaar wat Bartels Hifi – Tv – Domotica voor u kan betekenen.

"Super geholpen, platenspeler aangeboden voor reparatie. Opgezonden naar fabrikant, terug ontvangen, direct gereed voor afspelen LP's. Netjes afgehandeld met opgaaf van geconstateerde problemen, super geholpen."
"Ik ben al jarenlang tevreden klant bij deze winkel. Wat mij vooral aanspreekt is de goede installatiedienst. Ook als je een probleem hebt na je aankoop helpen ze je super."