Menu

Showroom

U bent van harte welkom in de moderne en ruim opgezette showroom

Hier kunt u terecht voor een demonstratie. Ook advies over de verschillende mogelijkheden en toepassingen van de apparatuur die wij hebben geven wij u graag. Hoogstaande merken zoals Loewe, Bang & Olufsen, Bose, Bowers & Wilkins, Denon, Marantz, NAD, HEOS, Cambridge Audio, Arcam, Samsung, Rotel, Bluesound, Sony, Piega, Panasonic, Geneva, Dali, Monitor Audio en Control 4 staan speciaal voor u opgesteld. Zo kunt u het volledige gamma van deze topmerken bij ons beluisteren en bekijken. 

Kijk, vergelijk en krijg inspiratie voor uw nieuwe oog- en oorstrelend home entertainment systeem. Dit alles onder het genot van een kopje koffie of een drankje. In ons vernieuwde Streaming Center staan alle topmerken die uitgebreid beluisterd en ervaren kunnen worden. 5 luisterruimtes bieden u alle mogelijkheden aan om de juiste keuze te maken en u te laten genieten van uw favoriete muziek of films.

60 jaar expertise

Met meer dan 60 jaar expertise adviseert en begeleidt Bartels Hifi – Tv – Domotica zowel bedrijven als particulieren graag bij hun zoektocht naar een passende oplossing. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en budget. Door onze eigen technische- en servicedienst bieden wij vakkundige installatie en montage aan huis.
 

Wij heten u dan ook van harte welkom in de digitale wereld van Bartels Hifi – Tv – Domotica in Tilburg. (Parkeergelegenheid voor de deur)

Bartels Besterdring Tilburg Klantenserivce