Beleef beeld en geluid als nooit tevoren

In onze ruim opgezette 800m2 showroom in Tilburg kunt u zelf het grootste premium HiFi, Video & Domotica assortiment beleven in Brabant & Noord België. Daarnaast vindt u in onze showroom enkel adviseurs die aantoonbare kennis zoniet jarenlange ervaring hebben in HiFi, Video & Domotica.

Ontdek onze demo-ruimtes

In onze showroom hebben wij maar liefst 6 verschillende luisterruimtes en andere mogelijkheden om de nieuwste en beste apparatuur te kunnen beleven. Van televisies tot audio, versterkers tot luidsprekers, wij hebben van alles wel wat in huis om voor u uit te zoeken welke producten passen bij uw wensen.

Showroom

6 Premium Luisterruimtes

Alle topmodellen op een rijtje, het beste van het beste allemaal bij elkaar. Hier kunt u rustig luisteren naar verschillende High-End luidsprekers aangesloten op de beste versterkers.

In alle rust luisteren

In onze 6 luisterruimtes kunt u genieten van de beste luidsprekers, versterkers en andere audioapparatuur in een afgesloten ruimte. Dit is de ultieme plek om uw gewenste apparatuur zonder afleiding te kunnen beluisteren en vergelijken.

Showroom
Showroom
Vergelijken

In onze 6 luisterruimtes hebben we verschillende vloerstaande luidsprekers, boekenplank luidspreker en versterkersystemen allemaal aan elkaar gekoppeld om goed te kunnen vergelijken.

De perfecte opstelling om te ontdekken welk geluid bij uw smaak past!

Streaming Center

In deze moderne eeuw gaat niet alles alleen nog maar om de grootste luidsprekers met krachtige versterkers. Er is een hoop vraag naar compactere, draadloze luidsprekers die makkelijk te bedienen zijn. In onze showroom hebben we de beste streaming-merken en producten voor u klaar staan om te testen in ons streaming center. Meer informatie over ons Streaming Center.

Showroom
Showroom

Televisies

Naast de beste audiomerken zijn wij ook gespecialiseerd in de beste televisieschermen die op dit moment te vinden zijn. Topmodellen van merken als Loewe, Panasonic, LG, Sony en Samsung kunt u allemaal bij ons komen vergelijken.

Loewe Gallery

Als een van de weinige officiele Loewe dealers in Nederland hebben wij een complete wand vol met de nieuwste innovaties en producten van het Duitse merk Loewe. Topkwaliteit televisies, audio en designproducten allemaal met gebruiksgemak en duurzaamheid hoog in het vaandel. Meer informatie over Loewe en de Loewe Gallery.

Showroom

800m2 Showroom met alleen het beste Beeld, Hifi en Domotica

Het grootste assortiment topmerken

Bij ons vindt u het grootste zorgvuldig samengestelde assortiment premium beeld en hifi assortiment in Noord Brabant en Noord België. 

Dit maakt dat in onze showroom, streamingcenter en 6 luisterruimtes het grootste assortiment topmerken naast elkaar te vergelijken met merken zoals: Loewe, Bose, Bowers & Wilkins, Denon, Marantz, NAD, HEOS, Cambridge Audio, Arcam, Samsung, Rotel, Bluesound, Sony, Piega, Panasonic, Geneva, Dali, Monitor Audio en Control 4 en meer. 

Dit alles zodat u de ultieme keuze kan maken.

Showroom
Showroom
Meer dan 50 jaar expertise

Met meer dan 50 jaar expertise adviseren en begeleiden wij zowel bedrijven als particulieren graag bij hun zoektocht naar een passende audio/video oplossing of het nu een tv, home cinema set is of een maatwerkinstallatie. Wij werken enkel met adviseurs die jarenlange ervaring of anderzijds aantoonbaar hoog kennisniveau hebben in Beeld, Hifi en Domotica.

In ons Streaming Center staan alle topmerken die uitgebreid beluisterd en ervaren kunnen worden. Onze 6 luisterruimtes bieden u alle mogelijkheden aan om de juiste keuze te maken en u te laten genieten van uw favoriete muziek of films.

Dit alles onder het genot van een kopje koffie of een drankje.

10 jaar topservice

Onze 800m2 showroom is uniek in Noord-Brabant en  en de ultieme plaats als je:

 • Het grootste assortiment Premium merken wilt bekijken;
 • Het beste advies van ervaren adviseurs wilt krijgen;
 • Het beste uit gecombineerde producten wil halen zoals bij een home cinema set of maatwerkinstallatie.
En na de aankoop:
 
 • Door onze eigen technische- en servicedienst vakkundige je aankoop wilt laten installeren / monteren.
 • 10 jaar Topservice wilt krijgen

Wij heten u dan ook van harte welkom in de digitale wereld van Bartels in Tilburg. (Betaalde parkeergelegenheid voor de deur)

Showroom

Afspraak maken

Heeft u een voorkeur voor producten of merken die u bij uw bezoek aan de showroom wil beleven. Laat ons weten waarin u geïnteresseerd bent dan zorgt onze productspecialist dat deze klaar staan. 

Showroom
Maak een afspraak


  Locatie

  Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

  Showroom & Adviescentrum

  Besterdring 87-91
  5014 HH Tilburg

  Contactgegevens

  Tel: 013-5431489
  Email: [email protected]
  KVK: 72043075

  Plan uw route