Menu

Beleef beeld en geluid als nooit tevoren

Kom langs in onze ruim opgezette showroom in Tilburg en bekijk en beluister de nieuwste producten op het gebied van HiFi, Video & Domotica

Ontdek onze demo-ruimtes

In onze showroom hebben wij verschillende ruimtes en mogelijkheden om de nieuwste en beste apparatuur te kunnen beleven. Van televisies tot audio, versterkers tot luidsprekers, wij hebben van alles wel wat in huis om voor u uit te zoeken welke producten passen bij uw wensen.

In alle rust luisteren

In deze ruimte kunt u genieten van de beste luidsprekers, versterkers en andere audioapparatuur in een afgesloten ruimte. Dit is de ultieme plek om uw gewenste apparatuur zonder afleiding te kunnen beluisteren en vergelijken.

Vergelijken

In onze showroom hebben we verschillende vloerstaande luidsprekers, boekenplank luidspreker en versterkersystemen allemaal aan elkaar gekoppeld om goed te kunnen vergelijken.

De perfecte opstelling om te ontdekken welk geluid bij uw smaak past!

Streamen

In deze moderne eeuw gaat niet alles alleen nog maar om de grootste luidsprekers met krachtige versterkers. Er is een hoop vraag naar compactere, draadloze luidsprekers die makkelijk te bedienen zijn. In onze showroom hebben we de beste streaming-merken en producten voor u klaar staan om te testen.

High-end

Alle topmodellen op een rijtje, het beste van het beste allemaal bij elkaar. Hier kunt u rustig luisteren naar verschillende High-End luidsprekers aangesloten op de beste versterkers.

Loewe

Als een van de weinige officiele Loewe dealers in Nederland hebben wij een complete wand vol met de nieuwste innovaties en producten van het Duitse merk Loewe. Topkwaliteit televisies, audio en designproducten allemaal met gebruiksgemak en duurzaamheid hoog in het vaandel.

Televisies

Naast de beste audiomerken zijn wij ook gespecialiseerd in de beste televisieschermen die op dit moment te vinden zijn. Topmodellen van merken als Loewe, Panasonic, LG, Sony en Samsung kunt u allemaal bij ons komen vergelijken.

U bent van harte welkom in onze moderne en ruim opgezette showroom

Kom langs voor een kop koffie

U kunt bij ons altijd terecht voor een demonstratie. Ook advies over de verschillende mogelijkheden en toepassingen van de apparatuur die wij hebben geven wij u graag.

Hoogstaande merken zoals Loewe, Bose, Bowers & Wilkins, Denon, Marantz, NAD, HEOS, Cambridge Audio, Arcam, Samsung, Rotel, Bluesound, Sony, Piega, Panasonic, Geneva, Dali, Monitor Audio en Control 4 staan speciaal voor u opgesteld. Zo kunt u het volledige arsenaal van deze topmerken bij ons beluisteren en bekijken. 

Toplocatie in Tilburg

Kijk, vergelijk en krijg inspiratie voor uw nieuwe oog- en oorstrelend home entertainment systeem. Dit alles onder het genot van een kopje koffie of een drankje.

In ons Streaming Center staan alle topmerken die uitgebreid beluisterd en ervaren kunnen worden.

Onze luisterruimtes bieden u alle mogelijkheden aan om de juiste keuze te maken en u te laten genieten van uw favoriete muziek of films.

Meer dan 50 jaar expertise
Met meer dan 50 jaar expertise adviseren en begeleiden wij zowel bedrijven als particulieren graag bij hun zoektocht naar een passende audio/video oplossing. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en budget. Door onze eigen technische- en servicedienst bieden wij vakkundige installatie en montage aan huis.
 

Wij heten u dan ook van harte welkom in de digitale wereld van Bartels in Tilburg. (Betaalde parkeergelegenheid voor de deur)

Locatie

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan uw route

Maak een afspraak met één van onze specialisten

Wij zetten alles voor u klaar

Bij ons is het mogelijk om het gehele assortiment te beluisteren en te bekijken. Vanwege de beperkte ruimte in onze showroom kunnen we helaas niet alle producten tegelijk klaar hebben staan. Om u het beste van advies te kunnen voorzien, vragen wij daarom om een afspraak in te plannen met één van onze productspecialisten. Deze kan dan samen met u uw wensen bespreken, zodat we in de showroom de juiste producten voor u klaar kunnen zetten als u langs komt in Tilburg.

Advies op maat

Onze specialisten hebben jaren ervaring in de branche om u zo het beste advies te kunnen geven. Wij luisteren naar uw wensen, houden rekening met uw budget en vinden hierbij de best passende producten. In onze showroom kunnen wij u de verschillende opties laten zien en horen, en kunt u op uw gemak beslissen wat u het beste bij u vindt passen. Wij geven altijd graag een volledig vrijblijvend advies.

Maak een afspraak