Beleef beeld en geluid als nooit tevoren

In onze showroom in Tilburg

Onze grote showroom in Tilburg is de beste plek om jouw nieuwe hifi-apparatuur, televisie of luidspreker te komen zien, horen en testen op jouw manier. Kom in alle rust luisteren en kijken. Wij zetten de koffie alvast voor je klaar.

Openingstijden:
Maandag:Op afspraak*
Dinsdag:10:00 – 17:00*
Woensdag:10:00 – 17:00*
Donderdag:Op afspraak*
Vrijdag:10:00 – 17:00*
Zaterdag:10:00 – 17:00

Al onze actuele openingstijden zijn hier te vinden.

*Wil je in alle rust komen luisteren, in de avond, op maandag of op donderdag? Maak dan een afspraak of bel: 013-5431489.

Het beste beeld en geluid, met de mooiste afwerking

Ontdek onze demo-ruimtes

Ontdek in onze showroom zes unieke luisterruimtes en de nieuwste topapparatuur. Of het nu gaat om tv’s, audio of luidsprekers, we vinden samen het perfecte product voor jouw wensen.
Showroom
Luisteren in comfort

6 premium luisterruimtes

Alle topmodellen op een rijtje, het beste van het beste allemaal bij elkaar. Hier kunt u rustig luisteren naar verschillende High-End luidsprekers aangesloten op de beste versterkers.

Showroom
De nieuwste apparatuur op eht gebied van draadloos streamen

Streaming center

In het moderne tijdperk zoeken velen naar compacte, draadloze luidsprekers die eenvoudig te bedienen zijn, naast de traditionele krachtige systemen. Bezoek ons streaming center in de showroom om topmerken en producten zelf te ervaren. Ontdek meer in ons Streaming Center.

Showroom
Niet alleen het beste geluid, maar óók het beste beeld

De mooiste televisies

Naast top audiomerken bieden we ook de beste televisies van Loewe, Panasonic, LG, Sony, en Samsung. Vergelijk de topmodellen zelf bij ons.

Showroom
De grootste Loewe dealer in de regio

Loewe Gallery

Als een van de weinige officiële Loewe dealers in Nederland, presenteren wij een complete wand met de nieuwste Loewe innovaties. Ervaar zelf onze topkwaliteit tv’s, audio en designproducten, allen ontworpen met gebruiksgemak en duurzaamheid in gedachten.

Showroom

800m2 Showroom met alleen het beste Beeld, Hifi en Domotica

Het grootste assortiment topmerken

Bij ons vindt u het grootste zorgvuldig samengestelde assortiment premium beeld en hifi assortiment in Noord Brabant en Noord België. 

Dit maakt dat in onze showroom, streamingcenter en 6 luisterruimtes het grootste assortiment topmerken naast elkaar te vergelijken met merken zoals: Loewe, Bose, Bowers & Wilkins, Denon, Marantz, NAD, HEOS, Cambridge Audio, Arcam, Samsung, Rotel, Bluesound, Sony, Piega, Panasonic, Geneva, Dali, Monitor Audio en Control 4 en meer. 

Dit alles zodat u de ultieme keuze kan maken.

Showroom
Showroom
Meer dan 50 jaar expertise

Met meer dan 50 jaar expertise adviseren en begeleiden wij zowel bedrijven als particulieren graag bij hun zoektocht naar een passende audio/video oplossing of het nu een tv, home cinema set is of een maatwerkinstallatie. Wij werken enkel met adviseurs die jarenlange ervaring of anderzijds aantoonbaar hoog kennisniveau hebben in Beeld, Hifi en Domotica.

In ons Streaming Center staan alle topmerken die uitgebreid beluisterd en ervaren kunnen worden. Onze 6 luisterruimtes bieden u alle mogelijkheden aan om de juiste keuze te maken en u te laten genieten van uw favoriete muziek of films.

Dit alles onder het genot van een kopje koffie of een drankje.

10 jaar topservice

Onze 800m2 showroom is uniek in Noord-Brabant en  en de ultieme plaats als je:

 • Het grootste assortiment Premium merken wilt bekijken;
 • Het beste advies van ervaren adviseurs wilt krijgen;
 • Het beste uit gecombineerde producten wil halen zoals bij een home cinema set of maatwerkinstallatie.
En na de aankoop:
 
 • Door onze eigen technische- en servicedienst vakkundige je aankoop wilt laten installeren / monteren.
 • 10 jaar Topservice wilt krijgen

Wij heten u dan ook van harte welkom in de digitale wereld van Bartels in Tilburg. (Betaalde parkeergelegenheid voor de deur)

Showroom

Afspraak maken

Heeft u een voorkeur voor producten of merken die u bij uw bezoek aan de showroom wil beleven. Laat ons weten waarin u geïnteresseerd bent dan zorgt onze productspecialist dat deze klaar staan. 

Showroom
Maak een afspraak


  Locatie

  Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

  Showroom & Adviescentrum

  Besterdring 87-91
  5014 HH Tilburg

  Contactgegevens

  Tel: 013-5431489
  Email: info@bartelstilburg.nl
  KVK: 72043075

  Plan uw route