Maatwerk installaties

Unieke maatwerk oplossingen voor elke sitiatie

Zichtbare en onzichtbare audio- en video installaties die op maat worden gemaakt; daadwerkelijk alles is mogelijk. Van een TV in de grond of in het plafond, tot een compleet onzichtbare geluidsinstallatie in de wanden.

Wat zijn maatwerk installaties?

Maatwerk (zichtbare & onzichtbare) audio en video installaties zijn op maat gemaakte oplossingen voor bekijken en beluisteren van beeld en geluid binnen of buiten. Deze installaties zijn aangepast aan persoonlijke wensen, ruimte en beoogde doelen.

Wij ontwerpen maatwerk installaties om de best mogelijke prestaties te bieden, met een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. De installaties worden geïnstalleerd door ervaren technici die de beste apparatuur aanbieden die past bij jouw behoeften. Met een maatwerk audio en video installatie kunt je genieten van een topkwaliteit entertainment ervaring, geheel op eigen wijze.

Maatwerk installaties
Maatwerk installaties

Thuisbioscoop

Een thuisbioscoop is een perfecte manier om films en tvprogramma‘s te genieten. Met de juiste apparatuur en een kun je een complete bioscoopervaring creëren in je eigen huis.

Van een grote televisie, versterker en luidsprekers tot een comfortabele zitplaats en een scherm dat groot genoeg is om de filmervaring te versterken, een thuisbioscoop is de perfecte manier om met vrienden of familie te genieten van een avondje film kijken.

Persoonlijke muziekruimte

Een persoonlijke muziekruimte is een plek waar je jouw muziek kunt beluisteren op de manier waarop jíj wilt. Je kunt je eigen playlists samenstellen, je muziek opslaan en genieten van audio in topkwaliteit. Of het nu gaat om klassieke muziek, rock, jazz of een mix van alles, je hebt een ruimte om jouw muzikale smaak te tonen.

Maatwerk installaties
Maatwerk installaties

Home Cinema in de woonkamer

Home cinema is het ideale plezier voor filmliefhebbers. Met een complete thuisbioscoopset, inclusief een grote flatscreentv, een surroundsoundsysteem en een streamingapparaat, kun je genieten van de ultieme bioscoopervaring in de comfortabele omgeving van uw eigen huis.

Je kunt de beste films en tvseries streamen met een klik op de afstandsbediening, zonder zorgen te maken over dure snacks of een bioscoopkaartje.

Maatwerk meubels en wegwerken van tv en audio

Bij ons kun je ook terecht voor het wegwerken van televisies, kabels, audio-apparauur en eigenlijk alles wat je wel wilt horen en zien als je het gebruikt, maar geen last van wilt hebben als je het niet gebruikt.

Wij hebben talloze oplossingen om televisies in te bouwen, met elektronische liften uit de kast, in de muur of in het plafond. Werkelijk alles is mogelijk. Ook audioapparatuur kunnen wij altijd netjes wegwerken zodat het niet meer stoor in je interieur.

Maatwerk installaties
Maatwerk installaties

Inbouw luidsprekers

Inbouw luidsprekers zijn een geweldige manier om je huis vol muziek te laten klinken. Ze zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een discrete manier om muziek te laten weerklinken in hun huis of kantoor.

Inbouw luidsprekers zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig in het plafond of de muur kunnen worden ingebouwd, zowel zichtbaar als onzichtbaar. De luidsprekers zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten, waardoor er altijd een luidspreker is die precies bij de omgeving past.

Beeld en geluid in de tuin

Geniet van de warme zomeravonden in de tuin met een goede televisie en speakers. Kies uit een breed scala aan buiten tv‘s en speakers die zijn ontworpen om te worden geïnstalleerd in tuinen.

TV’s voor buiten zijn waterdicht en hebben een extra sterke buitenbehuizing, waardoor ze perfect zijn voor tuinfeesten, barbecues en andere buitenactiviteiten.

De speakers zijn ook waterdicht en hebben genoeg vermogen om het geluid buiten mooi te versterken.

Maatwerk installaties
Eindeloze mogelijkheden doormiddel van Domotica

Met een domotica systeem is het mogelijk om alle in huis aanwezige systemen met elkaar te verbinden en makkelijk bedienbaar te maken met een bedieningspaneel. Van zonwering tot open haard, van geluidsinstallatie tot tv’s of van verlichting tot beveiligingssysteem. Alles is mogelijk.

Maatwerk installaties

Afspraak maken

Maak een afspraak in onze showroom en we spreken de mogelijkheden graag met u door. Indien u de mogelijkheden op locatie wilt bespreken dan kunt u dit aanvragen via onderstaand formulier.

Maatwerk installaties
Maak een afspraak


  Adres

  Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

  Showroom & Adviescentrum

  Besterdring 87-91
  5014 HH Tilburg

  Contactgegevens

  Tel: 013-5431489
  Email: info@bartelstilburg.nl
  KVK: 72043075

  Plan je route