Over Bartels

Bartels HiFi TV Domotica, dé specialist sinds 1964

Bartels staat voor kwaliteit: Al 60 jaar bieden wij de beste oplossingen op het gebied van beeld, geluid en home automation.

Onze geschiedenis

Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar bestaat. Ons bedrijf is opgericht door Theo Bartels in 1964 in Tilburg. We begonnen als een kleine, lokale tv en HiFiwinkel, maar groeide al snel uit tot een toonaangevende specialist in de regio.

In de jaren80 werd Bartels een van de bekendste HiFi en domoticaspecialisten van Nederland. In deze tijd introduceerde ons bedrijf een aantal innovatieve producten, waaronder de eerste domoticaoplossingen voor de Nederlandse markt.

Later werden we verfijnder en begonnen we een uitgebreid portfolio aan producten en diensten aan te bieden. We introduceerde onder andere de eerste multiroomaudiooplossingen, IPbeveiligingssystemen, home cinemaoplossingen en domoticaoplossingen voor bedrijven.

In de jaren 2000 begon Bartels HiFi TV Domotica een meer strategische aanpak te volgen. We begonnen ons te richten op innovatieve oplossingen en technologieën, zoals draadloze netwerken, domoticaoplossingen met voice control en meer.

Tegenwoordig zijn wij, onder leiding van nieuwe eigenaren Bob en Remco, nog steeds één van de bekendste specialisten op het gebied van TV en HiFi in onze regio. Wij maken dagelijks klanten blij met maatwerk installaties, topkwaliteit producten en een uitstekende service.

Wij zijn trots op het feit dat we al meer dan 50 jaar bestaan en we blijven innovatieve oplossingen ontwikkelen die consumenten en bedrijven helpen hun leven gemakkelijker te maken. We richten ons op de ontwikkeling van producten en diensten die de kwaliteit van leven, waarbij we letten op kwaliteit en design.

"Al 60 jaar maken wij klanten blij met het beste beeld en geluid"

Wat wij doen

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van hifi en tvapparatuur, domotica en audio en videooplossingen voor consumenten en bedrijven.

We bieden een breed scala van diensten aan, waaronder het installeren en onderhouden van audio en videoapparatuur, zoals televisies, home cinemasets, digitale mediaspelers, audiosystemen, luidsprekers, surround soundsystemen en meer.

Daarnaast bieden we ook ondersteuning bij het installeren, configureren en onderhouden van domoticasystemen, waaronder domoticasystemen voor woningen.

Ook kunnen wij professionele ondersteuning bij het selecteren, installeren en configureren van audio en videooplossingen voor bedrijven leveren, waaronder draadloze audio en videooplossingen, geluids en videoconferentiesystemen en meer.

Wij hebben een eigen technische dienst waardoor wij persoonlijke ondersteuning aan klanten bieden bij problemen met hun audiosystemen of televisie. Ook bieden we service aan huis (indien nodig),

Kortom, Bartels HiFi TV Domotica is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het installeren en onderhouden van hifi en tvapparatuur, domotica en audio en videooplossingen voor consumenten en bedrijven. We bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder het installeren van audio en videoapparatuur, het installeren van domoticasystemen, technische ondersteuning bij problemen met audiosystemen en televisies, en opleidingen voor het gebruik van audiosystemen, televisies en domoticasystemen. Uiteraard omarmen wij projecten doen waarin verschillende van bovenstaande producten samenkomen voor een ongeëvenaarde beleving.

Ons specialisme: Maatwerk

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. Wat dit inhoudt? Wij verkopen niet alleen maar apparatuur, maar kijken van begin tot eind met je mee naar jouw wensen, de mogelijkheden in jouw woning of bedrijf en beste oplossingen voor de situatie.

Elke klant, woning, ruimte of installatie is natuurlijk anders. Vandaar dat wij altijd proberen samen met jou en eventuele andere partijen (denk aan een elektricien, kastenbouwer of architect) uit te zoeken wat nu precies de wens is, hoe we dit het beste kunnen realiseren, en met welke producten we dit kunnen doen. 

Om dit uit te kunnen voeren hebben wij jaren aan ervaring in huis op het gebied van audio, televisies, wifi & netwerken, installaties, elektra en alles wat verder nodig is om een complete oplossing te bieden. 

Ontdek onze maatoplossingen of kom langs in onze showroom om jouw wensen (zowel privé als zakelijk) met ons te bespreken!