WiFi op maat

Altijd goede verbinding door het hele huis

Altijd werkende wifi

Nauwelijks tot geen verbinding, slecht bereik en overal een internetkabel voor moeten gebruiken, dat kan niet langer meer.

Bij Bartels lossen dit probleem voor eens en voor altijd voor je op. Met onze Wi-Fi oplossingen op maat creëren wij samen met jou de perfecte situatie waarbij u zich geen meer hoeft te maken over uw verbinding.

Altijd een snelle verbinding, door het hele huis of bedrijf.

WiFi
WiFi
Advies op maat

Ieder huishouden is anders en zo ook iedere Wi-Fi netwerk. Onze deskundige netwerpspecialist komt graag bij je langs om jouw Wi-Fi problemen op te lossen. Van Wi-Fi scan en inventarisatie tot aan een volledige rapportage met daarin de stappen en kosten voor een op maat gemaakte Wi-Fi oplossing. Wij bieden de oplossing voor bij jouw thuis.

Kosten van een WiFi-scan: € 89,-

Wij maken alleen gebruik van top producten

Om jou van een zo goed mogelijke netwerkverbinding te kunnen voorzien maken wij alleen gebruik van de beste merken op het gebied van netwerkapparatuur. 

Zo gebruiken wij bijna altijd de producten van Ubiquiti UniFi: Dé specialist op het gebied van perfecte WiFi.

Deze apparatuur werkt altijd naadloos samen met elke provider: Ziggo, KPN, T-Mobile, Oxxio, XS4ALL, Caiway, Tele2, Budget alles-in-1, Youfone en online.nl

WiFi
WiFi

Ook zakelijk

Ook op de zaak is het natuurlijk van belang dat alles naar behoren werkt.

Of het nu gaat om uw servers, werklaptops of digitale schermen die op het (draadloze) netwerk zijn aangesloten, wijn kunnen u helpen bij het optimaliseren van de verbinding.

Geheel ontzorgd

Streamen, binge-watchen, videobellen of chatten, wij maken het mogelijk. Met ons totaalpakket installeren en onderhouden wij je netwerk zodat je veilig en snel je favoriete serie kunt kijken zonder enige onderbreking.

Benieuwd welke mogelijkheden wij te bieden hebben?

WiFi

Maak een afspraak met één van onze netwerkspecialisten

WiFi
Maak een afspraak


  Adres

  Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

  Showroom & Adviescentrum

  Besterdring 87-91
  5014 HH Tilburg

  Contactgegevens

  Tel: 013-5431489
  Email: info@bartelstilburg.nl
  KVK: 72043075

  Plan je route