Menu

WIFI OP MAAT

Verbinding door heel het huis of op de zaak

Oplossingen die passen bij uw situatie

Nauwelijks tot geen verbinding, slecht bereik en overal een internetkabel voor moeten gebruiken, dit kan niet langer. Wij van Bartels lossen dit probleem voor eens en voor altijd voor u op. Met onze Wi-Fi oplossingen op maat creëren wij samen met u de perfecte situatie waarbij u zich geen meer hoeft te maken over uw verbinding.

Bij u thuis

Ieder huishouden is anders en zo ook iedere Wi-Fi. Samen met onze deskundige komen wij bij u langs om uw Wi-Fi problemen op te lossen. Van Wi-Fi scan en inventarisatie tot aan een volledige rapportage met daarin de stappen en kosten voor uw op maat gemaakte Wi-Fi oplossing. Wij bieden de oplossing voor bij u thuis.

Wi-Fi scan kosten: € 89,-

Zakelijk

Ook op de zaak is het natuurlijk van belang dat alles naar behoren werkt. Of het nu gaat om uw servers, werklaptops of digitale schermen die op het (draadloze) netwerk zijn aangesloten, wijn kunnen u helpen bij het optimaliseren van de verbinding. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Geheel ontzorgd

Streamen, binge-watchen, videobellen of berichten, wij maken het mogelijk. Met ons totaal pakket installeren en onderhouden wij uw netwerk zodat u veilig en snel uw favoriete serie kunt kijken zonder enige onderbreking.

Benieuwd welke mogelijkheden wij voor u bieden?

Neem contact met ons op via: [email protected]

Wilt u topkwaliteit met de beste service? Aarzel dan niet om eens lang te komen in onze showroom in Tilburg, of maak een afspraak en ervaar wat Bartels Hifi – Tv – Domotica voor u kan betekenen.

Contact

Al meer dan 50 jaar is Bartels Hifi Tv Media dé specialist in beeld- en 
geluidsapparatuur in Brabant. Daarmee zijn we een begrip in Nederland. Bij ons maakt u uitsluitend kennis met topmerken.

GROTE SHOWROOM MET DIVERSE LUISTERRUIMTES

Ons kwalitatief hoogwaardig assortiment is samengesteld uit de beste merken tegen de beste prijzen. Beleef de definitie van genieten in onze showrooms en luisterruimtes. Onze vakmensen adviseren en begeleiden u graag en deskundig, zodat u jarenlang optimaal geniet van uw investering. Ook na uw aanschaf blijft Bartels een belangrijke rol spelen bij bezorging en professionele installatie.

Contactgegevens

Winkel & Adviescentrum
LOEWE Gallery, BOSE Center, B&O Play store.

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg
T. 013-5431489
E. [email protected]

Openingstijden

Dinsdag 09:30 – 18:00 uur
Woensdag 09:30 – 18:00 uur
Donderdag 09:30 – 18:00 uur
Vrijdag 09:30 – 18:00 uur
Zaterdag 09:30 – 17:00 uur

Op maandag en zondag is onze winkel helaas gesloten.

Locatie