Onze zakelijke projecten

Bekijk onze zakelijke projecten en doe inspiratie op voor jouw eigen bedrijf

Onze projecten

Afgelopen jaren zijn wij bij verschillende bedrijven langsgeweest om ze te voorzien van onze zakelijke audio- en video oplossingen. Bekijk hieronder een aantal projecten waar wij aan hebben gewerkt:

Zakelijke projecten
Mist City Spa (Tilburg)

Mist City Spa is een wellness treatment op vijfsterrenniveau. Naast verschillende privésauna’s vind je er een beauty salon en massageruimtes. Alles voor je body en mind in complete privacy: tijdens je bezoek kom je geen andere gasten tegen. Zo kom je volledig tot rust, een escape from city life. Opgeladen loop je weer naar buiten.

Bartels heeft alle ruimtes voorzien van geluidsinstallaties doormiddel van inbouwluidsprekers. Ook hebben we diverse ruimtes voorzien van presentatieschermen die sfeerbeelden weergeven.

Alma (Oisterwijk)

Twee zielen met één gedachte staan achter het idee van Alma. Het zijn chef-kok Wouter van Laarhoven en zijn partner Malou Hagenaars. Sinds november 2019 bouwen ze op de bovenverdieping van historisch pand De Swaen aan De Lind in Oisterwijk aan hun ultieme droom: een eigen restaurant waar álles klopt.

In hun fine dining restaurant, dat sinds 2022 bekroond is met 1 Michelin ster, draait alles om kwaliteit en gastvrijheid. Onderin het pand runt het horecapaar een tweede eetgelegenheid in een toegankelijke bistrostijl.

Bij Alma hebben wij het gehele restaurant voorzien van een top-geluidsysteem van Bowers & Wilkins.

Sanidirect (landelijk)

Sanidirect is de snelst groeiende sanitair winkel van Nederland met maar liefst 27 showrooms: er is altijd wel een showroom bij jou in de buurt!

Kwaliteit staat bij Sanidirect hoog in het vaandel, maar dit gaat niet ten koste van de prijs. Ze streven ernaar om voor ieder budget een badkamer aan te bieden die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Voor Sanidirect hebben we de toonbanken in filialen van dit winkelketen van display’s voorzien inclusief aluminium stand. Deze hebben we naadloos ververkt in de bestaande toonbanken van het bedrijf.

Siematic (Waalwijk)

De Siematic store in Waalwijk is onderdeel van een wereldwijd netwerk van SieMatic Stores die te vinden zijn in wereldsteden als New York, Parijs, Londen en Beijing. Deze SieMatic Stores functioneren als de ultieme showrooms van het Duitse keukenmerk. Het zijn de plekken waar iedereen die interesse heeft in, en betrokken is bij, het merk SieMatic alles in het echt kan zien en ervaren.

Bij Siematic hebben wij Loewe TV’s geplaatst in de showroom, om klanten van informatie en inspiratie te voorzien. Ook hebben wij meerde evenementen van Siematic mogen voorzien van mooie aanvullende producten, zoals designluidsprekers en design televisies.

Wil jij de mogelijkheden bespreken voor jouw bedrijf?

Zakelijke projecten
Maak een afspraak in onze showroom

  Voor- en achternaam*

  Bedrijfsnaam*

  Email-adres*

  Telefoonnummer*

  Waar kunnen wij je mee helpen?*

  Voorkeur voor datum afspraak (di - za)

  Adres

  Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

  Showroom & Adviescentrum

  Besterdring 87-91
  5014 HH Tilburg

  Contactgegevens

  Tel: 013-5431489
  Email: info@bartelstilburg.nl
  KVK: 72043075

  Plan je route