Domotica / Smart Home

Ontdek de mogelijkheden van Domotica

Domotica maakt het mogelijk om alle apparatuur in huis gemakelijk te bedienen. Echt alles is mogelijk!

Wat is Domotica?

Domotica, ook wel homeautomation genoemd is de integratie van technieken, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Dit klinkt misschien heel ingewikkeld maar is in de praktijk erg simpel.

Met een domotica systeem is het mogelijk om alle in huis aanwezige systemen met elkaar te verbinden en makkelijk bedienbaar te maken met een bedieningspaneel. Van zonwering tot open haard, van geluidsinstallatie tot tv’s of van verlichting tot beveiligingssysteem. Alles is mogelijk.

Domotica
Domotica
Gericht op gebruiksgemak

Een domotica systeem zorgt er voor dat alle systemen naadloos samenwerken en dat u als gebruiker hier zelf niet meer over na hoeft te denken. Het systeem kan zo ingesteld worden dat voor iedere situatie die u wenst een speciale scene aanwezig is. Zo kunt u met een druk op de knop de tv aanzetten, de lichten dimmen en de gordijnen sluiten. Of vind u het fijn als u s’avonds naar bed gaat dat met een druk op de knop alle tv’s, muziek en verlichting uit gaat behalve een lampje in de hal wat nog 30 minuten blijft branden. Het is allemaal mogelijk met een domotica systeem.

Domotica voor u als gebruiker betekent extra comfort, extra luxe en bovendien een optimale veiligheid. 

Van woonhuis naar droomhuis

Een domotica systeem is niet alleen mogelijk in een nieuwbouw huis. Ook in bestaande woningen is het steeds makkelijker om een domotica systeem te integreren zonder dat er gehakt of gebroken hoeft te worden. 

Zo kunt u van u woonhuis u droomhuis maken. Wij zijn gespecialiseerd in het onzichtbaar maken van kabels en apparatuur. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Neem gerust eens contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Ook komen wij graag geheel vrijblijvend bij u thuis kijken naar de mogelijkheden. 

Domotica

Voor ieder budget

Een domotica systeem is er in ieder budget. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen u woonkamer te automatiseren.

U bedient dan met een afstandsbediening of app op u smartphone of tablet alle apparatuur in de woonkamer. Denk hierbij aan de tv de decoder van uw provider, de bluray speler. Maar ook bijvoorbeeld de verlichting en thermostaat.

Maak een afspraak met één van onze Domotica specialisten

Advies op maat

Onze specialisten hebben jaren ervaring in de branche om u zo het beste advies te kunnen geven. Wij luisteren naar uw wensen, houden rekening met uw budget en vinden hierbij de best passende producten. Wij geven u graag advies over wat er zoal mogelijk is met domotica.

Domotica
Maak een afspraak


  Locatie

  Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

  Showroom & Adviescentrum

  Besterdring 87-91
  5014 HH Tilburg

  Contactgegevens

  Tel: 013-5431489
  Email: info@bartelstilburg.nl
  KVK: 72043075

  Plan uw route