Draadloos genieten van muziek

Stream uw favoriete muziek en radiostations gemakkelijk via WiFi

De nieuwe manier om muziek te luisteren

Afgelopen jaren zijn er talloze streaming-producten op de markt gekomen. Dit is de nieuwste en makkelijkste manier om van muziek te kunnen genieten, door het hele huis. Door gebruik te maken van uw WiFi-verbinding kunnen luidpsrekers draadloos aan elkaar worden gekoppeld, zodat u geen kabels meer hoeft te trekken zoals vroeger.

Er zijn een hoop merken die dit soort producten in hun assortiment hebben, elk met hun eigen systeem en voor- en nadelen. Wij hebben de beste merken voor u op een rijtje gezet.

Streaming
Biennale Brabant

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins introduceert de Formation series; een verzameling van verschillende streamingproducten om draadloos naar muziek te kunnen luisteren in de Hi-Fi kwaliteit die we van het merk zijn gewend.

De speakers kunnen daarnaast draadloos met elkaar worden verbonden voor een multiroom-opstelling.

Heos by Denon

HEOS is een draadloos muzieksysteem van Denondat je de controle geeft over al je muziek. Alles dat je nodig hebt is één of meerdere Denon Home speakers en de gratis Heos app.

Naast de luidsprekers van Denon zijn er ook een hoop versterkers en andere HiFi producten waar het HEOS systeem is ingebouwd.

Streaming
Streaming

Bluesound

Bluesound is het beste multiroomsysteem dat er bestaat. Het is de perfecte oplossing voor alle kamers, of je nu op zoek bent naar een compacte streamingluidspreker, goed TV-geluid, een discrete inbouwoplossing of compromisloze hifi-kwaliteit.

Het BluOS systeem waar Bluesound mee werkt, is tevens ingebouwd in veel verschillende high-end producten.

Bose

Bose staat al meer dan 50 jaar aan de top van de audio-markt met innovatieve producten waarbij de ervaring van het geluid centraal staat. Van robuuste draadloze bluetooth speakers met 360°-geluid tot kamer vullende geluidssystemen die eenvoudig te bedienen zijn met de Sound Touch app.

Streaming

Geen producten gevonden

Streaming

Loewe Klang

De Duitse televisiefabrikant Loewe heeft sinds kort ook zijn eigen streaming systeem: De Loewe Klang producten. Strak design, top geluid en makkelijke bediening staan in deze serie centraal.

Loewe heeft hierbij gedacht aan alle doelgroepen. Zo zijn er bijvoorbeeld draadloze luisprekers verkrijgbaar met een CD-speler ingebouwd en DAB+ radio.

Maak een afspraak met één van onze specialisten

Wij zetten alles voor u klaar

Bij ons is het mogelijk om het gehele assortiment te beluisteren en te bekijken. Vanwege de beperkte ruimte in onze showroom kunnen we helaas niet alle producten tegelijk klaar hebben staan. Om u het beste van advies te kunnen voorzien, vragen wij daarom om een afspraak in te plannen met één van onze productspecialisten. Deze kan dan samen met u uw wensen bespreken, zodat we in de showroom de juiste producten voor u klaar kunnen zetten als u langs komt in Tilburg.

Advies op maat

Onze specialisten hebben jaren ervaring in de branche om u zo het beste advies te kunnen geven. Wij luisteren naar uw wensen, houden rekening met uw budget en vinden hierbij de best passende producten. In onze showroom kunnen wij u de verschillende opties laten zien en horen, en kunt u op uw gemak beslissen wat u het beste bij u vindt passen. Wij geven altijd graag een volledig vrijblijvend advies.

Streaming
Maak een afspraak


  Kom luisteren in onze showroom!

  Locatie

  Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

  Showroom & Adviescentrum

  Besterdring 87-91
  5014 HH Tilburg

  Contactgegevens

  Tel: 013-5431489
  Email: [email protected]
  KVK: 72043075

  Plan uw route