Menu

Streaming

Bartels Hifi TV domotica
Bang and Olufsen Bronze Bartels Tilburg

Bang & Olufsen

De draadloze luidsprekers uit de Multiroom-collectie werden speciaal ontworpen om samen, naadloos en in één geluidssysteem te functioneren. Dat maakt het mogelijk om in verschillende ruimtes naar verschillende muziekgenres te luisteren of dat ene muziekstuk door het hele huis te laten galmen.

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins introduceert de Formation Suite, een verzameling van vijf producten om draadloos naar muziek te kunnen luisteren. De speakers kunnen daarnaast draadloos met elkaar worden verbonden voor een multiroom-opstelling.

Denon HEOS streaming Bartels Tilburg

Heos

HEOS is een draadloos muzieksysteem dat je de controle geeft over al je muziek, overal in je huis. Alles dat je nodig hebt is één of meerdere HEOS speakers en de gratis app.

Bluesound

Bluesound is het beste multiroomsysteem dat er bestaat. Het is de perfecte oplossing voor alle kamers, of je nu op zoek bent naar een compacte streamingluidspreker, goed TV-geluid, een discrete inbouwoplossing of compromisloze hifi-kwaliteit.

Bluesound multiroom Bartels Tilburg
Dynaudio XEO WIFI Bartels Tilburg

Dynaudio

Met de komst van de Xeo en Focus actieve luidsprekers koppelt Dynaudio een modern uiterlijk aan de laatste stand van de techniek, realiseert een nieuwe afstemming en verzorgt op een nog hoger level de Wi-Fi weergave.

Bose

Bose staat al meer dan 50 jaar aan de top van de audio-markt met innovatieve producten waarbij de ervaring van het geluid centraal staat. Van robuuste draadloze bluetooth speakers met 360°-geluid tot kamervullende geluidssystemen die eenvoudig te bedienen zijn met de Soundtouch app en innovatieve true wireless oordopjes die speciaal zijn ontwikkeld om de nachtrust te bevorderen.