Menu

Draadloos genieten van muziek

Stream uw favoriete muziek en radiostations gemakkelijk via WiFi

De nieuwe manier om muziek te luisteren

Afgelopen jaren zijn er talloze streaming-producten op de markt gekomen. Dit is de nieuwste en makkelijkste manier om van muziek te kunnen genieten, door het hele huis. Door gebruik te maken van uw WiFi-verbinding kunnen luidpsrekers draadloos aan elkaar worden gekoppeld, zodat u geen kabels meer hoeft te trekken zoals vroeger.

Er zijn een hoop merken die dit soort producten in hun assortiment hebben, elk met hun eigen systeem en voor- en nadelen. Wij hebben de beste merken voor u op een rijtje gezet.

Biennale Brabant

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins introduceert de Formation series; een verzameling van verschillende streamingproducten om draadloos naar muziek te kunnen luisteren in de Hi-Fi kwaliteit die we van het merk zijn gewend.

De speakers kunnen daarnaast draadloos met elkaar worden verbonden voor een multiroom-opstelling.

Heos by Denon

HEOS is een draadloos muzieksysteem van Denondat je de controle geeft over al je muziek. Alles dat je nodig hebt is één of meerdere Denon Home speakers en de gratis Heos app.

Naast de luidsprekers van Denon zijn er ook een hoop versterkers en andere HiFi producten waar het HEOS systeem is ingebouwd.

Bluesound

Bluesound is het beste multiroomsysteem dat er bestaat. Het is de perfecte oplossing voor alle kamers, of je nu op zoek bent naar een compacte streamingluidspreker, goed TV-geluid, een discrete inbouwoplossing of compromisloze hifi-kwaliteit.

Het BluOS systeem waar Bluesound mee werkt, is tevens ingebouwd in veel verschillende high-end producten.

Bose

Bose staat al meer dan 50 jaar aan de top van de audio-markt met innovatieve producten waarbij de ervaring van het geluid centraal staat. Van robuuste draadloze bluetooth speakers met 360°-geluid tot kamer vullende geluidssystemen die eenvoudig te bedienen zijn met de Sound Touch app.

Loewe Klang

De Duitse televisiefabrikant Loewe heeft sinds kort ook zijn eigen streaming systeem: De Loewe Klang producten. Strak design, top geluid en makkelijke bediening staan in deze serie centraal.

Loewe heeft hierbij gedacht aan alle doelgroepen. Zo zijn er bijvoorbeeld draadloze luisprekers verkrijgbaar met een CD-speler ingebouwd en DAB+ radio.

Kom luisteren in onze showroom!

Locatie

Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

Showroom & Adviescentrum

Besterdring 87-91
5014 HH Tilburg

Contactgegevens

Tel: 013-5431489
Email: [email protected]
KVK: 72043075

Plan uw route