TV Meubels op maat

Vind of ontwerp de perfecte kast of standaard die aansluit bij uw TV en audio-apparatuur, zonder in te hoeven leveren op beeld of geluid.

Audio & TV meubels op maat en kleur

Bij Bartels geven wij niet alleen om het perfecte beeld en geluid, ook zorgen wij er graag voor dat alles er goed uit ziet. Hierom hebben bieden wij voor elke ruimte en elke situatie een oplossing.

Wij leveren bijvoorbeeld op maat gemaakte tv-meubels die precies aansluiten bij jouw wensen. Om dit te kunnen doen werken wij samen met verschillende leveranciers zoals o.a. Ardeno en Spectral, zodat er altijd een model kan worden gemaakt of uitgekozen dat precies aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden.

Spectral Ameno Bartels Tilburg

Ardeno TV meubels

Het origineel in maatwerk TV-meubels

Ardeno maakt tv-meubels op maat zodat apparaten en snoeren onzichtbaar opgeborgen zijn in een fraai media meubel. Wij laten jouw media meubel met liefde en plezier maken door Ardeno.

Persoonlijke begeleiding

Door jarenlange ervaring kunnen wij je goed helpen met het ideale meubel. Onze expertise zorgt ervoor dat je de juiste keuzes kan maken. Elk tv-meubel op maat wordt beschouwd als een persoonlijk project. Wij kunnen je perfect adviseren en begeleiden.

Integratie van soundbar, subwoofer & speaker systemen

Ardeno is gespecialiseerd in het naadloos integreren van alle merken audio- en streaming systemen, zoals Bose, Sonos, Heos, Bluesound, B&W etc. Kies uit de 9 verschillende Ardeno basiskleuren of kies bij Ardeno JOY! zelfs uit meer dan 2000 RAL of NCS kleuren. Elke stof bespannen klep is leverbaar in zilver grijs, licht grijs, zwart, lichtbruin of donkerbruin akoestisch speakerdoek.

Standaardmodellen en op maat gemaakte tv-meubels

Een tv of media meubel waar alle apparaten en kabels in verborgen zijn; je hebt er vast al eens over nagedacht! Een tv-meubel op maat is een echte meerwaarde voor je huis. Bij Ardeno maken ze al jaren media meubels op maat. Laat je een tv-meubel op maat maken, dan kies je zelf de afmetingen van het meubel. Je beslist zelf over de breedte, diepte en hoogte, bijna zonder enige beperking. Je kiest ook zelf voor het aantal kleppen, lades of deurtjes, of jouw tv-meubel vloerstaand is of gemonteerd aan de wand. Er wordt tot op de milimeter nauwkeurig gewerkt!

Wij helpen en adviseren u persoonlijk zodat wij samen uw unieke Ardeno tv kast op maat kunnen samenstellen.

Voorbeelden van Ardeno TV meubels

No products were found for this query.

SPECTRAL TV MEUBELS

Op maat gemaakt

Innovatieve oplossingen zoals de onzichtbare integratie van sound systemen hebben een groot statement gemaakt. Op dit moment is Spectral één van de toppers als het gaat om de ontwikkeling van smart furniture. Bij Spectral hebben ze het hun onze missie gemaakt om onze huidige digitale wereld in een smaakvolle woonomgeving te integreren.

Perfecte integratie

Geen enkele televisie of geluidsysteem is natuurlijk compleet zonder een mooi meubel dat daar bij past. Spectral is al jaren actief in het ontwerpen en fabriceren van supermooie design-meubels die naadloos aansluiten bij de mooiste televisies en luidsprekersystemen. Ze hebben ook bijvoorbeeld samenwerkingen met luidsprekerfabrikanten als SONOS en televisiemerken als Loewe.

Bij Bartels kunnen we Spectral meubels op maat laten maken zodat deze past bij uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld uw geluidsysteem niet zien maar wel optimaal kunnen horen? Dat kan! Of wilt u er juist voor zorgen dat het design van de TV en speakers echt benadrukt worden? Ook dat is mogelijk.

Aarzel niet en neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken en wat voorbeelden te kunnen bekijken.

Voorbeelden van Spectral TV kasten

No products were found for this query.

Zwevend tv meubel op maat

Een zwevend tv meubel op maat gemaakt. Bartels adviseert u graag over alle mogelijkheden. Wij leveren op maat gemaakte tv meubels in hoogglans, mat of hout. Een exclusief hangend tv meubel bestelt u niet online. Bezoek onze showroom voor een op maat gesneden advies.

De handgemaakte zwevende tv meubels van Ardeno worden maar liefst vijf keer geschuurd en vijf keer gelakt. Daarnaast gebruikt Ardeno innovatieve digitale technieken voor een prachtig minimalistisch en strak resultaat!

Verborgen integratie sound systemen

Bijna elk model sound systeem kan geïntegreerd worden in een Ardeno model,

o.a.: Sonos Playbar & Sonos SUB, Bose Lifestyle systemen, Bose Acoustimass systemen, Bose SoundTouch systemen, HEOS, Bluesound, Samsung en LG.

Maak een afspraak met één van onze specialisten

TV Meubel op maat
Maak een afspraak


  Adres

  Bartels Hifi – Tv – Domotica BV

  Showroom & Adviescentrum

  Besterdring 87-91
  5014 HH Tilburg

  Contactgegevens

  Tel: 013-5431489
  Email: [email protected]
  KVK: 72043075

  Plan je route