Bedrijfsoplossingen

Alle mogelijkheden voor jouw onderneming

Geïntegreerde audio systemen – Vergaderruimtes – Informatie- en reclameborden – Bedrijfsnetwerken en Domotica – Smart Office Management – Onzichtbare luidsprekers

De beste zorg voor jouw bedrijf

Wij maken complete ontwerpen en installaties voor commerciële projecten zoals horeca, winkels, kantoorpanden, beurzen en meer.

We werken met een team van specialisten die van ontwerp tot het uitwerken in detail volledig voor je verzorgen. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw organisatie.

Of je nu op zoek bent naar infopanelen, geluidsinstallaties of oplossingen voor op kantoor zoals digitale office management, conferentiezalen of vergaderruimtes, wij kunnen alles voor je regelen.

Bedrijfsoplossingen Hifi , TV & Domotica
Bedrijfsoplossingen Hifi , TV & Domotica

Geïntegreerde audio installaties

Vaak wordt een goede geluidsinstallatie erg onderschat. Met een mooie audiokwaliteit in een bar, restaurant of lunchroom voelen klanten zich meer op hun gemak en zullen ze langer blijven hangen.

Maar ook op kantoor of in een winkel is het van belang dat er goed geluid aanwezig is, zodat er geen stiltes vallen en er altijd wat ‘leeft’ in de ruimte.

Vergaderruimtes

Tijdens een vergadering wil je dat alles naar behoren werkt; Scherp beeld , iedereen moet goed verstaanbaar zijn, de verbinding moet optimaal zijn en het geluid moet duidelijk te horen zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in het opstellen van complete vergaderruimtes, zodat jij hier niet meer naar hoeft om te kijken en alles naadloos werkt zoals het hoort, wanneer jij het nodig hebt.

Bedrijfsoplossingen Hifi , TV & Domotica
Bedrijfsoplossingen Hifi , TV & Domotica

Informatie- en reclameborden

Ze zijn eigenlijk niet meer weg te denken in het huidige bedrijfsleven; Schermen waarop informatie en advertenties worden weergegeven. Een bewegend beeld zegt zo veel meer als een simpele reclame folder of flyer.

Wij bieden verschillende mogelijkheden in zakelijke schermen, van kleine displays tot grote LED-panelen, alles is mogelijk.

Bedrijfsnetwerk en Domotica

Naast audio en video-mogelijkheden zijn wij ook gespecialiseerd in het opzetten en onderhouden van bedrijfsnetwerken en Domotica-sollutions. Zo zorg je ervoor dat je ok de zaak perfect internet hebt, alle apparatuur naadloos aan elkaar is verbonden en alles werkt zoals het hoort. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bedrijfsoplossingen Hifi , TV & Domotica
Bedrijfsoplossingen Hifi , TV & Domotica

Office Management

Geautomatiseerde systemen die personeel bijhouden, reserveringen voor je regelen en nog veel meer; Onze  oplossingen zijn onmisbaar in grote én kleine bedrijven die een stap éxtra willen maken.

Bedrijfsoplossingen Hifi , TV & Domotica

Recreatieruimtes

Recreatieve ruimtes voor personeel, klanten of zakelijke partners kunnen zorgen voor een betere ervaring. Vraag ons naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld een bioscoopzaal, personeelsruimtes of feestzalen.

Bedrijfsoplossingen Hifi , TV & Domotica

Onzichtbaar geluid

Wél goed geluid op de zaak maar geen zichtbare luidsprekers? Ook dit is mogelijk. Wij leveren meerdere modellen luidsprekerd die volledig onzichtbaar in wanden kunnen worden weggestuct.

Onze projecten

Afgelopen jaren zijn wij bij verschillende bedrijven langsgeweest om ze te voorzien van onze zakelijke audio- en video oplossingen. Bekijk hieronder een aantal projecten waar wij aan hebben gewerkt.

Bedrijfsoplossingen Hifi , TV & Domotica