Review Policy

Wij horen graag uw mening en gaan hier zorgvuldig mee om.

Onze review policy:

Voor het verzamelen van reviews gebruiken wij de software van 5-sterrenspecialist en conformeren wij ons aan de richtlijnen van het onafhankelijke platform.

Alleen klanten die daadwerkelijk een product gekocht hebben of een service-ervaring gehad hebben, worden uitgenodigd om een review te geven via 5-sterrenspecialist.

Het volledige overzicht van de richtlijnen van het onafhankelijke platform van 5-sterrenspecialist kun je via deze link terugvinden.

Tevens verzamelen wij ook reviews via Google Reviews, op Google zelf en op Google Maps. Ook hiervoor sturen wij alleen klanten die daadwerkelijk een aankoop hebben gedaan, een uitnodiging tot het schrijven van een beoordeling.

De volledige policy omtrent Google Reviews en andere door gebruikers bijgedragen content is hier te vinden.

 

Hoe gaan wij neppe reviews tegen?

  • We sturen alleen een uitnodiging voor een review wanneer een klant daadwerkelijk iets bij ons gekocht heeft, of wij een dienst bij de klant hebben uitgevoerd.
  • Wij zullen nooit een reviewer betalen of voordeel geven om een review te schrijven zonder dit bij de review nadrukkelijk te vermelden.
  • Wij verwijderen geen negatieve reviews zonder dit te vermelden. Tenzij we kunnen aantonen dat een negatieve review vals en dus onrechtmatig is.
  • Wij linken op onze website niet door naar een andere website die beoordelingen over het betreffende product of de dienst bevat, tenzij we de echtheid van die reviews kunnen garanderen.