Menu

EVENTS

Bij Bartels organiseren we met enkele regelmaat verschillende evenementen. Denk hierbij aan demonstraties, luistersessies, workshops en nog veel meer.

Op deze pagina kunt u zien welke evenementen binnenkort gaan plaatsvinden. Houd ook onze socials in de gaten om niks te hoeven missen!

We hopen u natuurlijk graat te ontmoeten of opnieuw te zien op één van onze events. Heeft u een vraag over een evenement, neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina.

Toekomstige evenementen

Er zijn op dit moment geen evenementen gepland.

Afgelopen evenementen

17 - 19 DECEMBER 2021

LOEWE DEMO DAGEN

Afgelopen periode heeft Loewe een nieuwe serie OLED en LED smart TV’s aangekondigd en uitgebracht. Ook een nieuwe serie aan geluidstechniek hoort hierbij. Bartels is één van de gelukkige dealers die deze nieuwe serie als een van de eerste mag demonstreren en verkopen.

Ook worden de oudere 2020 en 2021 modellen binnenkort vervangen voor deze nieuwe serie.

Tijdens de Loewe demo dagen bieden wij scherpe acties aan op deze oudere modellen. Ook hebben we andere leuke acties, zoals bijvoorbeeld een gratis Google Chromecast bij geselecteerde modellen.

Graag nodigen wij u uit tussen vrijdag 17 december en zondag 19 december uit voor de speciale Loewe demo dagen in onze winkel aan de Besterdring 87 – 91 in Tilburg.

Wij kijken alvast uit naar uw komst!

11 - 28 NOVEMBER 2021

Biënnale Brabant in de Koepelhal

Van donderdag 11 november tot en met zondag 28 november vindt de 5e editie van de Biënnale Brabant plaats in de karakteristieke Koepelhal in Tilburg.

De Biënnale is een belevingsexpositie met bijzondere kunst en verlichting. Van schilderijen tot beelden en van fotografie tot glassculpturen. Een unieke wereld; exclusief, groots en meeslepend.

Ook dit jaar is de organisatie erin geslaagd om meer dan 40 (inter)nationale kunstenaars uit te nodigen om hun kunst tentoon te stellen. Het gaat hier vooral om kunstenaar in de kunststromen expressief, figuratief en klassiek modern, . Alle soorten vormen van kunst zullen naar voren komen, zoals glaswerk, beeldhouwkunst, schilderijen en fotografie.

De Biënnale Brabant 2021 is van 11 november tot en met 28 november 2021 in de Koepelhal in Tilburg.

Openingstijden Biënnale Brabant:
Maandag t/m donderdag: 11.00 – 17.00 uur
Vrijdag t/m zondag: 11.00 – 18.00 uur

U kunt een gratis toegangsbewijs ophalen in onze winkel aan de Besterdring 87 – 91 in Tilburg.

Meer info