Vloerstaande luidspreker

Bowers & Wilkins 603 S3 | Zwart

Kleur: Zwart
Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

450+ klanten beoordelen ons met een 9.3 op 5-sterrenspecialist

Bowers & Wilkins 603 S3 | Zwart
Vloerstaande luidspreker

Er zijn geen producten gevonden voor deze zoekopdracht.

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

Ontdek het toppunt van geluidsprestaties met de Bowers & Wilkins 603 S3. Als het vlaggenschipmodel van de befaamde 600 S3-serie biedt deze krachtige driewegluidspreker een meeslepende audiobeleving, zelfs in de meest ruime kamers.

De unieke Continuum FST-middenspeaker, gekoppeld aan twee indrukwekkende 6,5-inch basspeakers, en de exclusieve Double Dome Titanium-tweeter met Nautilus-ontwerp, werken samen om een buitengewoon helder en gedetailleerd geluid te leveren. Welke muziek je ook luistert, van klassiek tot disco, van synthpop tot punk, de 603 S3 stelt nooit teleur.

Dit slanke en elegante ontwerp past moeiteloos in moderne interieurs, en het robuuste kabinet is zowel stijlvol als duurzaam. Dankzij het magnetische bevestigingssysteem van de luidsprekerdoek blijft het uiterlijk strak en schoon, zelfs als je ervoor kiest om de luidspreker zonder doek te gebruiken.

Met de Bowers & Wilkins 603 S3 ben je verzekerd van een indrukwekkende dynamiek, ongeacht het luisterniveau. Of je nu een grote luisterruimte hebt, een home-cinema wilt creëren of gewoon het allerbeste geluid wilt, deze luidspreker staat garant voor een uitzonderlijke audioprestatie. Als je de ultieme audio-ervaring wilt bereiken, kun je de 603 S3 zelfs combineren met een aparte Bowers & Wilkins subwoofer, zoals de ASW. Laat je muziek en films tot leven komen met de Bowers & Wilkins 603 S3.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Bowers & Wilkins

Kleur

Zwart

Frequentiebereik (-3 dB)

46 – 28000 Hz

Gevoeligheid

90dB

Impedantie

8 Ohm

Tweeter

1" Titanium Dome

Midrange

6.5" Continuum

Woofer

2x 6.5" Membraan van papier/koolstofvezel

Afmetingen (HxBxD)

102 x 26 x 40,2 cm

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Bowers & Wilkins 603 S3 | Zwart?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door