Center luidsprker

PSB Alpha C10 | Walnut

349,00

Neem contact op voor meer informatie over dit product

Kleur: Hout
Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

PSB Speakers

Alpha C10
Center luidsprker
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De PSB Alpha C10 is een centrale luidspreker die speciaal is ontworpen om de kern van je home cinema-systeem te vormen. Deze luidspreker combineert kristalheldere dialogen met een diep en rijk geluid, waardoor het de perfecte aanvulling is voor elke film- of muziekliefhebber.

Kristalheldere Dialogen en Rijke Geluidsweergave

De Alpha C10 staat bekend om zijn vermogen om dialogen met uitzonderlijke helderheid weer te geven, waardoor je geen woord mist van je favoriete films of tv-shows. Naast heldere dialogen levert deze luidspreker ook een volle en diepe geluidsweergave, waardoor elk geluidseffect en elke muzieknoot tot in de perfectie tot zijn recht komt.

Naadloze Integratie in Elk Home Cinema Systeem

Deze centrale luidspreker is ontworpen om naadloos samen te werken met andere componenten van je home cinema-systeem. Of je nu een volledig PSB-systeem hebt of een mix van verschillende merken, de Alpha C10 integreert probleemloos en levert een consistente en harmonieuze geluidservaring.

Elegant en Compact Ontwerp

De PSB Alpha C10 heeft een elegant en compact ontwerp dat in elke kamer past zonder te overheersen. Zijn gestroomlijnde vorm en hoogwaardige afwerking zorgen ervoor dat deze luidspreker niet alleen geweldig klinkt, maar er ook fantastisch uitziet.

Onberispelijke Spraakweergave

De Alpha C10 blinkt uit in het leveren van heldere en verstaanbare spraak, essentieel voor het volgen van dialogen in films en tv-programma’s.

Flexibele Compatibiliteit

Dankzij de veelzijdige compatibiliteit kan de Alpha C10 eenvoudig worden geïntegreerd in verschillende home cinema-opstellingen, wat zorgt voor een soepele en naadloze audio-ervaring.

Stijlvolle Aanvulling op Je Woonruimte

Het moderne en subtiele ontwerp van de Alpha C10 maakt het een stijlvolle toevoeging aan je woonkamer of entertainmentruimte, zonder de aandacht af te leiden van je inrichting.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

786357000077

Extra informatie

Merk

PSB Speakers

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Frequentieresponse

55 – 21,000Hz

Aanbevolen Versterkervermogen

15 – 120 Watt

Tweeter

3/4” (19mm)

Woofers

2 x 5 1/4” (133mm)

Afmetingen

450 x 170 x 243mm

Gewicht

7.7kg

Kleur

Hout

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
PSB Alpha C10 | Walnut?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door