Boekenplank luidspreker

PSB Alpha P5 | Walnut

199,50

per stuk

Neem contact op voor meer informatie over dit product

Kleur: Hout
Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

PSB Speakers

Alpha P5
Boekenplank luidspreker
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De PSB Alpha P5 boekenplankluidsprekers bieden een premium luisterervaring in een compact en elegant ontwerp. Ideaal voor zowel muziekliefhebbers als audiofielen, de Alpha P5 combineert hoge kwaliteit geluidsweergave met een stijlvolle esthetiek, perfect voor elke woonruimte.

Superieure Geluidskwaliteit in Compact Formaat

De Alpha P5 luidsprekers zijn ontworpen om een rijke en gedetailleerde geluidsweergave te leveren. Uitgerust met hoogwaardige drivers, leveren deze boekenplankluidsprekers heldere hoge tonen en diepe, nauwkeurige bassen. Dit zorgt voor een evenwichtige en meeslepende luisterervaring, of je nu luistert naar muziek, films kijkt of games speelt.

Naadloze Integratie en Veelzijdigheid

Deze luidsprekers zijn ontworpen voor veelzijdigheid en kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in je bestaande audio-setup. Ze zijn ideaal voor gebruik als stand-alone stereo paar of als onderdeel van een uitgebreider surround sound-systeem. De Alpha P5 past zich moeiteloos aan elke luisteromgeving aan, van een knusse studeerkamer tot een ruime woonkamer.

Elegant en Tijdloos Ontwerp

Het design van de Alpha P5 is zowel modern als tijdloos, waardoor ze moeiteloos passen in elke inrichting. De luidsprekers zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen en bieden niet alleen een superieure geluidskwaliteit, maar zijn ook een visueel aantrekkelijke toevoeging aan je huis.

Hoogwaardige Geluidsweergave

Ervaar audio van studiokwaliteit met de Alpha P5. Deze boekenplankluidsprekers bieden een heldere en rijke geluidsweergave, waardoor elke noot en elk geluidsdetail tot zijn recht komt.

Flexibel en Gebruiksvriendelijk

De Alpha P5 luidsprekers zijn eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Hun veelzijdigheid maakt ze geschikt voor verschillende audiotoepassingen, van eenvoudige stereo-opstellingen tot complexe home cinema-systemen.

Stijlvolle Vormgeving

De PSB Alpha P5 combineert audioprestaties met esthetische schoonheid. Hun elegante design maakt ze niet alleen een auditief, maar ook een visueel hoogtepunt in elke ruimte.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

786357000039

Extra informatie

Merk

PSB Speakers

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Frequentieresponse

55 – 21,000Hz

Gevoeligheid

87dB

Aanbevolen versterkervermogen

10 – 90 Watts

Tweeter

3/4” (19mm)

Woofers

5 1/4” (133mm)

Afmetingen

170 x 290 x 240mm

Gewicht

4.6kg

Kleur

Hout

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
PSB Alpha P5 | Walnut?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door