Boekenplank luidspreker

PSB Alpha P3 | Black Ash

124,50

per stuk

Neem contact op voor meer informatie over dit product

Kleur: Zwart
Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

PSB Speakers

Alpha P3
Boekenplank luidspreker
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De PSB Alpha P3 is een set compacte boekenplankluidsprekers die een verrassend krachtige en gedetailleerde geluidsweergave bieden in een klein formaat. Perfect voor kleinere ruimtes of als aanvulling op een bestaand audiosysteem, leveren deze speakers een indrukwekkende luisterervaring die de verwachtingen van hun formaat overstijgt.

Uitzonderlijke Geluidskwaliteit in een Klein Pakket

Ondanks hun bescheiden afmetingen, produceren de Alpha P3 luidsprekers een rijk en vol geluid. Ze zijn uitgerust met hoogwaardige drivers die zorgen voor heldere hoge tonen en een solide basrespons. Deze balans in geluidsweergave maakt de Alpha P3 ideaal voor een breed scala aan audio, van klassieke muziek tot moderne beats.

Veelzijdig en Gemakkelijk te Integreren

De Alpha P3 luidsprekers zijn ontworpen voor veelzijdigheid en kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in verschillende audio-opstellingen. Ze zijn ideaal voor gebruik als zelfstandige luidsprekers in een compacte ruimte, of als onderdeel van een groter surround sound-systeem. Hun eenvoudige, maar effectieve ontwerp zorgt ervoor dat ze naadloos samenwerken met andere audioapparatuur.

Elegant en Tijdloos Design

Met een strak en minimalistisch ontwerp zijn de Alpha P3 luidsprekers een stijlvolle aanvulling op elke kamer. Ze zijn niet alleen ontworpen om geweldig te klinken, maar ook om er goed uit te zien. De kwalitatieve afwerking en het compacte formaat maken de Alpha P3 tot een elegante keuze voor elke liefhebber van zowel goede looks als goed geluid.

Hoogwaardige Geluidsweergave

De Alpha P3 excelleert in het leveren van een diepe en gedetailleerde geluidsweergave, waardoor je volledig opgaat in de muziek of film die je afspeelt.

Ideaal voor Kleine Ruimtes

Dankzij hun compacte formaat zijn de Alpha P3 luidsprekers perfect geschikt voor kleinere kamers of appartementen, waar elke centimeter telt, maar zonder in te leveren op geluidskwaliteit.

Modern Ontwerp dat Past in Elk Interieur

Het moderne en subtiele ontwerp van de Alpha P3 zorgt ervoor dat deze luidsprekers naadloos opgaan in de esthetiek van je huis, wat bijdraagt aan een stijlvolle en geordende uitstraling.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

786357000008

Extra informatie

Merk

PSB Speakers

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Frequentieresponse

57 – 21,000Hz

Gevoeligheid

85dB

Aanbevolen versterkervermogen

10 – 80 Watts

Tweeter

3/4” (19mm)

Woofers

4” (102mm)

Afmetingen

130 x 220 x 174mm

Gewicht

2.2kg

Kleur

Zwart

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
PSB Alpha P3 | Black Ash?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door