Vloerstaande luidspreker

PSB Synchrony T600 | Satin Walnut

4.499,50

per stuk

Neem contact op voor meer informatie over dit product

Kleur: Hout
Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

PSB

Synchrony T600
Vloerstaande luidspreker
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De PSB Synchrony T600 is een vloerstaande luidspreker die een combinatie van geavanceerde technologie en elegante vormgeving biedt. Deze speaker maakt indruk met zijn gedetailleerde en dynamische geluidsprestaties.

Geavanceerd Ontwerp en Bouwkwaliteit

De T600 heeft een stevige MDF-behuizing met aluminium versterking van de frontplaat. Dit draagt bij aan de stabiliteit en zuiverheid van het geluid. De speaker is verkrijgbaar in een pianolak zwarte of satijnen walnoot afwerking, waardoor hij in elk interieur past. De luidspreker wordt geleverd met magnetisch bevestigde grilles en heeft een vierkant rechthoekig ontwerp.

Gedetailleerde Geluidsprestaties

De T600 is een 3-weg passieve basreflex luidspreker met een 1-inch titanium-dome tweeter, een 5,25-inch midrange driver en drie 6,5-inch carbonfiber woofers. De crossover-frequenties zijn 450Hz en 1.8kHz, wat zorgt voor een naadloze integratie tussen de drivers. De frequentierespons van de speaker is 24Hz–23kHz ±3dB on-axis, waardoor deze een breed scala aan geluidsfrequenties nauwkeurig kan weergeven.

Flexibele Plaatsing en Kalibratie

De T600-luidsprekers zijn ontworpen om flexibel te zijn in plaatsing. Ze kunnen zowel dichtbij als verder weg van muren worden geplaatst, en hun positie kan worden aangepast voor een optimale geluidservaring. De IsoAcoustics GAIA II-voetjes, die trillingen absorberen, zijn inbegrepen bij de luidsprekers en helpen bij het verder verbeteren van de geluidskwaliteit.

De PSB Synchrony T600 is een uitstekende keuze voor liefhebbers van hifi die op zoek zijn naar een luidspreker die uitmunt in zowel geluidskwaliteit als design​.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

786357001845

Extra informatie

Merk

PSB Speakers

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Kleur

Hout

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
PSB Synchrony T600 | Satin Walnut?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door