Inbouwluidspreker

PSB Imagine W-LCR

999,00

per stuk

Neem contact op voor meer informatie over dit product

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

PSB

Imagine W|LCR
Inbouwluidspreker
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De PSB Imagine W-LCR is een in-wall luidspreker die een krachtige geluidsweergave biedt in een onopvallend ontwerp. Dit model is speciaal ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar uitmuntende audioprestaties zonder dat dit ten koste gaat van de esthetiek van hun interieur.

Compact Ontwerp met Krachtige Geluidsprestaties

De W-LCR beschikt over twee 5¼-inch (133mm) polypropyleen conuswoofers en een 1-inch (25mm) titanium dome tweeter die ferrofluid-gekoeld is voor consistente precisie en betrouwbaarheid. Deze combinatie zorgt voor heldere en gedetailleerde geluidsweergave, met name in de hogere frequenties. De luidspreker heeft een frequentierespons van 70-23,000Hz (±3dB), wat zorgt voor een evenwichtig en breed geluidsspectrum.

Flexibele Configuratiemogelijkheden

De Imagine W-LCR is veelzijdig inzetbaar, zowel als onderdeel van een tweekanaalsopstelling, de drie voorste kanalen of als complete surround sound-systeem. Dankzij het compacte en robuuste ontwerp van deze in-wall luidspreker, kan hij zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst, waardoor hij moeiteloos aan te passen is aan jouw specifieke audio-behoeften.

Eenvoudige Installatie en Naadloze Integratie

Deze luidspreker is ontworpen voor gemakkelijke installatie en biedt een elegante uitstraling zonder zichtbare voetafdruk. Het magnetische frameless rooster is overschilderbaar, waardoor je het uiterlijk van de luidspreker aan jouw interieur kunt aanpassen. De W-LCR wordt geleverd met een ingebouwde back-box die helpt bij het leveren van consistent gefocust en goed gebalanceerd geluid, ongeacht de ruimte achter de luidspreker in jouw muur.

Conclusie

De PSB Imagine W-LCR is een uitstekende keuze voor degenen die de voorkeur geven aan een krachtige geluidsprestatie in een discrete in-wall opstelling. Met zijn geavanceerde technologie, flexibele plaatsingsopties en eenvoudige installatie, is de W-LCR een ideale luidspreker voor zowel home theater als muziekliefhebbers die waarde hechten aan zowel geluidskwaliteit als esthetiek​​​​​​.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

627523093281

Extra informatie

Merk

PSB Speakers

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Kleur

Zwart

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
PSB Imagine W-LCR?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door