Inbouwluidspreker

PSB Imagine C-LCR

1.199,00

per stuk

Neem contact op voor meer informatie over dit product

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

PSB

Imagine C|LCR
Inbouwluidspreker
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De PSB Imagine C-LCR is een in-ceiling luidspreker die een perfecte balans biedt tussen hoogwaardige geluidsprestaties en een onopvallend design, ideaal voor een geïntegreerde home theater-ervaring.

Geavanceerde Geluidsweergave

De C-LCR maakt gebruik van twee 5¼-inch polypropyleen conuswoofers en een 1-inch titanium dome, ferrofluid-gekoelde tweeter. Deze samenstelling zorgt voor een helder en natuurlijk geluid, waarbij de stemmen en instrumenten in de voorgrond treden zonder enige vorm van hardheid. De woofers, met hun klei-keramische versterkte polypropyleen kegels, leveren een strakke en consistente bas, terwijl de tweeter zorgt voor een breedbandige en uiterst nauwkeurige hoge frequentierespons.

Discreet en Elegant Ontwerp

Met zijn diepe behuizing neemt de C-LCR optimaal gebruik van de ruimte in het plafond, wat resulteert in een perfecte interne volume voor de drivers. De luidspreker wordt geleverd met een magnetisch en schilderbaar rooster dat naadloos het gehele toestel bedekt, waardoor deze bijna onzichtbaar wordt in het interieur. Het ontwerp is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk, waardoor het een perfecte keuze is voor elke woonruimte.

Veelzijdigheid en Integratie

De C-LCR is ontworpen om naadloos te integreren met andere modellen uit de Imagine Serie, waardoor het een ideale keuze is voor een volledig surround-sound systeem. Of het nu gaat om het afspelen van filmgeluidstracks of het genieten van muziek, deze in-ceiling luidspreker levert een indrukwekkende en meeslepende luisterervaring.

Belangrijkste Specificaties

  • Frequentierespons: 65-23,000Hz (±3dB)
  • Sensitiviteit: 88dB in een anechoïsche kamer, 90dB in een luisterruimte
  • Impedantie: 6 Ohm nominaal, minimaal 4 Ohm
  • Aanbevolen versterkervermogen: 20 – 150 Watt

De PSB Imagine C-LCR is een uitstekende keuze voor iedereen die een hoogwaardige in-ceiling luidspreker zoekt die zowel krachtige audioprestaties als een discrete aanwezigheid in de woonruimte biedt​​​​​​.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

627523093083

Extra informatie

Merk

PSB Speakers

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Kleur

Zwart

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
PSB Imagine C-LCR?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door