On-wall soundbar

Garvan Acoustic Aria Soundbar On-Wall | KW3112

3.599,00

per stuk

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Heb je dit product ergens anders goedkoper of voor dezelfde prijs gezien? Klik hier en ontvang 5% korting op de laagste prijs!
Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Garvan Acoustic

Aria KW3112

On-wall soundbar

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Garvan Acoustic Aria On-Wall Soundbar staat garant voor een eersteklas luisterervaring. Met een vermogen tot 300 watt per kanaal biedt deze soundbar een krachtig en gedetailleerd geluid, ideaal voor zowel muziek als films. De geïntegreerde woofers en tweeters leveren een dynamisch en helder geluid, waardoor je elke nuance van je audio kunt horen.

Stijlvol en Aanpasbaar Ontwerp

Deze soundbar is ontworpen om naadloos aan de muur te bevestigen, wat zorgt voor een strakke en moderne look. Dankzij de op maat gemaakte lengte past de Aria On-Wall Soundbar perfect in elke ruimte, ongeacht de afmetingen. Het slanke en elegante ontwerp maakt het een prachtige aanvulling op elk interieur, zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van je woonkamer of thuisbioscoop.

Geavanceerde Luidsprekertechnologie

Uitgerust met hoogwaardige woofers en tweeters (variërend van 8,8 cm tot 16 cm voor de woofers en van 1,4 cm tot 2,5 cm voor de tweeter spreekspoelen), levert deze soundbar een uitzonderlijk breed frequentiebereik en een nauwkeurige geluidsweergave. De innovatieve technologieën zorgen voor een diepe bas, heldere middentonen en scherpe hoge tonen, waardoor je een meeslepende audio-ervaring krijgt.

Eenvoudige Installatie

De Aria On-Wall Soundbar is eenvoudig te installeren dankzij de meegeleverde bevestigingsmaterialen en duidelijke instructies. Zelfs zonder professionele hulp kan deze soundbar snel en efficiënt aan de muur worden gemonteerd. Het montageproces is ontworpen om probleemloos te verlopen, zodat je binnen korte tijd kunt genieten van superieur geluid.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

Garvan Acoustic staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare producten. De Aria On-Wall Soundbar is geen uitzondering, met hoogwaardige materialen en een robuuste constructie die jarenlang meegaat. Deze soundbar is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan, zodat je langdurig kunt genieten van hoogwaardige audio.

Met de Garvan Acoustic Aria On-Wall Soundbar voeg je een elegante en hoogwaardige audio-oplossing toe aan je interieur. Geniet van een verbluffende geluidskwaliteit, een strak ontwerp en eenvoudige installatie, waardoor je elke keer weer kunt genieten van een ultieme luisterervaring.

Technische specificaties

Extra informatie

Merk

Garvan Acoustic

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Type

Left + Center + Right

RMS vermogen

50+50+50 W

Max vermogen

100+100+100 W

Woofers

Ø 13,0 cm

Tweeters

Ø 1,4 cm

Afmetingen (h x b x d)

19,3 x (aanpasbaar 120 tot 190,0) x 7,7 cm

Kleur

Zwart

Aangepaste kleur

Aangepaste kleuren mogelijk, neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Garvan Acoustic Aria Soundbar On-Wall | KW3112?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door