Handmatige sub-chassis platenspeler met elektronische lift en autostop

Thorens TD 1601 TP 160 | Zwart

3.999,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Kleur: Zwart
Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Thorens

TD 1601 TP 160

Handmatige sub-chassis platenspeler met elektronische lift en autostop

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Thorens TD 1601 draaitafel combineert klassiek design met moderne technologie. Het elegante houten plint en het precisie gefreesde aluminium plateau geven de draaitafel een luxe uitstraling die direct in het oog springt. Deze draaitafel bouwt voort op de legendarische TD 160-serie, met verfijningen die zorgen voor een ongeëvenaarde luisterervaring. De interne snaaraandrijving zorgt voor een stabiele rotatie en minimale trillingen, waardoor elk detail van je vinylcollectie tot leven komt.

Nieuw Ontworpen TP 160 Toonarm

De TD 1601 is uitgerust met de nieuwste TP 160 toonarm, een meesterwerk van ingenieur Helmut Thiele. Deze toonarm biedt een ultra-nauwkeurig meslager, wat een vloeiende en nauwkeurige tracking mogelijk maakt. Dit resulteert in een kristalheldere weergave van je favoriete platen, zonder ongewenste vervormingen of ruis. De toonarm is daarnaast voorzien van een effectieve anti-skating functie, die ervoor zorgt dat de naald altijd precies in de groef blijft.

Uitmuntende Geluidskwaliteit en Gebruikersgemak

De Thorens TD 1601 biedt niet alleen sublieme geluidskwaliteit, maar ook een uitstekende gebruikerservaring. De draaitafel is uitgerust met een gebalanceerde XLR-uitgang, wat zorgt voor een storingsvrije signaaloverdracht en een rijk, gedetailleerd geluidsbeeld. Dit maakt de TD 1601 ideaal voor zowel audiofielen als casual luisteraars die het beste uit hun vinylcollectie willen halen. Daarnaast maakt de elektrische lift en de automatische uitschakeling het gebruik van de draaitafel bijzonder eenvoudig en comfortabel.

Perfectie in Elk Detail

Elk aspect van de Thorens TD 1601 is ontworpen met oog voor detail en precisie. Het gebruik van hoogwaardige materialen en de doordachte constructie zorgen voor een duurzaam product dat jarenlang mee zal gaan. Of je nu geniet van een rustige avond met je favoriete plaat of een uitgebreide luistersessie plant, de TD 1601 levert keer op keer indrukwekkende prestaties.

De Thorens TD 1601 is een draaitafel voor de echte muziekliefhebber die geen concessies wil doen op het gebied van design, kwaliteit en gebruiksgemak. Met zijn tijdloze uitstraling, innovatieve functies en ongeëvenaarde geluidskwaliteit is de TD 1601 een investering die zichzelf dubbel en dwars terugbetaalt. Deze draaitafel brengt de magie van vinyl tot leven en zorgt ervoor dat elke luisterervaring een bijzondere gebeurtenis wordt. Of je nu nieuwe albums ontdekt of geniet van oude klassiekers, de Thorens TD 1601 staat garant voor puur luisterplezier.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

4260623590920

Extra informatie

Merk

Thorens

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Aandrijving

Belt-drive

Bediening

Handmatig

Toerental

33, 45

Eigenschappen

Met stofkap

Uitgangen

RCA, XLR

Motor

elektronisch geregelde en gestabiliseerde AC synchroonmotor

Draaischijf

12" / 4,2 kg (aluminium

Toonarm

Thorens TP 160 knife edge bearing tonearm

Element

Niet inbegrepen, moving coil (MC) cartridge aanbevolen

Anti-skating

spring

Afmetingen (B x H x D)

454 x 180 x 369 mm

Gewicht

11 kg

Kleur

Zwart

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Thorens TD 1601 TP 160 | Zwart?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door