Geïntegreerde stereo versterker

Rotel A8 | Zwart

399,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Kleur: Zwart
Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Rotel

A8
Geïntegreerde stereo versterker
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Rotel A8 geïntegreerde versterker is ontworpen voor muziekliefhebbers die compromisloze geluidskwaliteit zoeken in een compact formaat. Deze versterker levert 40 watt per kanaal bij 4 ohm, aangedreven door een robuuste toroidale transformator, die garant staat voor nauwkeurige en dynamische weergave van je muziek. De A8 beschikt over drie analoge RCA-ingangen, waaronder een hoogwaardige Moving Magnet Phono-voorversterker, ideaal voor het afspelen van vinyl. De versterker is voorzien van een toonregeling waarmee je de geluidsweergave naar eigen smaak kunt afstemmen. Dit alles wordt bediend met een handige IR-afstandsbediening, zodat je de controle hebt, waar je ook zit.

Veelzijdige Aansluitmogelijkheden

De A8 biedt uitgebreide aansluitmogelijkheden, waardoor hij geschikt is voor een breed scala aan audiocomponenten. Naast de drie RCA-ingangen, beschikt de versterker over een hoofdtelefoonaansluiting aan de voorzijde, wat ideaal is voor privéluistersessies. De stevige vijfweg speaker binding posts aan de achterzijde zorgen voor een veilige en betrouwbare verbinding met je luidsprekers, terwijl de elegante LED volumeregelaar een aanpasbare kleur heeft die je zelf kunt instellen voor een persoonlijke touch.

Elegant Ontwerp en Gebruiksvriendelijkheid

De Rotel A8 combineert zijn krachtige prestaties met een strak en stijlvol ontwerp dat verkrijgbaar is in zowel zwart als zilver. De compacte behuizing maakt deze versterker eenvoudig te integreren in elke woon- of luisterruimte, zonder in te boeten aan geluidskwaliteit. Dankzij de IR-afstandsbediening en de intuïtieve bedieningselementen op het frontpaneel, is de A8 niet alleen een genot om naar te luisteren, maar ook eenvoudig in gebruik.

De Rotel A8 is de perfecte keuze voor muziekliefhebbers die het beste van twee werelden willen: krachtige, gedetailleerde geluidsweergave en een compact, stijlvol ontwerp. Met zijn veelzijdige aansluitmogelijkheden en gebruiksvriendelijke bediening, is deze versterker een waardevolle aanvulling op elke audio-opstelling. Of je nu luistert naar je favoriete vinylplaten of digitale muziek, de Rotel A8 biedt een indrukwekkende geluidservaring die je keer op keer zal doen genieten.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

0672563796715

Extra informatie

Merk

Rotel

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Vermogen per kanaal

40W, 30W

Impedantie

4 Ohm, 8 Ohm

Ingangen

Draaitafel (Phono), RCA / Tulp (analoog)

Versterkerklasse

AB

Frequentiebereik (line)

10 Hz – 100k Hz, -0.5 dB, +0 dB

Frequentiebereik (phono)

20Hz – 20k Hz, -0.5 dB, +0 dB

Afmetingen (b x h x d)

430 × 73 × 347 mm

Gewicht

5.8 kg

Kleur

Zwart

Links en downloads

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Rotel A8 | Zwart?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door