All-in-One Wireless Streaming Speaker

Cambridge Audio Evo One

1.499,00

Bestel veilig en snel met iDeal of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Cambridge Audio

Evo One

All-in-One Wireless Streaming Speaker

Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Cambridge Audio Evo One is een geavanceerde alles-in-één muziekstreamer die compromisloze geluidskwaliteit biedt in een modern, minimalistisch ontwerp. Het apparaat combineert klassieke hi-fi-technologie met de nieuwste draadloze streamingmogelijkheden, waardoor het de perfecte oplossing is voor zowel audiofielen als casual luisteraars.

Krachtige geluidskwaliteit

De Evo One is voorzien van Hypex NCore versterkingstechnologie, wat bekend staat om zijn indrukwekkende vermogen en lage vervorming. Met 150 watt per kanaal levert de Evo One moeiteloos een krachtig en gedetailleerd geluid dat je hele kamer vult. Of je nu luistert naar subtiele akoestische muziek of naar bombastische elektronische beats, de Evo One zorgt ervoor dat elk detail haarscherp naar voren komt. Deze versterkingstechnologie biedt een perfecte balans tussen kracht en precisie, waardoor het geluid natuurlijk en meeslepend klinkt.

Ondersteuning voor hi-res audio

De Evo One ondersteunt hi-res audioformaten tot 32-bit/384kHz en DSD, wat betekent dat je kunt genieten van muziek in de hoogste kwaliteit, zoals het bedoeld is om gehoord te worden. In combinatie met de ESS Sabre DAC zorgt dit ervoor dat elke noot en elke nuance van je favoriete nummers prachtig wordt gereproduceerd.

Draadloze streaming en connectiviteit

Dankzij de StreamMagic-platform is de Evo One compatibel met vrijwel alle populaire muziekstreamingdiensten, waaronder Spotify, TIDAL, Qobuz en Apple Music. Of je nu kiest voor draadloos via Bluetooth aptX HD of via je eigen netwerk met Wi-Fi of Ethernet, je hebt altijd toegang tot je muziekcollectie. Daarnaast biedt de Evo One ondersteuning voor AirPlay 2, Chromecast en Roon, wat je nog meer flexibiliteit geeft bij het afspelen van je muziek.

Veelzijdige aansluitingen

De Evo One is niet alleen geschikt voor streaming, maar biedt ook uitgebreide aansluitmogelijkheden voor andere audiobronnen. Zo vind je onder andere een HDMI ARC-poort, waarmee je het geluid van je tv rechtstreeks naar de Evo One kunt sturen. Daarnaast zijn er digitale optische en coaxiale ingangen, evenals analoog RCA en zelfs een phono-ingang voor platenspelers. Dit maakt de Evo One een veelzijdige oplossing die naadloos in elke moderne hifi-opstelling past.

Intuïtieve bediening en gebruiksvriendelijkheid

Bediening is eenvoudig en intuïtief dankzij het grote LCD-scherm aan de voorzijde, dat albumhoezen en trackinformatie weergeeft. Daarnaast kun je de Evo One volledig bedienen via de StreamMagic-app, die niet alleen muziekbeheer biedt, maar ook toegang geeft tot de 7-band equalizer, waarmee je het geluid volledig kunt afstemmen op je eigen voorkeuren.

Stijlvol en duurzaam ontwerp

De Evo One valt niet alleen op door zijn prestaties, maar ook door zijn elegante en duurzame ontwerp. Met zijn afwerking van walnotenhout en matzwarte behuizing past het apparaat perfect in elk interieur. Het ontwerp is slank en compact, maar toch robuust, waardoor het een ware blikvanger is in je woonkamer of luisterruimte.

De Cambridge Audio Evo One is daarmee een perfecte combinatie van stijl, gebruiksgemak en uitmuntende geluidskwaliteit. Met zijn uitgebreide streamingmogelijkheden, krachtige versterking en hi-res ondersteuning biedt hij een totaaloplossing voor elke muziekliefhebber die op zoek is naar hoogwaardige geluidsweergave en een flexibel, modern apparaat.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

5055300422811

Extra informatie

Gewicht15 kg
Afmetingen675 × 290 × 129 cm
Merk

Cambridge Audio

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Maximale vermogen

14 x 50W (4 Ohm)

Drivers

4 x 1" silk dome tweeters,
4 x 2.25" aluminium cone mid-range,
6 x 2.75" long-throw woofers

Versterkerklasse

Klasse D

Ingangen

HDMI, Optisch, RCA / Tulp (analoog), Ethernet, USB

Uitgangen

Geen

Ondersteunde audioformats

WAV, FLAC, ALAC, AIFF, DSD (DSF & DFF), WMA, MP3 (CBR & VBR), AAC, HE AAC & AAC+ (CBR & VBR), OGG Vorbis

Verbinding

Airplay, Bluetooth, Chromecast built-in, Roon Ready, Spotify Connect, Tidal Connect, Wifi, Amazon Music, Deezer, Qobuz

Afmetingen (b x h x d)

675 x 129 x 290mm

Gewicht

14.5kg

Kleur

Hout, Zwart

Links en downloads

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Cambridge Audio Evo One?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door