Vloerstaande luidspreker

Monitor Audio Gold 500 6G | Satin White

3.250,00

per stuk

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Monitor Audio

Gold 500 6G
Vloerstaande luidspreker
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Monitor Audio Gold 500 6G is het vlaggenschip van de Gold Series en biedt een ongeëvenaarde luisterervaring voor de meest veeleisende muziekliefhebbers. Deze vloerstaande luidspreker is ontworpen met geavanceerde technologieën zoals de nieuwste MPD III hoogfrequente transducer, een 3-inch middenregister met C-CAM conus, en twee krachtige 8-inch basdrivers. Deze componenten werken samen om een rijk en gedetailleerd geluidsbeeld te creëren, met een frequentierespons van 25 Hz tot 60 kHz, waardoor zowel de laagste bas als de hoogste tonen helder worden weergegeven.

Uitmuntende Bouwkwaliteit en Afwerking

De Gold 500 6G is niet alleen een technische prestatie, maar ook een visueel meesterwerk. De luidspreker is verkrijgbaar in drie prachtige afwerkingen: Macassar houtfineer, hoogglans zwart en satijn wit, waardoor hij in elke ruimte een blikvanger is. De behuizing is zorgvuldig ontworpen met een geporteerde kast en HiVe II poorttechnologie, die zorgen voor een strakke basrespons en minimale vervorming. Bovendien zijn de nieuwe, gegoten aluminium uitsteeksels en de plint/spike-assemblage voorzien van een stalen plaat voor verbeterde stabiliteit en structurele integriteit.

Technologische Innovaties voor Optimale Geluidskwaliteit

Het drie-wegs ontwerp van de Gold 500 6G maakt gebruik van zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige componenten, waaronder een nieuw ontworpen crossover voor een perfect gebalanceerd geluid. De luidsprekers leveren een indrukwekkende 300 watt continu vermogen, met een aanbevolen versterkervermogen van 130 tot 600 watt. Dit maakt ze ideaal voor grote ruimtes en voor diegenen die op zoek zijn naar een krachtige, maar verfijnde geluidsweergave.

De Monitor Audio Gold 500 6G is een luidspreker die de lat hoger legt voor wat betreft zowel geluidskwaliteit als esthetiek. Met zijn geavanceerde technologieën, luxueuze afwerkingen en robuuste constructie is deze luidspreker een investering in jarenlang luisterplezier. Of je nu geniet van subtiele klassieke muziek of een dynamisch rockconcert, de Gold 500 6G biedt een ongeëvenaarde ervaring die je in vervoering zal brengen.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

05060565778948

Extra informatie

Merk

Monitor Audio

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Systeem

3-wegs

Aanbevolen versterkervermogen

130 – 600 W

Impedantie

4 Ohm

Frequentiebereik

25 Hz – 60 kHz

Gevoeligheid

88.5 dB

Drivers

2 x 8” (203 mm) HDT C-CAM Bass Drivers
1 x 3” (76 mm) HDT C-CAM Mid-Range Driver
1 x MPD III Tweeter

Afmetingen (h x b x d)

1155 x 383 x 475 mm

Gewicht

26.5 kg

Kleur

Wit

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Monitor Audio Gold 500 6G | Satin White?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door