Optimaliseer je Sonos-ervaring met de nieuwste app-updates

Hier zijn de belangrijkste verbeteringen:

Hier zijn de belangrijkste verbeteringen:

Bij Bartels zijn we altijd op zoek naar manieren om jouw audio-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Daarom delen we graag het laatste nieuws over de recente updates van de Sonos-app, die je Sonos-systeem nog gebruiksvriendelijker en veelzijdiger maken. Of je nu Sonos gebruikt voor je home cinema, draadloze muziek door het hele huis of een feestje buiten met je draagbare speaker, deze nieuwe functies gaan jouw luisterplezier zeker vergroten!

Hier zijn de belangrijkste verbeteringen:

Snellere en betrouwbare installatie voor nieuwe producten
De installatie van nieuwe Sonos-apparaten is nu nog soepeler en sneller. Geen gedoe meer, je bent direct klaar om te genieten van je favoriete muziek.

Nieuwe instellingen voor slaaptimers
Muziek luisteren voordat je gaat slapen? Met de verbeterde slaaptimer-instellingen stel je gemakkelijk in hoe lang je muziek wilt afspelen, zodat je rustig in slaap valt zonder dat de muziek de hele nacht doorgaat.

Meer controle over je wachtrij
Met de opties ‘Volgende afspelen’ en ‘Toevoegen aan einde wachtrij’ heb je nu nog meer flexibiliteit om je muziek precies zo af te spelen als jij wilt.

Speel je lokale muziekbibliotheek af
Heb je muziek lokaal opgeslagen op je telefoon of tablet? Met de nieuwste Sonos-update kun je nu direct je eigen bestanden afspelen via de app. Zo haal je het meeste uit je muziekverzameling.

Tv-audio overschakelen op Sonos Beam en Ray
Met de Sonos Beam (Gen 1 en 2) en de Ray schakel je moeiteloos het tv-geluid over naar je Sonos-systeem. Geniet van indrukwekkend geluid bij je favoriete films, series en games.

Nachtgeluid voor home cinema
Wakker niemand in huis (of de buren) tijdens je late filmavonden met de nachtgeluid-functie in de kamerinstellingen. Het geluid wordt aangepast voor een subtielere luisterervaring, zonder dat je iets mist.

Dempen van individuele producten in een groep
Heb je een groep van meerdere speakers? Nu kun je eenvoudig het geluid van individuele speakers dempen zonder dat de hele groep stilvalt. Handig voor als je in bepaalde ruimtes even geen geluid wilt.

Snellere reacties en verbeterd batterijgebruik
Volume-aanpassingen en het toevoegen van nummers aan je wachtrij verlopen nu nog soepeler en sneller. Daarnaast is het batterijgebruik van draagbare Sonos-producten verder geoptimaliseerd voor extra lange luistertijd.

Toegankelijkheid voor visueel beperkte gebruikers
Voor klanten met een visuele beperking is de navigatie in de app flink verbeterd, zodat iedereen moeiteloos van zijn of haar Sonos-systeem kan genieten.

Update je app
Om van al deze nieuwe functies te genieten, is het belangrijk dat je de nieuwste versie van de Sonos-app hebt geïnstalleerd. Heb je vragen over je Sonos-systeem of hulp nodig bij het instellen? Bezoek onze showroom in Tilburg en ons team staat voor je klaar om je verder te helpen!