Compacte draadloze netwerkspeler

Bluesound NODE NANO (N030)

349,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Bluesound

NODE NANO
Compacte draadloze netwerkspeler
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Bluesound NODE NANO is een compacte, maar krachtige muziekstreamer die moeiteloos je bestaande audiosysteem naar een hoger niveau tilt. Met een ESS SABRE® DAC aan boord biedt dit apparaat audio van hoge resolutie tot wel 24-bit/192kHz, voor een uitzonderlijk gedetailleerde luisterervaring. Het ondersteunt meerdere audioformaten, waaronder FLAC, MQA en binnenkort ook DSD (via een toekomstige update). Hierdoor geniet je van studiokwaliteit geluid, direct in je woonkamer.

Naadloze connectiviteit

De NODE NANO is ontworpen met het oog op eenvoudige integratie. Het apparaat beschikt over een breed scala aan aansluitmogelijkheden, waaronder RCA-uitgangen, USB, optische en coaxiale digitale uitgangen. Dit maakt het aansluiten op zowel moderne als oudere audiosystemen heel eenvoudig. Daarnaast zijn er ook draadloze opties zoals dual-band Wi-Fi, gigabit Ethernet, en Bluetooth aptX HD. Hiermee kun je in hoge kwaliteit streamen zonder last te hebben van onderbrekingen.

Uitgebreide streamingopties

Of je nu fan bent van Apple’s AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL, of Roon, de NODE NANO ondersteunt het allemaal. Het apparaat is multiroom-compatibel, wat betekent dat je in meerdere kamers kunt genieten van dezelfde muziek of juist verschillende nummers kunt afspelen. Dit is perfect voor een huis vol muziek, zonder dat je meerdere systemen nodig hebt. Met de BluOS-app heb je volledige controle over je muziek, vanaf je smartphone of tablet.

Compact design, grootse prestaties

Hoewel de NODE NANO klein van formaat is, doet het zeker niet onder voor grotere streamers. Het strakke, minimalistische ontwerp past in elk interieur zonder opdringerig te zijn. Dit maakt het een stijlvolle en functionele toevoeging aan je entertainmentopstelling. Je bedient alles eenvoudig via de BluOS-app, waardoor je altijd toegang hebt tot je favoriete muziek met slechts een paar tikken op je telefoon.

Als je op zoek bent naar een manier om je traditionele audiosysteem een upgrade te geven en te genieten van alle moderne streamingmogelijkheden, dan is de Bluesound NODE NANO de perfecte keuze. Met zijn combinatie van topgeluid, flexibiliteit en gebruiksgemak, is dit apparaat een slimme investering voor iedere muziekliefhebber.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

786357002804

Extra informatie

Merk

BlueSound

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Bluetooth

Bluetooth 5.2 aptX Adaptive
Twee-weg (zenden & ontvangen)

Ingangen

USB

Uitgangen

Digitaal optisch, RCA

Verbinding

Airplay, Bluetooth, Chromecast built-in, Roon Ready, Spotify Connect, Tidal Connect, Wifi, Amazon Music, TuneIn internetradio

Netwerk

Wi-Fi 5 (802.11ac), dual-band
Ethernet RJ45, Gigabit 1000 Mbps

DAC

ESS ES9039Q2M

Ondersteunde audiobestandsformaten

MP3, AAC, WMA, WMA-L, OGG, ALAC, OPUS

Ondersteunde Hi-Res audio bestandsformaten

FLAC, MQA, WAV, AIFF, MPEG-4 SLS

Afmetingen (b x h x d)

143 x 36 x 143mm

Gewicht

0.57kg

Kleur

Zwart

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Bluesound NODE NANO (N030)?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door