Draadloze netwerkspeler

Bluesound NODE ICON (N530)

1.099,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Bluesound

NODE ICON
Draadloze netwerkspeler
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Bluesound NODE ICON is een high-end muziekstreamer die zich richt op de meest veeleisende luisteraars. Uitgerust met twee ESS Sabre ES9039Q2M DAC’s en een dual-mono ontwerp, levert dit apparaat uitzonderlijke audio met een verbluffende precisie. De geluidsweergave is gedetailleerd en dynamisch, met een rijke balans over het gehele frequentiebereik. Dit maakt de NODE ICON ideaal voor zowel muziekliefhebbers als audiofielen die het beste uit hun systeem willen halen.

High-performance audio

Dankzij de geavanceerde DAC’s en het dual-mono circuitontwerp biedt de NODE ICON audio met een extreem lage vervorming en een hoog dynamisch bereik. Dit resulteert in een pure, natuurlijke geluidsweergave die zelfs de meest subtiele details naar voren brengt. Het apparaat ondersteunt resoluties tot 24-bit/384kHz, waardoor je favoriete muziek klinkt zoals het bedoeld is, met een ongeëvenaarde helderheid en diepte. Of je nu luistert via luidsprekers of een high-end koptelefoon, de NODE ICON biedt een meeslepende ervaring.

Uitgebreide aansluitmogelijkheden

De NODE ICON is uitgerust met een scala aan aansluitopties, waaronder gebalanceerde XLR-uitgangen, wat zorgt voor een ruisvrije verbinding met je versterker of actieve speakers. Daarnaast biedt het apparaat HDMI eARC voor eenvoudige integratie in je home-entertainmentsysteem, zodat je ook kunt genieten van hoogwaardig geluid bij het kijken van films en tv-series. Voor koptelefoonliefhebbers is er THX AAA™ technology, wat zorgt voor een nauwkeurige en vervormingsvrije luisterervaring via de hoofdtelefoonuitgang.

Veelzijdige streamingopties

De NODE ICON ondersteunt een breed scala aan streamingdiensten, waaronder Spotify, TIDAL, Qobuz, en nog veel meer, met volledige integratie in het BluOS multiroom-systeem. Dit betekent dat je in elke kamer van je huis kunt genieten van dezelfde muziek, of in verschillende ruimtes andere nummers kunt afspelen. Met AirPlay 2 en aptX Adaptive Bluetooth heb je daarnaast de flexibiliteit om draadloos vanaf je smartphone of tablet te streamen.

Premium design en gebruiksgemak

Het ontwerp van de NODE ICON is niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Het strakke aluminium chassis en de 5-inch kleurendisplay geven het apparaat een premium uitstraling, terwijl het tegelijkertijd gemakkelijk te bedienen is via het aanraakscherm of de BluOS-app. Dit maakt het een stijlvolle toevoeging aan elke audio-opstelling.

De Bluesound NODE ICON biedt ongeëvenaarde geluidskwaliteit, veelzijdige connectiviteit en gebruiksgemak in één premium pakket. Of je nu naar muziek luistert, films kijkt of geniet van multiroom audio, de NODE ICON is de perfecte keuze voor iedereen die het beste wil halen uit hun luisterervaring.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

786357003047

Extra informatie

Merk

BlueSound

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Bluetooth

Bluetooth 5.2 aptX Adaptive
Twee-weg (zenden & ontvangen)

Ingangen

HDMI, Optisch, RCA / Tulp (analoog), Ethernet, USB, USB-C

Uitgangen

Digitaal optisch, HDMI ARC, RCA, Subwoofer out (RCA), XLR, Digitale COAX

Verbinding

Airplay, Bluetooth, Chromecast built-in, Roon Ready, Spotify Connect, Tidal Connect, Wifi, Amazon Music, Apple Home, TuneIn internetradio

Netwerk

Wi-Fi 5 (802.11ac), dual-band
Ethernet RJ45, Gigabit 1000 Mbps

DAC

ESS ES9039Q2M x2

Ondersteunde audiobestandsformaten

MP3, AAC, WMA, WMA-L, OGG, ALAC, OPUS

Ondersteunde Hi-Res audio bestandsformaten

FLAC, MQA, WAV, AIFF, MPEG-4 SLS

Afmetingen (b x h x d)

220 x 84 x 193 mm

Gewicht

Kleur

Zwart

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Bluesound NODE ICON (N530)?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door