Draadloze netwerkspeler

Bluesound NODE (N132) | Zwart

599,00

Bestel veilig en snel met iDeal, PayPal, Creditcard of BanContact

Kleur: Zwart
Waarom kopen bij Bartels?
4.5/5

600+ klanten beoordelen ons met een 8.8 op 5-sterrenspecialist

Bluesound

NODE
Draadloze netwerkspeler
Advies of meer informatie nodig?

Kom langs in onze showroom in Tilburg

Beschrijving

De Bluesound NODE is een veelzijdige hi-res muziekstreamer die jouw bestaande audiosysteem moeiteloos uitbreidt met de nieuwste streamingmogelijkheden. Uitgerust met een ESS Sabre ES9039Q2M DAC, biedt het kristalhelder geluid en ondersteunt het bestanden tot 24-bit/192kHz. Met HDMI eARC, THX AAA™ headphone technology, en multiroom-mogelijkheden via BluOS, geniet je van muziek in elke kamer van het huis. Bovendien integreert de NODE naadloos met diensten zoals Spotify, TIDAL, Roon, en Apple AirPlay 2 voor een ongeëvenaarde luisterervaring.

De Bluesound NODE biedt niet alleen uitstekende audio, maar ook uitgebreide connectiviteitsopties. Het apparaat is voorzien van HDMI eARC, optische en RCA-uitgangen, waardoor het eenvoudig te integreren is in je bestaande opstelling. Het heeft ook Bluetooth aptX, AirPlay 2, en dual-band Wi-Fi voor stabiele draadloze verbindingen. Je kunt bovendien tot vijf presets instellen voor snelle toegang tot je favoriete afspeellijsten en zenders via het aanraakgevoelige bedieningspaneel met nabijheidssensor.

Meeslepende hoofdtelefoonervaring

Voor liefhebbers van koptelefoons is de NODE uitgerust met THX AAA™ technology, die zorgt voor een vervormingsvrije en nauwkeurige weergave, zelfs bij lage volumes. De full-sized 6.3mm hoofdtelefoonuitgang zorgt ervoor dat je de NODE ook als premium DAC voor koptelefoons kunt gebruiken, voor een intieme en gedetailleerde luisterervaring.

Future-proof functies

De NODE is ook klaar voor toekomstige updates met ondersteuning voor Dirac Live Room Correction, waarmee je de akoestiek van je kamer kunt optimaliseren voor de beste audiokwaliteit. Dit maakt de NODE niet alleen een uitstekende streamer voor nu, maar ook een toekomstbestendige keuze voor je audio-opstelling.

Met zijn combinatie van veelzijdigheid, premium geluidskwaliteit en uitgebreide connectiviteit is de Bluesound NODE de perfecte keuze voor wie op zoek is naar de ultieme audio-upgrade voor hun thuisopstelling.

Technische specificaties

Artikelnummer / SKU / EAN

786357002811

Extra informatie

Merk

BlueSound

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Bluetooth

Bluetooth 5.2 aptX Adaptive
Twee-weg (zenden & ontvangen)

Ingangen

AUX, HDMI, Optisch, Ethernet, USB, USB-C

Uitgangen

Digitaal optisch, HDMI ARC, RCA, Subwoofer out (RCA), Digitale COAX, Trigger

Verbinding

Airplay, Bluetooth, Chromecast built-in, Roon Ready, Spotify Connect, Tidal Connect, Wifi, Amazon Music, Apple Home, TuneIn internetradio

Netwerk

Wi-Fi 5 (802.11ac), dual-band
Ethernet RJ45, Gigabit 1000 Mbps

DAC

ESS ES9039Q2M x2

Ondersteunde audiobestandsformaten

MP3, AAC, WMA, WMA-L, OGG, ALAC, OPUS

Ondersteunde Hi-Res audio bestandsformaten

FLAC, MQA, WAV, AIFF, MPEG-4 SLS

Afmetingen (b x h x d)

220 x 46 x 146 mm

Gewicht

1.09kg

Kleur

Zwart

Ontdek ons advies op maat
Meer informatie over de
Bluesound NODE (N132) | Zwart?

Kom langs in onze showroom en bekijk dit product, plus nog vele andere. Vraag advies aan één van onze specialisten en ontdek welk product het beste past bij jou.

Krijg geld voor jouw oude installatie

Oude apparatuur inruilen?

Ontdek de mogelijkheden om jouw oude apparatuur in te ruilen voor een gloednieuwe installatie. Neem contact op over de mogelijkheden.

Hulp nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

Krijg advies over de perfecte apparatuur voor jou

Interesse in maatwerk oplossingen?

Een thuisbisocoop, TV-lift of onzichtbaar geluid

Wij nemen graag jouw wensen met je door